5

НЕКСИУМ

преди 6 години

Това е моето лекарство и витамини нон стоп и пробиотик Веднъж минах маркуча с камерата супер гадно е усещаш как шава в корема ти но не можа да заснеме панкреаса понеже имах много стомашен сок Втори път незнам как ще се ходи Който си мисли че това е безобидно заболяване жестоко се лъже Е разбира се сравнение с диабета е нищо

4

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1Никакви "лекарства" и "консултации". При поява на киселини вземам лъжичка сода за хляб с чаша вода веднага ги неутрализира. Всички медикаменти са на база на содата NaHCO3. Подбирам си храните, за по-рядка поява на киселини. Така съм от казармата (19611963), та до сега. Не се смей, аз съм Модел '43-та.:)А, иначе съм съгласен напълно с 2 Чичката. :)

3

Анонимен

преди 6 години

До Чичка:никакви мастики,ракий или водка,следваш диета за 2 месеца,какви салатки върху рана бе чичо?

2

Чичка

преди 6 години

Гастрит, стомашни неразположения , киселини и т.н. се лекуват успешно с мастика. Ледена, на кристали + салата с зехтин , сиренце и т.н.

1

Анонимен

преди 6 години

гастритът се лекува с Омепразол от 40 мгр.сутрин и вечер преди храна.пие се 2 месеца после си правите кръвно изследване за наличие на антитела Хелиобактерпилори.ако има антитела в кръвта ви предписват 3 -а комбинация от антибиотици за мин.7 дни и оздравявате.спазвате диета без пържено люто кафе алкохол.само варена и печена храна на фурна и тази консултация на лекар ще ви струва над 200лв.аз ви я предлагам без пари.