8

Емо

преди 5 години

Това дело е абсолютно безсмислено, само хабене на време и ресурс, колкото да си оправдаят заплатите и че правят нещо. Или няма да приключи никога, или ще бъде закрито по давност.

7

Austin Powers

преди 5 години

Мосад ще намерят и ликвидират терористите от Хамас, в това няма съмнение. Добре, че са те иначе ако чакаме на родното правосъдие има да чакаме много дълго.

6

men

преди 5 години

кви отпечатъци какви 5 лева. момчето дето го показаха май го беха намерили 1 месец преди това с отрязана глава в старозагорските села а видеото явно е снимано по друго време. целия цирк, в който сфъку изсфъкънуту и тиквочко долетяха за 30 минути и в който платените драскачи пуснаха новината десетина минути преди атентата е разкрит, потърсете. за поопърления автобус нема да говорим и за псевдо жертвите чиито "тела" отлетеха за тел авив 2 часа след "атентата". лошо скалъпена пиеска, тивка къде ни

5

Lurin

преди 5 години

A toz terorist siakash e minal i v autogarata Suny Beach, hepten e razbil klozetite na nachalnika na autogarata...pa tolkoz mnoo ga paziat barierite...

4

Анонимен

преди 5 години

Знаят хората по именно,но им търсят отпечатъци?

3

Анонимен

преди 5 години

Какви следи и отпечятъци от виртуални хора ?

2

Папионката

преди 5 години

Според мен или е работа САРАФОВО на МОСАД или на ЦРУ ... беше задача с която и ние да обявим ХАМАС ли ХИЗБУЛА ли коя там група беше за терористи ! Как точно след атентата веднага МОСАД долетяха тука и си прибраха оцелелите и не беше позволено на нашите служби да ги разпитат или да ги правят каквото и да било а само ни дадоха сценарият написан какво да говорим за пред тъпите овци народ ! Същото както с 9/11 в Ню Йорк правят си атентата сами и после дават "решението" типичен ционистки трик !

1

галфон

преди 5 години

защо ли ми напомняМлад адвокат тича щастливо при баща си (и той адвокат):- Татко, татко, спечелих онова дело, което ти цял живот не можа да спечелиш!- ***, аз цял живот се прехранвах от това дело!