55

Анонимен

преди 5 години

Всички ке умрем.

54

FB

преди 5 години

Вчера се загледах в една статия за Боян във ФБ с много коментари.Разцъках профилите на тези дет злобееха.90% Кауфланд, Лидъл. магазините по Моловете, Строители, Механици и т.н.В тоя живот явно нищо не е случайно всеки си получава това дет заслужава.

53

Хах

преди 5 години

Истинските алпинисти като Боян Петров, Христо Проданов са особена порода хора. Няма смисъл да се опитваме да вникваме и да търсим някакви логични причини защо са постъпили така в дадената ситуация. Може да ни изглежда странно и безумно ,но за тях това е живота. Бог да прости Боян , и успешно изкачване към върховете на небесата.

52

Анонимен

преди 5 години

До sostinИ за какво ми е да се катеря до Еверест по.дяволите? Кой ще търся там? По същата логика защо не се гмурнеш до марианската падина без водолазен костюм?

51

PLANK

преди 5 години

До SHERLOCK Законите на термодинамиката виж :) Няма смисъл от термо камера

50

sostin

преди 5 години

Аз искам да видя,един е така от щуротия ще пробва ли да се качи гол на върха на света... хубаво бе пичове искате , правите го , но що без кислород без шерпи,без колеги, сами да сте велики нали, е да *** на природата и дреми и ви прибира като висулки. Еверест е покоряван от 13 годишно дете, от 70 годишен, от двама вече без два крака, значи може но да се прави както трябва... та вик

49

Анонимен

преди 5 години

Да си известен и популярен винаги е предимство, а Боян е именно такъв затова е възможно да се ползва с привилегии в някои случаи спрямо обикновен човек. Такава е народопсихологията. Ето и президента го черпиха с безплатни кебачета само защото е известен

48

Анонимен

преди 5 години

Изглежда на този Кирил не му е ясно, че екипите действаха защото им беше заплатено и както обикновено става, никога няма да разберем какви средства на данъкоплатците бяха изразходвани покрай спасителната операция. Второ - нека Кирил се заинтересува, какво става с алпинистите, които нямат средства да плащат на шерпи при изкачването на осемхилядниците и още повече, ако пострадат не дай си Боже. Театърът взе да идва в повече на всички.

47

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКой е казал, че не трябва да му се помага. всеки човек си има и добрите и лошите страни. Всеки човешки живот е ценен, дори и този на неудачника и като стане дума за спасяване не трябва да се гледа дали е успял или провалил се а да се спасява. Както виждаш направиха всичко възможно да го спасят.

46

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДоброволно... на бас че даже е имало опашка за спасяването, може даже и до бой да се е стигнало. Парите са много добри, а района е изключително беден на платена заетост.А и какво е противоположното на доброволно - насила... Не вярвам който и да е от тия спасители да е тръгнал насила, нито от благородни подбуди. Тръгнали са по-принуда, защото шерпите не живеят на фотосинтеза...

45

Анонимен

преди 5 години

Риск - рискевич

44

В. Тимов

преди 5 години

До всички плюещи: Боян е пример как човек да не се предава пред изпитанията (рак, кома, фрактури след като беше блъснат)! Показа на всички диабетици по света, че с това заболяване може да се правят рекорди... че могат да водят пълноценен живот! И да: Направил е своят избор как да живее, дори и да умре. Кои сте вие да съдите?Така че мълчете и се заровете в калта, която обитавате! Не цапайте чистите хора с помията си!

43

Анонимен

преди 5 години

ако трябва, нека и светият синод да се самосезира и да го обяви за светия, но после трябва да се очаква за всеки закъсал алпинист да се вдигнат 4 хеликоптера и 100 човека ! хайде да видим дали ще стане !!! или само него провъзгласихте тук за Левски и Ботев, а останалите са просто алпинисти ?

42

до Кривондел

преди 5 години

Боян Петров е безпрецедентно добър височинен алпинист за България.А като е безспрецедентно добър височинен алпинист за България защо не е могъл да изкачи върха и е завършил долу в пропастта?

41

Анонимен

преди 5 години

Задължителен лиценз и платен данък за всички алпинисти. Държавата не може да спасява всеки, който има някакви капризи и се прави на бабаит .

40

Анонимен

преди 5 години

Според логиката на половианта народ, този си е рискувал живота доброволно и не трябва да му се помага, поне не и с народна пара. И колко народна пара ще отиде за случаи като този? има ли по 1-2 стотинки на човек и струва ли си да се коментира въобще в такъв случай? Ако не бяха дадени тези пари за търсенето , за какво щяха да отидат дали при някой друг по-нуждаещ се? Дали жените дето починаха заради това че касата не им плащала някакви неща щяха да бъдат спасени?

39

Анонимен

преди 5 години

До до Herald TribuneЗа линейката се плаща - здравни осигуровки му се вика. Повечето бели хора си ги плащат. Щат нещат...

38

Анонимен

преди 5 години

До до Herald TribuneА Боян защо не е извикал линиейка както всеки обикновен човек, ами потрошиха толкова много пари за да го спасяват и с хеликоптери, на шерпи са се ръсили да плащат, той някаква висша раса ли е?

37

Кривондел

преди 5 години

Боян Петров е безпрецедентно добър височинен алпинист за България. А тази спасителна акция е безпрецедентна за света на алпинизма.Поклон пред тези мъже, които рискуваха живота си. Особено пред пилота на хеликоптера. Този човек постави рекорди!

36

Реалист

преди 5 години

Подхожда ти никнеймаДо "game1:А ти имаш ли си идея за каква надморска височина иде реч?Там горе няма ИГРА.Машините които работят там са самолетите, даже и хеликоптерите за там са 1 подходящ на 1000 броя в експлоатация.Просто замълчи.....