22

La France

преди 5 години

Центъра на света е Франция - най-значимата и най-великата страна да Цивилизацията от времето на Рим насам! Vive la France!

21

Deutschland

преди 5 години

Европа е центъра на света, а онзи с рижавата перука и ботоксовото джудже да се пукат от яд.

20

Анонимен

преди 5 години

ДО ФАКТТРЪМП НИЩО НЕ Е СМАЧКАЛ, ЗА ЕДНА ГОДИНА НА ТРЪМП КИМ ЧЕН УН МУ СМАЗА ФАСОНА.

19

Анонимен

преди 5 години

МИ ТЕ ОБСЪЖДАЛИ ОТНОШЕНИЯТА СИ С АМЕРИКА, А УЖ ЗАПАДНИТЕ БАЛКАНИ БИЛИ ПРИОРИТЕТИ НА КРАЯ НЯМА РЕШЕНИЕ, ЗНАЧИ - ЕДНА ЯЛОВА СРЕЩА, КОЛКОТО ДА ХАПНАТ, ДА ПИЙНАТ, ДА ГИ ЦЕЛУНЕ И ПРЕГЪРНЕ БОКО И ДА МУ НАРИСУВАТ СЪРЧИЦА. ТОЛКОЗ.

18

Анонимен

преди 5 години

Хи-хи-хи...........Русия НЯМА ЗАЩО ДЕ СЕ ОПИТВА ДА РАЗШИРЯВА ВЛИЯНИЕТО СИ, тя ВИНАГИ си е била на Балканите и ще си бъде, особенно като някои *** натрапници се изметът от тука!!! А колкото до търговията с Иран.............че те днес Иран и Китай подписаха в Астана съглашение за свободна търговия с Евразийския икономически съюз...........вие бе, нещастни западни клошарчета, вие за какво сте им на масата на Иран и Китай и въобще Русия и всички други!!???? Може, ама само като "гозба"!!!

17

Пешо

преди 5 години

"Капризно поведение" в резултат на което умират хора. Европа се управлява лошо от хора със спорна компетентност и морал. Навремето имаше едни, които правеха кьорсофри, сега други.

16

1

преди 5 години

Аз не разбрах какво всъщнос са решили.Да останат твърди ?Да направят закони срещу щатите ?Да санкционират Иран ?Май само са яли баница ми се вижда.

15

Анонимен

преди 5 години

Я кажи,как по точно ги смачка изброените от теб държави???

14

Анонимен

преди 5 години

Трябваше да спрат да атакуват този мъж от позиция на ляво- либералните оплаквачки, борци за малцинства и протестъри, че и с Путин го свързаха... Не му оставиха друг шанс освен да се конфронтира за да покаже твърдост и решителност, но сметката ще плати ЕС. Такъв бе някога и Ричард Никсън- и на него му плачеха хипарчета и протестърчета и го обиждаха публично, но стана най- великия президент за миналия век и отвори Китай за запада и спря комунизма в Азия.

13

тъпчо

преди 5 години

Искам да сме в ЕС, който отстоява интересите на гражданите на страните в ЕС, а не на други. Тръмп нека си прави Америка велика, но не за сметка на ЕС. Ако иска да си налага и санкции на когото иска, но да не замесва и да не иска от ЕС да му върви по гайдата.Искам ЕС, който да се отърси от роболепното и лакейско поведение към САЩ. Да има собствена политика-външна, икономическа и т.н.Ако на ЕС е изгодно да търгува с Русия, с Иран, с Китай и др. да го прави!Но с тия US бази в ЕС - няма как!

12

факт

преди 5 години

Тръмп за една година смачка Русия,Сирия,Китай,СК,ЕС,Иран,Хамас,ислямисти,комунисти и всякакви картонени лъвове и мечки.Както каза джуджето от Кремъл-има една свръхдържава и това е САЩ.

11

Анонимен

преди 5 години

до 15 - когато няской не може да приложи довод - прилата обиди.моине доводи са икономически. ИКономически САЩ са в пъти по-добре отколкото преди една година и това - при такава пропаганда срещу Тръмп.международно - Тръмп направи всичко възможно да махне Груевски, дойде Заев, днес говорим за затопляне с Вардарсак македония. Той сега се явява като арбитър на Двете кореи, те вървят към помирение. Факти! нека изчакаме да видим какво ще стане с Иран, много е рано да говорим.

10

Анонимен

преди 5 години

По цял свят има пробив на национализъм - В УНгария, в полша, във Великобритания- Брекзит, в САЩ Тръмп, в Испания- се цепят на катлунци и некаталунци, а вИталия дойде най-дясното правителство и вече искат да отменят санкциите срещу Русия.

9

Анонимен

преди 5 години

Тръмп гледа интересите на САЩ, не на ЕС. и защо трябва да гледа нечии други интереси освен тези на САЩ? Меркел се надяваше да дойде Баба Килъри и да я потупва по главичкта, че е населила ЕВропа с имигранти, ама това време отмина. сега Тръмп й казва - държ си сестро имигрантите в собствения двор и плащай повееч за сигурност!

8

Анонимен

преди 5 години

въпреки всички критики Тръмп се справя добре - икономически САЩ с в разцвет - само за 1 година имат над 880 хиляди души назначени на работа, сви безработицата от 17,7 на 3,3 процента всички икономически показатели сочат подем, намали излишни дейности като бюджета на НАС, излезе от ЮНЕСКО, което бе едно харчене на пари, стегна НАТО и накара другите участници да дават повече пари за сигурност, помири двеет Кореи-. Затоплянето с Вардарска Македония пак дойде при него, Килъри подкрепяше Груевски.

7

до страджата

преди 5 години

Сарказъм? Русия никога не е успявала да си избере президент в САЩ до този момент. Имат си марионетка, не полу ами пълен и.д.иот. в лицето на Тръмп, който дали от плиткоумието си или от собствен интерес в дългосрочен план брани интересите на Русия.

6

Бако

преди 5 години

Бай Туск,искаш приятелят да те пази,ама да няма мнение,нещо като дворно куче!Май не става!

5

Анонимен

преди 5 години

Американците си гледат своите интереси. Това че ЕС подгъва крак пред Иран и русия си е техен проблем.

4

Анонимен

преди 5 години

Почнаха да се осъзнават европейците, че Америка е един тумор, който само паразитира тук. И че американците подкрепяни от Цио режима са най-големите бъркачки, които създават хаос, за да въдворят после ред.

3

Анонимен

преди 5 години

Някъде в нета прочетох, че в търговията си с петрол с Иран, ЕС преминава от разплащане с долари на евро.