135

Анонимен

преди 5 години

До До ЛекарВземи и прочети Хипократовата клетва в оригинал/има я преведена на български/ и тогава ще разбереш/ако можеш/ че това е клетва определяща отношенията и задълженията на лекар/пациент!Тоест няма никакво отношение по темата!!!O,sancta simplicitas!!!

134

Анонимен

преди 5 години

С демагогстване спорове не се решават!!! Голямото дело е важно, а не житейските им съдби!!! Всеки е грешен в даден момент или етапи в живота си!!!

133

Анонимен

преди 5 години

Никога не съм се гордял със Стоичков,напротив,даже съм се срамувал от простотията му.А Боби и Лечков защо да ги уважавам, та те са за затвора.

132

до: 139

преди 5 години

Сега идва джендърско поколение, те може и да си спомнят...зависи как им оформят пластелиновите мозъчета!!!

131

До Циник

преди 5 години

За какво са му енглиски и еспански на сина ти, като почива на Приморско??!Горкото момче, дано не предполага какво пишем за него. И дано не му се случи да закъса, че баща му един лев няма да вземе....

130

Анонимен

преди 5 години

Гарантирам ви, че след 24 години никой няма да помни този образ, а футболното поколение от 94 наистина успя да обедини хората, така че, да, те са легенди!!!

129

до 136

преди 5 години

А може да стане и някой атентат и да не се стигне до частта с чаршафите.

128

Анонимен

преди 5 години

Да, легендарни са Стойчков и Костадинов с това,че не могат да четат и пишат.Тези двамата,както и повечето от "златното поколение" са едни шушумиги, без интелект,морал,култура и някакви различни ценности от финансови такива.

127

До 133

преди 5 години

Ако не ви бастиса някой арабин дотогава

126

Кирил

преди 5 години

И с какво Стоичков и Лечков, и Гошо Петков са заслужили да са по-големи легенди? По-бързо са бягали, или повече рекламни договори са имали, или какво??За мен пък Веско Топалов е най-голямата легенда тогава. И Котоошу.

125

Анонимен

преди 5 години

Не ревахте и протестирахте,че 30 години разни мутри и политици ви крадат и то с милиарди,а си отворихте устата срещу 50,000 за Боян,който не само е световно известен алпинист,но и български учен.Що не отидете пред хотел Берлин,да питате оня толуп, кога ще върне 4 -е милиарда(ваши пари) дето ги взе от КТБ,а сте тръгнали левчетата за Боян?

124

Анонимен

преди 5 години

Легенди са Стоичков и Костадинов ,този е паднал в дупка !

123

До Лекар

преди 5 години

Тогава защо четеш новини изобщо?Както каза човекът, това е прецедент. Хората ги вълнува. Важно им е, защото всеки човешки живот е важен. Какво казва Хипократ по въпроса?

122

к

преди 5 години

имаше една приказка за Умник Гюро дето се хвърлил в мъглата, доло в пропастта, за да види дали мъглата не е сирене - този наш "герой" и медиина звезда на казионната пропагандна машина зае достойно място до Умник Гюро в народната памет

121

Анонимен

преди 5 години

"80% се борят за оцеляване с 550 лв заплата" - погледни 80% от коментарите и ще ти стане ясно защо са на 550 лева заплата .Апропо и това им е много! Ти от човек, които нищо не уважава и оценява, каква работа чакаш, само скатаване и дребни тарикатлъци.

120

Лекар

преди 5 години

И между другото Колумб е искал само финансиране на своята експедиция и не се е пазарил испанският флот да го търси ако не се върне!!!Тук излиза че който си изкаже свободно мнението което е реалистично е някакъв родоотстъпник,злобар,комплексар,човек който си пие ракията и т.н.Е,тук 80% се борят за оцеляване с 550 лв заплата и не им е до статии на тази тема по 5 пъти на ден!Това е хоби,екстремен спорт и начин да докажеш себе си и това касае единствено алпиниста а не цялата нация!!!

119

до 119

преди 5 години

Да наречеш Боян Петров никому неизвестен е липса на елементарна обща култура.Вие обаче, със сигурност знаете всички чалга изпълнители,тарикати,мутри и пр..За съжаление все повече българи са като вас,със салатата и ракийката и сръбското на макс.Не се интересувате от нови знания,а от разни тарикатлъци, как да направим някоя дребна далавера.

118

Лекар

преди 5 години

До mmВземи се осъзнай!!!Споменатите Марко Поло,Колумб и Рийд са направили нещо за първи път!!!И при провал не са чакали помощ от никой!!!Много ентусиасти катерят 8-хилядници,някои загиват но това не е новина от национален характер,камо ли от международен!Не съм човек който плюе по този алпинист/не използвам чуждици като "хейтър" да се правя на интересен/,не го познавам и ми е жал за него.Но...това е негово решение,живота си е негов но това не е подвиг,нито нещо необичайно!!!Стига вече!Писна ми

117

до циник

преди 5 години

за 20 минути това ли успя да измислиш? Ти за мен нищо не знаеш, и знаеш ли защо? Защото аз не пиша 1000 коментара на седмица по треторазрядни сайтове :) Вземи използвай това време за сина си , а не да му навреш таблета в ръцете.

116

Анонимен

преди 5 години

Сериозно тук има много объркани хора - един истински позитивен и интелигентен българин завинаги остана горе в планината и е нормално ние като нация да скърбим от случилото се...интересно защо трябва да парадирате с това, че освен за собствените ви задни части за нищо друго не ви е грижа...дори само че създаде прецедент и следващите спасителни мисии ще са по-координиран и по-успешни е повече отколкото вие някога ще направите...