12

Редактори няма ли

преди 6 години

Невежеството на Борянка е безгранично. За резус фактора моето момиче попрочети повече - жена си. Може да ти потрябва.

11

Solar Power

преди 6 години

До АнонименОсвен това когато кара бавареца, ще е леко полегнал наляво, може би опирайки лявото стъкло до водача и съвсем леко, но само с една ръка върти кормилото.... А забравих и лека чалга която се носи от колата ....

10

Анонимен

преди 6 години

Ако беше ***, щеше да иска пари и с тях щеше да си купи 10-годишен баварец и да го рязка и да гледа лошо.

9

до 8

преди 6 години

При кръводаряване се даряват 450 мл кръв, която се възстановява количествено до 2 седмици, а качествено след месец. И все пак всяк седмица звучи нереално, някой е преувеличил бройките. Въпреки всичко, само поклон заслужава този ЧОВЕК!

8

Анонимен

преди 6 години

"... почти всяка седмица 81-годишният Джеймс Харисън е дарявал кръв." (!?)---По колко кръв е дарявал? Борянчето наясно ли е? За другите от сайта не питам.Човек средно има 4,5 5 литра кръв. Дарява се по 200 300 милилитра на процедура.Количеството се възстановява за около 90 дни, т.е. следващото даряване може да е не по-рано от този срок. Как става тогава "всяка седмица"? По колко?

7

Анонимен

преди 6 години

Ето, това вече е георй за възхвала. Пожелавам му безпроблемни старини, да живее още дълго и да се радва на внуци и правнуци.

6

до 4

преди 6 години

в същност ако цифрите са верни, оказва се че за 720 месеца е дарил почти 1200 пъти кръв. Ако предположим, че е имало паузи поради разболявания, почивки и други фактори, то излиза че е давал грубо на 2 седмици по един път кръв.Аз нямам представа принципно какви количества и колко често може да се дарява, но в предвид, че кръвта му се използва не за кръвопреливане, а за изготване на серум, то сигурно вземат по-малко.

5

Анонимен

преди 6 години

Сверявайте си версиите, журнагля!

4

Анонимен

преди 6 години

Авторът, погледна ли, че кръв се дарява, най- често, през поне 2 месеца. Всяка седмица кръв няма как да дари. Може да погледнеш и сайта на НЦТХ. Много си зле.

3

Анонимен

преди 6 години

Браво на човека , има си 2 млн деца

2

Божееее

преди 6 години

Ами защото му взимат кръв от ръката умнико. Браво на дядото да е жив и здрав.

1

Анонимен

преди 6 години

Само неразбрах защо "ръка"? А инък ние си имаме един със златен пръст