11

От 7

преди 5 години

До Плайа де Палма за мен е най-доброто място, но в последните години хотелите доста вдигнаха цените, което на мен не ми пречи, но за масовия българин си е проблем. Другото неудобство в последните години е полетът от България - беше един път седмично по обяд, а сега от няколко години е вечер, което е доста по-неудобно. Вие си стойте по Бетономорието, така и за мен е по-добре.

10

От 7

преди 5 години

Смешници. 7 пъти съм ходил е Майорка, от които 4 пъти в Палма, което за мен е най-доброто място, което намерих. Плажът е широк, чистят го всяка сутрин с машини. Няма го това чадър до чадър (платен), както е в България. Купуваш си за по десетина евро един 1 или 2 чадъра от някое от магазинчетата (има всякакви размери) и шапка на тояга, като си тръгнеш просто го хвърляш. Водата е кристално чиста. Няма да ти продънват ушите с чалга от капанчетата на пясъка, както е в България. Пиеш си сангрията и

9

Тревор

преди 5 години

До Анонимен 7Ходил си в чужбина, *** през google earth

8

Анонимен

преди 5 години

До 1ХОДИ СИ ТИ В *** ГЪРЦИЯ НА КАМЪНАТА ПРИ МУРГАВЕЛИТЕБЪЛГАРИЯ Е СУПЕР БОГАТА НА ПЛАЖОВЕ

7

Анонимен

преди 5 години

Кой ли още ходи на Бетономорието?! Аз не познавам такива. От 20 години ходя само извън България, предимно в Испания и Италия, но не само там. Разликата с Бетономорието е от земята до небето.

6

Ани

преди 5 години

Аз предпочитам неохраняемите, където не ми проглушават ушите със свирките си.Трябва да се ограничи присъствието на "спасителите" само до определени плажове.

5

Анонимен

преди 5 години

Браво ! Там сме на откриването. България има най-яките места за парти. Не ги слушайте разни дядкии тука. Те освен панела друго не са виждали :) Гърция е скучно и смотано. Ходят смотани хора, които се мислят за баровци. Алооо баровците НЕ ходят на Кавала :))) Там е за бедни.

4

Анонимен

преди 5 години

За пръв път чувам Слънчев бряг да има СЕВЕРEН плаж? Там има само една плажна ивица. Нещо сте объркали курортите :D. Като пишете нещо поне проверявайте информацията.

3

Анонимен

преди 5 години

Миналата годна беше страшно, но тази ще е още по-зле !Bluetooth говорителите вече не са по 300-400 лева, а се намират за по 50-100. Подгответе се, да чувате различна чалга, класическа музика, рок, хаус, дет метъл и каквото слушат хорта :DС една дума - какафония !

2

Гинчо

преди 5 години

Айде на чалга селския слънчак :)

1

1

преди 5 години

Нормалните българи спряха да почиват на Мутроморието, а Слънчев бряг стана едно от най-лошите места за почивка на море.