17

Polska

преди 5 години

Тази лудост трябва да спре. Време е някой да щаже стига и всеки мохамеданин да бъде депортиран. Оцеляването на бялата христианска раса е на карта. Мечтата на либерали и комунисти/социалисти е да ни смесват с утaйката на света и са ни претопят. Пияницата Юнкер откри статуя на Маркс в Германия. Долу ЕСССР! Да живее Европа на нациите!

16

Анонимен

преди 5 години

ЩОМ СА НЕЛЕГАЛНИ, ЗНАЧИ СА МИНАЛИ ПРЕЗ ПЛАТЕНИТЕ ДУПКИ В ОГРАДАТА НА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ.И ЗАЩО НЕ СА ВЪРНАТИ ВСИЧКИ, А САМО ПОЛОВИНАТА?

15

Анонимен

преди 5 години

Те са бъдещето, да идват и повече дано.

14

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Айде сега ново двайсет...,защо не минавали емигранти през България!? Ами Борисов е достатъчно прозорлив, да си върже гащите о време. Няма да чака нареждане от форумите философи!

13

Анонимен

преди 5 години

Значи пенсионерите и децата ще мизерстват,а за африканците има пари!Ашколсун!Вие нормални ли сте?

12

Анонимен

преди 5 години

До АнонименБоко го изтипосаха по всички турски сайтове със заглавие: "Един гюленист няма да остане. Ще ги върнем всички в Турция".Те османлиите го виждат като техен човек как ще му пращат бежанци. Даже турската жандармерия слухти по българската граница да ги лови а останалите организирано ги пращат при Ципрас нали оня им се ежи.Ами те имат общ бизнес.А патриотите също са командвани от българин служещ на турците.Затова не ги пускат,щото България я имат като тяхно влияние,а и арабите не щат

11

Анонимен

преди 5 години

В България не ги пуска Ердоган. Праща ги към Гърция. Оградата на Валери стои непокътнатаТова доказа, че дадената дума, е по-силна от всякакви огради и оръжия. А *** на умниците, каквото и да им се каже, те действат по лампичката на Павлов!

10

До 5

преди 5 години

Правиш криви сметки- да си чул за преразпределение на башибозука? Само Вишеградците нямат, щото се дърпат и имат управници с топки, а не тикви вместо глави.

9

Анонимен

преди 5 години

Просто дори арабелите не желаят да дойдат в Тиквеното царство. Дори да стъпят тук не искат. Много добре са осведомени за нашите "видими резултати" и "стабилност".

8

Стоп

преди 5 години

Стопли се и ордите търъгнаха.Споко народе, имаме великата ограда на Боко, тази дето падна от проливен дъжн но е по скъпа от тази в Латвия която е два пъти по дълга и добра.Велики сме ...

7

Анонимен

преди 5 години

До 5Боко го изтипосаха по всички турски сайтове със заглавие: "Един гюленист няма да остане. Ще ги върнем всички в Турция".Те османлиите го виждат като техен човек как ще му пращат бежанци. Даже турската жандармерия слухти по българската граница да ги лови а останалите организирано ги пращат при Ципрас нали оня им се ежи.

6

Анонимен

преди 5 години

6 000 000 евро сме дали за африканците, така ли, бе? и кога ни питаха да ги дадат. Преди или след като обричат на недояждане и мизерия българските пенсионери, които са български граждани

5

Пито платено

преди 5 години

Това, пинчерът е голямо куче, както се казваше в един филм. В Гърция напират, ще се пукне по шевовете, у нас - няма никого. Трябва много да обичаш литературата, за да вярваш на такива щуротии. Просто у нас каналите работят смазано и пришълците бързо и безпрепятствено се извозват от едната до другата родна граница.

4

8

преди 5 години

Едно нещо Боко направи правилно и не мога да не му го призная - върна на Ердо най-недемократично десетина Гюленисти и сега Ердо не пуска арабелките насам, а ги насочва към Гърция дето ен му върнаха никой. А си личи, че еурогейската комисия си хапе *** от яд - няма как да ни ги пратят ако не са влезли първо при нас, няма и как да развалят Дъблинското споразумение - докараха тука специално Фронтекс да се грижи да не ги връщаме в Турция, а те пък взеха да не идват изобщо :DБраво Боко!!!

3

Анонимен

преди 5 години

В България не ги пуска Ердоган. Праща ги към Гърция. Оградата на Валери стои непокътната.

2

Анонимен

преди 5 години

Да идват.Българския народ начело със Суджукаще ги посрещне достойно.Ще ги облечем и нахраним и ще им дадем път за към баба Меркрел.

1

Gogo

преди 5 години

Ако не се случи нещо като трета световна след 100 години светът ще се е умешал напълно с леко преобладаващо население от една или друга раса в определени райони.