16

Случаен

преди 5 години

Жал ми е за детето, но тази корумпирана жена трябва да отговаря за действията си! С това се дава пример в България, как като си корумпиран и крадец си защитен! А социалните да не спят , а да й отнемат детето, за да се научи , че не е това начина да си грижовна майка!

15

Случаен

преди 5 години

Хваната -пусната , другите които откраднаха милион с молба за освобождаване! Всички те са ''хорица" от народа, бедничките те! Съжалете ги и ги оправдайте! Та за въпросната госпожа, самотна майка! Та искам да попитам, ако някоя бедна и гладна самотна майка открадне, ще я пуснат ли, или ще й отнемат детето? Но тя няма права и пари , да си плати като тази госпожа! Това се казва РАВНОПРАВИЕ в България! За кокошка няма прошка, но за хиляди и милиони са оправдани, вратички всякакви!

14

Анонимен

преди 5 години

Много се краде! Ама като пиша много разбирайте, страшно много, но да не слагаме общ знаменател има и такива дето по цял ден се ядосват с неуредиците и безхаберието за 600 лева, и като им писне псуват и зарязват.

13

До5

преди 5 години

И вие сте същите като лелката!? Защо взема те личните данни на хората? Това законно ли е?

12

И какво!

преди 5 години

Дете, сама-пак ще се измъкне-такива ги гониш през вратата , те влизат през прозореца....След година,пак ще се насоса някъде...да събира парсата...

11

Най- сетне!

преди 5 години

Няма такова подло същество като въпросната персона.Проверете дали изобщо стои на работното си място,ако имаше женски Бай *** , щеше да е тя!

10

Анонимен

преди 5 години

Всеки ден почнаха да хващат корумпирани хора. Нещо гнило има. Преди време рядко се чуваше да хванат някой.

9

Анонимен

преди 5 години

До Фактцялото общество, наричано българско, до най-долните слоеве, е проядено от тежка корупция, създадена през тоталитаризма! Няма да има отърване!

8

Факт

преди 5 години

Цялата държавна и общинска администрация е проядена от тежка корупция от години,но никой нищо не прави....

7

zeus

преди 5 години

До Анонимен 5За корупцията в Агенция по вписванията е писано и ще се пише още много, но явно те се отчитат на майката на нацията, та ги защитава ;)

6

Анонимен

преди 5 години

Голямо крадене пада, няма майтап.

5

Анонимен

преди 5 години

Хора, какво приказвате. Работя в агенция за недвижими имоти и когато ни трябват лични данни, една най-нисша чиновничка към аедна агенция ни вади пълна информация за човек или имот за по 50 лева парчета. Тъй като често ни трябват по 20-30 имота и 50ина човека, леката си гушва по едно 3000-4000 лева на месец. Сладка работа, а ?

4

zeus

преди 5 години

Да сте чули в мафията някой да не се отчете на кръстника и да не свърши като храна за рибата?

3

Анонимен

преди 5 години

ГРОБ отстрелва конкуренцията и неудобните под мотото "Борба с корупцията".

2

(-_-)

преди 5 години

Пак ли някакви кокондрели пречат на застрояването от врата до врата? Кой въобще има съмнение, че корупцията се бори от основата на пирамидата?

1

Анонимен

преди 5 години

Започва разчистване на сметки усилено...все пак остава 1 месец да се покажем пред чужденците,а колко известни хора стоят недосегаеми,въпреки доказаната си корумпираност. Но тях няма как да пипнат нали?