297

Анонимен

преди 5 години

Хммммммм а ние какво направихме сасвет ?????????????????

296

Анонимен

преди 5 години

Направили го, защото им е нужен, затова!

295

Fallschirmspringer

преди 5 години

До skatelite Правя паралел между европейската ,натовската ,американската позиция за Косово и за Крим.И не използувайте ирелевантни методи в коментарите

294

qw

преди 5 години

Могат и си взеха Крим. Без пушка ***. Техен си е от векове. Задокеанските умници, решиха че след като превзеха Украйна, сега ще изритат и черноморския флот на Русия. В човешката природа е, при неочакван успех да се главозамаеш. Установяването на хунтата в Киев си беше дори за американо неочакван успех.Могат и строят и такива мостове руснаците.Ние лепим стиропор на панелки и леем трето качество асфалт. И при нас няма корупция. И не ни управлява н-ти мандат крал слънце.

293

Анонимен

преди 5 години

Представям си,ако мостът беше правен от фирмата,спечелила обществена поръчка за плочките пред ндк?!

292

Пълна пародия

преди 5 години

Абе хората мост направили през морето ние 3-4 моста до Румъния, една магистрала в Северна България и една към Сърбия не можем да направим. А че ж.п. транспорта е по зле отпреди век в БГ пълно мълчание. Важното е че си показахме бутафорната техника като важен член на НАТО направо всички се тресат ама от смях.

291

цец

преди 5 години

Кофти статия. Има мисли на антируския автор, изказвани като твърдения. И това не е журнализъм, а политика и навярно платена публикация.

290

Евстати

преди 5 години

Дpeме ми за моста на джyджетo

289

Анонимен

преди 5 години

еееееееее, чудя се защо Путин не иска акъл от бай ***, тук толкова много хора знаят и правят повече!!!!!!пука им на руснаците от санкции, от заплахи , от нас , от ония на Запад....както каза американеца-лоши са, непокорни са, непослушни са !!(цитирах!!)

288

skatelite

преди 5 години

До FallschirmspringerПоследно вие приемате ли Косово или не? Защото всички комунисти бяхте яростно против отделянето на Косово, щот било на братска Сърбия и по негов модел щели да се отделят Родопите... земете най сетне решение каква ви е позицията ..

287

Анонимен

преди 5 години

Когато лисицата не стигнала гроздето казала, че е кисело. ***, потупаха ли те по рамото за антируската статия?

286

Анонимен

преди 5 години

Абе през близките 6 години мандат на Путин няма ли да може и един мост до Бургас или Слънчев Бряг?

285

Анонимен

преди 5 години

Руснаците могат да се гордеят с този мост. Такъв мегапроект е по силите само на много силна държава. Но все пак китайците държат рекордите с техните мостове- четири с над 100км дължина и най-дългият е 165км. И сега ще откриват най-новия 50км между Хонг Конг и Макао.

284

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 329Май си зле с четенето: указаната цена е ЗА 1 КМ ОТ МОСТА, А НЕ НА ЦЕЛИЯ МОСТ!Има разлика, нали?

283

Fallschirmspringer

преди 5 години

До Ти да видиш...Да се чуди или да се смее човек.Само няколко заглавия ,които могат да предизвикат огромен смях и спонтанен кикот:"САЩ осъдиха построяването на моста към Крим",пак смях:"НАТО също заклейми моста между Русия и Крим" и пак"ЕС осъди построяването на моста от Русия до Крим".САЩ подават тон за песен и всички реват в същия тон,а Русия се залива от смях.Болката не е Крим,а за това,че не можаха да лишат Черноморския флот от огромната му база.А по какво за различава от случая с Косово

282

Анонимен

преди 5 години

Не виждам някакъв проблем всичко е логично - ако искаш някаква територия трябва да я интегрираш инфраструктурно с останалата част от държавата не като нашия северозапад. Да си водят бележки нашите ***.

281

Анонимен

преди 5 години

До ценовикКаунь забравил си три нули от цената на моста :)Не е 1 101 000 долара , а е 1 101 000 000 долараИма разлика, нали ?

280

Анонимен

преди 5 години

Защо даваха пари? Да бяха пуснали танковете ,хем по-евтино и по-бързо.

279

ценовик

преди 5 години

цена на 1 км от този мост - 1 101 000 доларацена на 1 км БГ магистрали - 3 400 000 евро /и била най-евтината в света/???сметката да си я прави всеки!

278

Ти да видиш...

преди 5 години

Има много хубава поговорка: Бос ходи , ама по търговски стъпва.Защо му трябваше на Путин да строи такъв скъп мост подарък за Украинците?