43

не така

преди 5 години

*** народ,ей сега ще кажа отде са се появили.От хора,които ги обичат,вземат,развъждат.Вземи прочети да видиш колко обяви има за продажба и колко грозн@ за търсене на партньори.Това няма да го правя,аз който ненавиждам тези миризливи животни и нямам такова,разбира се.Това го правите всички вие,които им миришете задни***е у домовете си.Че и ги целувате.Тези думи-към кучкарите.А ако са ви толкова мили,прибирайте ги някъде,махайте ги,за да не дразнят хората,или си носете послдиците от омрата.

42

Анонимен

преди 5 години

Ами едно време, като имаше мъже, нямаше такива проблеми. Сега всичко е проблем, бедни, кучета ни яли, зле заплатени, народ за подигравка...

41

Прост народ

преди 5 години

Защо никъде в "статията" не пише как са се появили там тези кучета на глутница?! Не сте си проучили случая добре, а можехте поне тук да се запитате при липса на информация и доказателства! "Статията" ви е с привкус на коментар, което я прави некоректна, непрофесионална, а най-лошото и манипулативна! Обществена тайна е, че Екоравновесие създава глутниците и не вършат никаква работа както трябва! Животните не падат от небето! Ако парите взети от Екоравновесие отиваха по предназначение само...

40

Анонимен

преди 5 години

Това с кучета един път завинаги трябва да приключи ,просто да изчезнат от улиците както е е по целия свят !

39

Анонимен

преди 5 години

На международен съд трябва да ходи ,няма няма друг изход

38

Анонимен

преди 5 години

Едни и същи новини, с които ангажират вниманието на тези, които търкат билетчета с глупости.

37

Скънка

преди 5 години

Обичам кучета, но ако нападне мен, жена ми или детето, било дори и моето куче, ще си го получи между очите.

36

Роб на влаЗта

преди 5 години

"Каунтер"5лв.кг.,антифриз,карате -1лв.пакетчето ,сода каустик /суха/3лв.кг..........И готово .....няма проблеми .

35

улица

преди 5 години

Младежда е много популярна улица

34

Анонимен

преди 5 години

Ами в кв. Младост 1 сутрин до 118 СУ, а и до детската градина наблизо, си разхождат кучетата без повод, пуснати на воля и децата, отиващи до училище, трябва да ги заобикалят. Постоянно правя забележки на про-с-тите кучкари и нищо, всеки ден едно и също. Хора, правете деца, а не кучета! И се дръжте отговорно, не се ли замисляте какъв пример давате на децата с това, че нарушавате правилата?

33

Анонимен

преди 5 години

Ако в статията заменят кучета с роми, пак ще е истина написаното.

32

PESO LUB

преди 5 години

Вероятно душата на бебето има да изкупва грехове от миналия си живот. Затова ангелчетата-миличките кученца нападат семейството. Да живее вовеки Яворчо Гечев, че а има вовеки кучета в София и околностите!!! Да се построят още 15 приюта и те да бълват още и още потомства. Ако намалее популацията - има кой да се погрижи да не чезне ценния вид канис-кучо. Напоследък са намалели- на Земята има само 700 000 000 кучета и вълци (700 милиона)

31

практика

преди 5 години

До 123тогава ще ги обвинят като кучемразци и ще искат да ги съдят

30

Прост народ

преди 5 години

Колко лесно ви манипулират, а вие не се усещате. Нарочно се пишат такива новини, за да отвлекат вниманието ви от наистина важните проблеми......продължавайте да си бъдете будали!

29

Анонимен

преди 5 години

30% он новините в Блгария се въртятоколо кучета.Сериозно, как няма един управник да реши проблема. Толковапари по програми,бюджет, и накрая пак и малкото останали деца и бебета изпонахапани. Заловено, 20 дни неосиновено, да бъдат евтанизирани и готово. Който е про-кучетата да ходи да ги осиновява,но не им е мястото на улицата.

28

Ррт

преди 5 години

Те и миналата вечер в Дружба 2 разкъсаха котка! Предполагам че са пуснати от еко равновесие, щото все някакви коли минават и пускат кучета с маркировки.

27

123

преди 5 години

Като живеете в къщи, пушки нямате ли бе?!

26

Анонимен

преди 5 години

да се смееш ли , да плачеш ли :)кучетата имат повече права от хората!Както и едни други подобия на хора, бтв, заради които тук редовно блокират ако напишеш лошо.та и в държавата така - нямаш права да спираш безчинията на ***

25

До 4 Ей

преди 5 години

Защо да го обясняваме, то ти си го обяснил вече. Явно най-после го схвана, браво!

24

Анонимен

преди 5 години

Много *** много нещо сте се насъбрали в нея София!И всички се мислите за специални и ,че вие сте центъра на света , кой куче го ухапал, на кой детската градина му е далеко, кой дупка уцелил. Алооо , всеки ден в останалите части на България има къде къде по сериозни проблеми от вашите махленски битовизми. Стига сте ревали , националните новини са само за вашите глупави проблеми! Половин България остана без болници, половин българия се управлява чрез корупция от престъпни кръгове. Тъпани!