43

Ганчо

преди 5 години

Ако някой смята, че ще има отстъпка за нашите превозвачи жестоко се лъже. Ще ни изхвърлят от този бизнес или ще ни принудят да го продадем на тях. Но не трябва да забравяме, че и камионите с които влизаме в ЕС са толкова стари и опасни и може би това кара западняците да не ни искат.

42

Протестър

преди 5 години

Всички протестиращи шофьори да си закачат на врата червените партийни книжки,за да разберат еврочиновниците,че комунистите не си играят на дребно - като протестираме,да е с документи!

41

ТАКА ДЕ

преди 5 години

Така браншът заявява пред ЕС, че не приема готвените промени и не желае да плаща ЕВРОПЕЙСКИ заплати и командировъчни.

40

23

преди 5 години

Наивници,Борисов пак ви изигра като не ви допусна до реален протест и затова няма да имате никакви отстъпки!

39

Анонимен

преди 5 години

правят фирмите в Турция.сменят номерата на камионите с турски.плащат данъците в Турция и европейските рестрикции на Макрон не важат

38

БЪЛГАРИ И ТРЮФЕЛИ

преди 5 години

ПОРЕДНИЯТ ЦИРК ГЕРБ! ОТВРАТ - САМО PR ЗА БАЛАМУРНИЦИ. ЩОМ МАКРОН СВИ ПЕРКИТЕ НА ТИКВАТА, НЯМА ДА ИМА ПРОМЯНА В ПОЗИЦИЯТА НА ФРАНЦИЯ И ДРУГИТЕ ГОЛЕМИ В ЕС. ТОГАВА ЩЕ ЛЪСНАТ ЛЪЖИТЕ И ГОЛИТЕ ЗАД НИЦИ НА БОКО И КОМПАНИЯ. ДА СЕ МАЗНИ НА МЕРКЕЛ, МАКРОН И МЕЙ Е ЕДНО, ДА ИМА НЯКАКВА ПОЛЗА ЗА БЪЛГАРИЯ Е ДРУГО. ДОТУК НИЩО ЗА БЪЛГАРИЯ, НИЩО ЗА БАЛКАНИТЕ, САМО ТЪ П PR НА ТИКВОНИЙ. ИСКРЕНО И МНОГО ЛИЧНО ГО МРАЗЯ!

37

Анонимен

преди 5 години

Протестират превозвачите, не шофьорите. Бих подкрепил шофьотите, но не и превозвачите.

36

до 27

преди 5 години

Ми хайде, излизай от ЕС, като искаш. Мнозинството не иска да излиза. Не говори от името на всички. Хайде, троловете да слагат минусите.

35

Анонимен

преди 5 години

До 35Вижда се че не си много в час, не се прави на остроумен. Кога само едни и същи отрасли правят такива неща започва да мирише. ..

34

до 24

преди 5 години

До АнонименЕ тогава с години няма да си виждат семейството и накрая ще си ги вземе и ние ще се обезлюдим съвсем, а на теб няма да има кой да ти докара хляба и млякото

33

Анонимен

преди 5 години

До Анонимензащо, в твоя бизнес какви директиви търпят промени в момента? Излез и се противопостави и ти на неправдата

32

Анонимен

преди 5 години

Маайтее си щайгите и въс да карате. Всеки бизнес има проблеми , но само 3 вдигат шум. Зърното , Превозвачите и Държавните служители. Други бизнес сфери няма ли с проблеми ? Вие ли сте най-важните всяка година ?

31

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 31ЕС ти взема храната нали затова протестират.

30

шофьор

преди 5 години

Бойко,първо трябва да оправи икономиката,създайте предприятия които да изнасят продукция за Европа,и тогаеа ще има много превози за България и няма да се налага да стоим дълго по паркингите.

29

Анонимен

преди 5 години

До 27:А, като излезеш от ЕС кой ще те храни !?

28

Анонимен

преди 5 години

Щом е мирно и тихо, значи хората са доволни от африканските заплати и двойните стандарти.

27

Анонимен

преди 5 години

Бългрина от край време смята спрягането на глагола ЧАКАМ за работа, а когато наистина му се отвори РАБОТА започва да стачкува !

26

Че Гевара

преди 5 години

Ама защо журналята не попитат пет-шест шофьора ,дали са против новите правила ? Защото поне така както го четем тук ,е доста мазохистично да протестираш срещу удобствата който искат да и им въведат законово !

25

Анонимен

преди 5 години

Изходът е излизане от ЕС, но по мирен път и с лепенки няма да стане.

24

Анонимен

преди 5 години

Въобще не искам да ги слушам тия чорбаджии изедници наречени превозвачи!Това са едни скапани фирмаджии на които не им пука за работника! Искам такива промени, в които цялата скапaна система да се грижи за обикновения човек! Искам промени, които се грижат за израстването и благополучието на малкия и среден бизнес! Не ме интересуват големите монополисти, които се отнасят с хората като с мишки за експерименти!