357

Armagedon

преди 5 години

И Баце е карал джип по новия асфалт.*** за него не пишете като за Президента Путин. Що ли?

356

Анонимен

преди 5 години

До Жалко за нашитете вашите се изтровиха с лосион и никой не ги жали

355

Патентовал е кирката

преди 5 години

Росен от Плевнята е регистрирал къ се копа у морето дупка напрао у водъдтъ без да се използват кофи, бурета и шишета за бързо отсраняване на водъдтъ от дупкътъ дорде се отлее бетоно! МайнЪ!

354

Жалко за нашите

преди 5 години

ако имаше търг за проучването, проектирането, финансирането и строителството на моста със сигорност Цурето с неговите СРСета щеше да проучи вся и всьо, аркитеко на Софето да го проектирЪ, Цвъци Банков да го финансирЪ а Плювнълналивуев тогедЪ с Лила Половата да го построят така че ако Деси предскаже от дека за дека по колко дека втъро задуЪ да се мосто ненавеждъ. Отделно Лила е ошлЪ да каръ КУРсовете по полагане, отливане и закърпване на асвалтени ва*гини

353

трябва му

преди 5 години

за да питат джендърите от ЕС

352

иван гешев

преди 5 години

ами тя лисицата като не може дадостигне гроэдето,каэва че е кисело.....

351

A babun

преди 5 години

Защото го може, и иска! Пръснете се по шевовете тъпигьости!

350

Анонимен

преди 5 години

До кубанская столицаИ след това НАТО ще ви разоре Южна ***, смота няк...

349

кубанская столица

преди 5 години

Защо българи така се загрижат, че мост е "ултраскъп"? Следваща стъпка от Россия ще бъде да присоединява републики ДНР и ЛНР, Донецк и Луганск и още следваща ще бъда Новороссия: Харьков, Одесса и т.п. Ала България остава, остава и остава от т.н. европа: Германия и Голландия. Пък Испания и Гърция.

348

пущиняк

преди 5 години

Украинската- грешката е парвописна, а не нарочна!

347

пущиняк

преди 5 години

До Fallschirmspringer,Грешиш- като се има в предвид колко условни бяха границите между отделните републики на СССР и особено между руската, казахската,усрайнската и белоруската такива, то не е трудно да осмислиш, че реално Крим е част от Украйна(независима) само за около 22години(1992-2014)!Пък на тези, дето се чудят закакво е този мост, да ги питам- моста между Дания и Швеция закакво е или пък "Рио-Антирио" в Гърция закакво са?

346

Анонимен

преди 5 години

Махмурлук ли- Путин е пияница?! Е стига де. Токова проблеми си имаме. Оставете Русия! Хайде да сваляме Тръмп в полза на ЕС

345

Анонимен

преди 5 години

Като прочета няколко статии тук си казвам "Пикла!" трябвало е да се пише , когато се обсъжда проекта, а не след откриването.Важното е да се обвини в нещо Путин от жалки български "информатори" сигурно от "Америка за България " им плащат... Това нява да свали свободата на печата под 100 Жалки отстъпници от българските интереси!

344

Fallschirmspringer

преди 5 години

"Российская Федерация построила мост через Керченский пролив к Крымскому полуострову без согласия Украины. Это является еще одним нарушением Россией суверенитета и территориальной целостности Украины. Строительство моста направлено на дальнейшую вынужденную интеграцию незаконно аннексированного полуострова с Россией и его изоляцию от Украины, частью которой он является.В российском посольстве в США сообщили, что Москва не будет спрашивать ни у кого разрешения на строительство транспортной инфра

343

Fallschirmspringer

преди 5 години

Населението на АРК е почти 2 милиона души, от които 68% руснаци, 20 % украинци, 10% кримски татари. Столицата е Симферопол, други важни градове са Керч, Евпатория и Балаклава, Ялта. Е, как територия ,на която 2/3 от населението е руско да не е към Русия.Нали този беше съкрушаващия аргумент ,когато "демократичния" свят отцепваше историческата област Косово от Сърбия

342

Fallschirmspringer

преди 5 години

Крим през 1783 г. е присъединен от Екатерина Велика към Руската империя, от 1921 г. е в състава на СССР,а под давление на Н.С.Хрушчов,през 1954 година е присъединен към Украйна.Само през периода 1954-2014, Крим не е към Русия,та за това е мъката еврогейска и неолиберална.Като се има предвид настроенията в самата Украйна,тя също ще се присъедини към Русия.

341

юбералес

преди 5 години

До БобиБоби аз историята не я уча, аз я помня. Мостът беше построен след въжената линия и по него се изтегли Вермахта, нещо повече - по него след няколко месеца Сталин мина с влак за ялтенската конференция.

340

et.galen1

преди 5 години

Руснаците не са глупави,те мислят за народа си ,по-евтино ли ще им излезе сто хунтата в Киев им прави непрекъснато блокади и какъв туризъм ще правят с фериботи.Вие мислете и гледайте какво става у нас.

339

Боби

преди 5 години

До юбералес 381Я се върни и си НАУЧИ ИСТОРИЯТАНемците не са правили МОСТ - НАПРАВИЛИ СА ВЪЖЕНА ЛИНИЯ която е могла да пренася до 1000 тона товари на денТоест иска ли са да направят мост даже са складирали материали които са завладени от СССР 1944 и са ползвани за строежа на техния мост който зимата 1945 е разрушен от ледохода в керченския провлак - ползвали са авиация, артилерия и дори сапьори да взривяват ледените късове но напразно моста е разрушен

338

Боби

преди 5 години

До Жиб. 380Лел колко сме УЧЕНИКримския мост ще се сблъсква с ЛЕДОХОД всяка година но дебелината на леда е максимум 50-70см - Ледохода в Беринговия провлак е от АЙСБЕРГИКакъв мост те гони да слагаш там?