277

Анонимен

преди 5 години

Факта че всеки ден ни залива пропаганда че Крим е руски, означава че те самите не вярват че е руски. Всяка информация от Кремль е дезинформация.

276

А бе Елке!

преди 5 години

Какво се лепите все у Путин! Ръг-бъзък - Путин! Защо му е туй, защо му е онуй - и си пишете глупости! Ами питайте го бе, ***! Пиши му едно писмо и питай - Я кажи бе Владо, ти какво си се махмурлясал с тоя мост и т.н....

275

Анонимен

преди 5 години

Винаги може да се напише най-общо за един проект, че е скъп и неефективен. И дори ,че е по-скъп от други подобни, въпреки, че подобни на Кримския мост няма в Цяла Европа и всъщност никой не знае колко точно трябва да струва за де не е"скъп".Нали точно така пишеха и говориха и за нашите проекти: АЕЦ Белене, Южен поток и др. И постигнаха целта си - загубихме тези проекти, планирани и задействани от нашите бащи за да има добро бъдеще за децата им.Но Русия не е поробена като нас, тя сама решава

274

DOKA60

преди 5 години

Кучето си лае -керванът си върни.Колкото и да роптаят на запъд Русия върви смело тапред.

273

Анонимен

преди 5 години

За две години беше построено това уникално по родът си съоръжение.Медиите в Киев през цялото време говореха,как това няма да стане,как е невъзможно и колко проблеми има по строежа.Е стана.След като фашистката хунта в Киев подложи на геноцид руснаците в Крим спирайки електричеството и хранителните доставки Путин реши да построи мост.Това е,драги еврогейци,кравари и хохли.

272

Анонимен

преди 5 години

"Ултраскъпият мост" си го направиха сами и струва колкото експорта на газ и нефт за 2 дни. А от поскъпването на нефта от 2016 досега сигурно още три моста могат да построят.

271

дядомраз

преди 5 години

......... как ли не се мятала,скачала,зъбила и скимтяла и като не могла да направи нищо лисицата си казала,че гроздето е кисело.

270

Fallschirmspringer

преди 5 години

Когато човек строи в къщи ,винаги се стреми да е качествено ,бързо,надеждно , а цената остава на второ място.Могли да си го позволят -построили го.Ами нашия прословут "Дунав мост 2",въпреки ,че го строи испанска фирма крайната цена е почти два пъти по-висока от първоначално обявената, а качеството беше такова , че още през първата зима се наложиха спешни ремонти.По дължина е една десета от кримския , а го строиха дълго и протяжно

269

Крим не е руски

преди 5 години

Путин ако вярваше че Крим е руски нямаше са плаща на прости и цинични *** да ни убеждават. Крим не е руски и окупатори не могат да участват в избори и референдуми. Населението което е кримско не са руснаците и цял свят го знае.

268

Анонимен

преди 5 години

Хрушчов даде нещо на Украйна, което е руска собственост-Крим и правилно рус-наците си го взеха.Като плюят срещу Русия за крим с нищо няма да проме-нят нещата, големите подаръци се връщат, така е в правото, референдума вКрим показа,че хората искат да са в Русия.

267

Анонимен

преди 5 години

Мислиш ли, че на "Вовата" ще му се наложи да работи или да мисли за каквото и да е след мандата му? ;))))) Той направи толкова за Русия, че вероятно и в магазина няма да ходи да пазари, а продаваките на крака ще му носят стоката... За кой български премиер можеш да кажеш същото нещо? За кой от поскледните 30 години? Поне един дай! Рапонгеле ;))) Не знаете какво говорите защото сте необразовани и не четете ;)))

266

Анонимен

преди 5 години

Руснаците, приятелю, ходят където си искат. Средния българин има пари да се попече на терасата, ако има такава. А българския пенсионер и на терасата го е страх да се пече, че ако хване рак на кожата няма пари за терапия... Толкова за мечтите на руснаците и българите.

265

Анонимен

преди 5 години

Руснаците мечтаеха......... о как мечтаеха да отидат на "плажовете" в Крим............ и решиха да идат в България, Турция и Гърция.

264

Анонимен

преди 5 години

Вовата, няма да има проблем след мандата си. ....... Може да стане "превозвач" , или казано на български - шофьор. Честито вОва.

263

Анонимен

преди 5 години

Очевадно е какви ще са последствията за този, който саботира моста. Без значение дали са официални или не. Руснаците са готови за война и то сега. Никой друг не е готов за това. Повечето от останалите са готови за тролене, но не и за война. И няма да бъдат скоро готови за нещо повече. между другото, сирийците на Асад са хванали 60 френски командоси и са ги пуснали ;))) Толкова за френската ракетна атака срещу Сирия ;)))

262

Анонимен

преди 5 години

Кримският мост има не само икономическо и социално значение. За руснаците той е каквото беше събарянето на Берлинската Стена за германците. А че ще окаже огромно развитие вършу икон омиката на региона е безспорно. Гарантирано много от руснаците ще предпочетат да отидат в Крим, отколкото в България или Румъния. Някой каза, че нашите туроператори обявили 10% по - малко заявки. Няма да коментирам. И по - евтино ще им дойде на руснаците, и по сигурно. И няма да има русофоби и ще подкрепят своите.

261

Анонимен

преди 5 години

Вова, запали ли дЖуганЯ?Питам за един приятел, който си търси такъв.

260

Анонимен

преди 5 години

До Слава УкранПоне един Хамерикански вестник съветва украинците да взривят моста.Това е подобна ситуация като тази в селската кръчма - "Нимойш да гръмнеш горскио!"После "горския" гръмва пияния нахъсан ***, а всички имат какво да клюкарят и коментират.

259

юбералес

преди 5 години

Сега остава да се направи и водопровод от Русия до Крим, защото все още 80% от населението на Крим пие вода предоставена от Украйна.

258

мазепа

преди 5 години

До АнонименСамо ако по пътя няма летища, че там много се бавят ''ребятата''. Превземането на летището на Донецк им отне две години, а Киев има цели две летища. УжасТ.