49

Дарина

преди 6 години

И какво ни интересува нова нас, нормалните хора - немохамедани!?

48

бай Иван

преди 6 години

Турция методично репресира и избива кюрдите,които са 20 млн и са коренното население в Мала Азия.Реджепа да не се прави на светец,а да спре терора и над собственият МУ народ,който е опозиция.Хиляди журналисти,учители и военни са в затворите по "подозрение" че са гюленисти.Той и Хитлер така започна да си разчиства пътя към еднолична власт.

47

Политически пророк

преди 6 години

Кога "миротвореца" Ердоган ще се изтегли от окупираният Кипър??? Израел и Турция са един дол дренки.

46

Vvb

преди 6 години

Ердо е най-мъжкият лидер на планетата Турция е единствената държава която казва пред целия свят че САЩ и Изеаел са убийци

45

Анонимен

преди 6 години

турчаците ревниво пазят коментарите си с добавени плюсчета от дежурните ***. И хиляди плюсчета да си сложите всички знаят каква е истината за турция и сатрапът ерджолан. туркистан е една изостанала в ментално отношение територия, обитавана от аргресивни ***. Злобно прокълнато племе са турчаците. С лоша карма.

44

до барселона

преди 6 години

пич кое е по голям проблем ,че Ердо е лицемер според теб или че Израел е избил палестинците, нещо не се връзва ,човешки живот и едно личностно определение...ако опна жена ти и това че съм мн комуникативен кое по би ти направило впечатление....

43

гого

преди 6 години

тези в бг не са от гърция и италия, три милиона седят на турско сирийската граница, но не това е проблема а това че не може да и,биваш наред преминалите границата, при това без оръжие, а 60 такива са разстреляни на израелската...

42

Анонимен

преди 6 години

До гогоако Гърция, Италия и Испания спрат да вадят бежанците от лодките в Средиземно море, а просто ги оставят на вълните емигрантския поток ще секне.

41

Анонимен

преди 6 години

До 43Я въс паляячо. Не знаеш, какво говориш. Поне да ти бяха казали да не пишеш на caps , като ти даваха задачата :)

40

999

преди 6 години

ОТНОВО БЪЛГАРИ ИМАТ НАГЛОСТТА ДА СПОМЕНАВАТ КЮРДИТЕ В КОМЕНТАРИТЕ СИ !ВЗЕХТЕ ЛИ НЯКАКВО РЕШЕНИЕ ПО РОМСКИТЕ ПРОБЛЕМИ В БЪЛГАРИЯ ?*** НА ТИЯ ДЕТО ТОЛКОВА ИМ ПУКА ЗА КЮРДИТЕ :ОСВЕН НА ТУРСКИ - ЩО НЕ НЕ НАПРАВИТЕ И ПО 10 МИНУТИ НОВИНИ НА РОМСКИ ?ЩО НЕ ПУСНЕТЕ РОМСКИЯ ЕЗИК КАТО СИП В УЧИЛИЩАТА ?ЗАЩО КОГАТО БЪЛГАРИН ИЗВЪРШИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ВСИЧКИ МЪЛЧИТЕ КАТО ОНЯ ОРГАН ДЕТО ГО ИМА ПО МЕЖДУ КРАКАТА НА МАЙКА ВИ,НО КОГАТО ПРЕСТЪПНИКА Е РОМ СЕ НАДИГАТЕ/ПРИМЕР КАТУНИЦА/ ?ЗА КВИ КЮРДИ ГОВОРИТЕ ?

39

Taner Mutlu

преди 6 години

Честно каэано ООН е кукла в ръцете на 5 държави.Никой да не търси справедливост докато не се промини таэи структура на ООН.Ердоган е единственият лидер който го иэкаэва на глас пред целия свят!Эа това е на мушка!Истината е винаги горчива эа теэи които си эатварят очите пред иэвършените престъплиния!

38

Ф.С.В.

преди 6 години

--Браво на Ердоган !! Единственият в Света който критикува и показва истинското лице на Евреите!! Всички други лидери и правителства са си навели главите за да не им ги отсекат - и се правят на слепи !! _ Браво Ердоган !! Велик си !

37

Анонимен

преди 6 години

Сигурно това е била целта щом повечето са в кюпа,а и щом целта оправдава парата-средства-цената,а парата се печата и се раздава на повечето в повечето случаи в туй е цената за да изглежда като целта достежима и покрила я,оправдала цената и после в торбата и кой накъде на пръсти тихо се измъкне,а за къде то е ясно щото парата свършва,цените летят,нови цели ще дъвчат за нови пари да оправдават

36

Анонимен

преди 6 години

Браво на Ердоган,доказа се ,че не е ционистко-американска *** и не бръсне кашерния краварник за нищо.

35

Анонимен

преди 6 години

КОЛКОТО И ДА СА МИ АНТИПАТИЧНИ ТУРЧИЛЯТА ЕДНО МОГА ДА ИМ ПРИЗНАЯ-ИМАТ СИ ИСТИНСКИ ДЪРЖАВНИК,КОЙТО НЕ Е ПОДЧИНЕН НА ЦИОН -САЩ И ЕВРЕЙСКИТЕ БАНКЕРЧЕТА И СЪЩИЯ ЕРДОГАН РАБОТИ ЗА НАРОДА СИ.ТАКИВА УПРАВНИЦИ ПО СВЕТА СЕ БРОЯТ НА ПРЪСТИТЕ НА ЕДНАТА РЪКА.

34

Анонимен

преди 6 години

До 34Същото важи и за Израел. Лицемери. Има граница има и армия. От там на татък всеки си носи кръста.

33

Константин Велики

преди 6 години

Християнският свят докога ще търпят заплахите и обиди от този? САЩ и РУСИЯ да вземат мерки! Помнете историята

32

Анонимен

преди 6 години

Човекът пратил ТАНКОВЕ срещу кюрди в чужда държава ........За човека няма никакво значение терористите изстрелващи ракети по неговата територия дали са кюрди или не. Факт е, че след това ракетите спряха.

31

анонимен

преди 6 години

оон се срина че не изгони турските танкове от сирия и не те даде на межд сьд

30

Анонимен

преди 6 години

В Сирия доказаха газовите атаки толкова колкото доказаха атаката срещу Скрипал. Там обаче всички в един глас реваха. Тук обаче лошите са от братски Израел и мещо май не ви стиска да погледнете!