9

Анонимен

преди 6 години

А ако бяха подписали и ТТИП положението щеше да е съвсем "изуй ***"!

8

Анонимен

преди 6 години

Ким Йонг Ън се подигра с тръмпуняка .Ако ес започне да налага санкции насащ в отговор на техните , ще клекнатза две седмици . Нямат нищо , всичкосе крепи на високопарни приказки .Достатъчно е да бъдат игнорирани ида не им се обръща внимание и тяхнатаистория приключва .

7

Анонимен

преди 6 години

Европейски лидерчета , коитоприпкат поединично на визитипри тръмпуняк , а после се връщатразколебани . Това са предателина общоевропейските интереси .Навремето Китай като домакинна тихоокеанското посрещнаобама и го третираха като говорещамаймуна .

6

Анонимен

преди 6 години

Смях.Стотици ирански момчета умряха в Сирия да се борят за Асад и Путин срещу лошия Запад.Сега САЩ налага санкции,а Русия не прави нищо да защити своя единствен съюзник в Близкия Изток.Путин си прави компяния с евреина Натаняхау и после Израел бомби ирански бази в Сирия,а Русия мълчи.Само ЕС има куража да се изправя срещу САЩ.Путин излезе американски агент,както много негови предшественици в историята.

5

Анонимен

преди 6 години

Леко,леко с заклинанията и метафорите!После да няма-"ама аз не исках да кажа това!

4

Анонимен

преди 6 години

трябва ЕС да прекрати всякакви отношения с Америка и всичко ще си дойде на мястото

3

Анонимен

преди 6 години

Няма вечни приятели, има вечни интереси. Ако това правило бе спазвано безпрекословно и от българските велики управници, щяхме да сме доста идеи по-напред.

2

Анонимен

преди 6 години

Европейските лидери които подмениха европейските ценности за американската чалга, днес гледат Тръмп като започната и недовършена дърта бpaнтия. Дори САЩ разбраха, че собствената им чалга никога няма да се превърне в световна цивилизация, само евро-ейските либерали още не са го разбрали. По образа на САЩ тези глупци, напълниха Европа с пришълци, но не разбраха, че не могат да ги интегрират. Така е загинал Рим, така ще свърши и Обединена Европа.

1

Анонимен

преди 6 години

Юнкере, хубави думи ама ....За да заплашваш ефективно, трябва и да имаш сила зад гърба а каква сила има ЕС?Няма дори единна собствена армия а икономически ЕС е зависим от Китай, САЩ и Русия.Само с плюшени мечета и гей-паради никой няма да те вземе на сериозно!