13

До 9-Желаещи нема!

преди 5 години

Какви желаещи бе.Кой те пита. Задължителна военна служба 2 годишна.Сьс законБез таблети,смартфони и телефони.Гонка по устав и за неподчинение карцер и военен съд.Това е единственният начинда се обуздае това супер разглезено поколение. Като върнете ,,другарите" и минем пак към ,,Вечната дружба" таман ще видят ,,що е то" и ще забравят за евроатлантическите ценности. Ние това го преживяхме ,нека и те опитат ,,меда" Не могат да си го представят и на първия въоръжен наряд ще се изпотрепят.

12

КВА , АРМИЯ, БЕ...

преди 5 години

ТОВА СА РУСОФИЛСКИТЕ ФАНТАЗИИ НА ШКЕМБО -ВОЙВОДА!!!/..такава армия НИ НЕ ТРЕБВА.../..И ПО-ДОБРЕ , ЧЕ Я НЕМА!!!!!!!!!!!!!!!!!

11

Анонимен

преди 5 години

От 20 000на армия полвината са пенсионери ,другата полвина са офицери.Двасесет процента от нея са хора които взимат и пенсия и заплата.

10

СДС-стани да седна.

преди 5 години

Имаме армия от разбойници.Кой казва че нямаме армия.Усвоячи,прехващачи и източвачи.

9

ЖЕЛАЕЩИ --НЕМА !!

преди 5 години

ЗА НА ГОЛ ТУМБАК-----ЧИФТЕ ПИЩОВИ ...НЕМА И ДА ИМА ЖЕЛАЕЩИ!!!..ПЪК И ЖЕЛАНИЕ ДА ВАРДЯ ТЛЪСТИ ЧЕРВЕНИ ***----НЕМАМ НИКАКВО "ПАТРИОТИЧНО ЧУВСТВО".....!

8

Анонимен

преди 5 години

Армия няма да има докато има работещи бедни.А не ни и трябва .Нали НАТО ни пази.

7

Анонимен

преди 5 години

Какви задачи.Това с е армия на Гражданската отбрана.Помощ при бедствия и аварии.Какви бойни задачи?Болни ли сте?

6

Анонимен

преди 5 години

Кой ще ви служи в армията за 7-800лв на месец.Ненормални няма.Скоро тя ще бъде попълнена от роми,и хора с основно образование.Другия вариант е да я закриете.

5

Анонимен

преди 5 години

Ами освен да дойда аз от Турция на 55 години догодина ще се пенсионирам.

4

Бивш

преди 5 години

На парада на Гергьовден видяхме живата истина. Подвижен музей на Съветската армия. Сега чуваме поредната мъглявина: "Българските въоръжени сили са в състояние да изпълняват задачите си, но със затруднения и повишен риск".

3

Анонимен

преди 5 години

Нали искахте демокрация защо искате от държавата и армия нека капиталистите и новоизлюпените милионери ви дадат армия. Не може капиталите да потъват в джоба на мутрокапиталистите и армия да има.

2

Падение

преди 5 години

За последно отговаряха за чистотата в тоалетните в Кабул.....можеби са сменили препаратите???Българската Армия,никога НЕ е била толкова жалка!

1

Българин

преди 5 години

По форумите е пълно с разбирачи,дървени философи,родолюбци и патриоти все от тази интернет младеж,но прав е Вежди ,те за ч.п за зеле не стават ,вие войници искате да бъдат.Калпаво поколение от п.о.с.е.р.к.овци.