39

420

преди 5 години

".....ще се проведе в неделя в София." - "....ще тръгне в 15:30 часа в събота...."

38

420

преди 5 години

До до 6ne zabravyai zaharta

37

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЗащото в момента младежите хич нямат достъп до въпросните "отрови", нали? Разликата е, че в единият случай ги затварят в затвора и това им съсипва всякаква перспектива за нормален живот, а в другия работят/учат и развиват икономиката като данъкоплатци.

36

Дивия изток

преди 5 години

Как да я разрешат като така великото МВР си прави статистиката розова... Хванат няколко тийнейджъра с по 1 грам и се пишат разкрихме еди колко си престъпления...а в същото време, баби хвърлят пари на измамници, коли и къщи се обират, претрепани, убити...

35

Анонимен

преди 5 години

На тия пропаднали наркомани и мозъкът им е от коноп.

34

Анонимен

преди 5 години

Разрешете и дрогата всичко ще ви е наред напушен като застреля някой друг ша са усетите или напушен зад волана като премаже някой друг ша са усетите а може и да не се усетите то за това акьл се иска

33

Анонимен

преди 5 години

Да си навирате отровите в ..и да не ги рекламирате тук!Ще унищожавате здравето на хората и ще съсипвате младежите!НЕ на тези ОТРОВИ!

32

Сашо Нереза от Шумен

преди 5 години

А кога ще е гей-парада седесарски,за да надена прашките!?Скоро не сме правили!

31

Анонимен

преди 5 години

Никой не може да казва на някой друг как да си живее живота, особено щом става въпрос за личен избор. Държавата не е нито баща, нито майка. Пиенето на алкохол е разрешено, точно както може да бъде разрешено и пушенето на трева или пък ходенето при ***. Няма нужда от морална полиция, не сме в средновековието.

30

Да, бе, да!

преди 5 години

Бачкам в производствен цех, гледам си семейството, плащам си за всичко, като всеки балък, тука. Обаче пуша. По друг начин не нарушавам закона. Е кажете сега като ме хванат, ще струвам пари на другите балъци., вместо да произвеждам, ще ми съспипе идилията това, че ме управляват невежи, е стига де!

29

Боб марли

преди 5 години

Марихуаната е пълна помия.Само тютюн!

28

Анонимен

преди 5 години

Като се напафкам ми става добре, а като се напия ми става зле. Няма нужда от повече доводи.

27

Анонимен

преди 5 години

Има спортисти и учени, които пушат. Те провалили ли са живота си? Знаеш ли кое проваля живота - алкохолизма. Дерзай, боте!

26

Анонимен

преди 5 години

Половината студенти пушат марихуана. Тъй като тя е "нелегална" се получава така, че едни дилъри събират пари от цялата работа. А после, едни по-веригата взимат още повече пари и това създава още предпоставки за корупция. Ако някой ще си проваля живота, нека поне хазната се пълни от това, а не джобовете на разни мутри .... ако има разлика между двете, де.

25

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАйн Ранд е последния човек, от който може да се правят сериозни заключения.

24

nina

преди 5 години

Аз самата не пуша трева,от 6 години съм непушачка(след 20 активно тровене) и смятам,че алкохолът,цигарите и захарта са 100 пъти по-опасни вещества от тревата.Но виждам как действа канабоидното олио на свекърва ми,която е терминално болна от рак.

23

nina

преди 5 години

#11Да,по-добре да се легализира марихуаната-както казах,който пуши,ще си пуши,онкоболните ще си набавят легално канабоидно олио,болните от множествена склероза няма да бъдат съдени за 3стръка трева.Никъде не говоря за легализиране на дрога.

22

Анонимен

преди 5 години

В квартала имаме младежи коч компания,които се крият из мазетата.Какво правят не зная,а и не ме интересува,но....с момичета не съм ги виждал???

21

Анонимен

преди 5 години

Либертарианците били наркомани? Така ли ги съветва Айн Ранд в книгите си? Мислех либертарианците за десни с много сини оцветители и консерватори, а те били зелени анархисти и земеделци.

20

до "до бай Иван

преди 5 години

Ми,те мамашките затова са така разгонени,защото няма кой да им обърне внимание след водка и сальотка!