11

Анонимен

преди 5 години

Много правилно решение на Светия Синод на БПЦ която е единствен легитимен по волята на ИСТОРИЧЕСКАТА ИСТИНА наследник на ОА!!!Точка!ФИРОМ има два пътя ИЛИ ТОТАЛЕН ОТКАЗ ОТ ЮГОСЪРБОМАКЕДОНИЗМА или Разцепление не след дълго и "славянската му част"да върви където си иска!Около Охрид селата са албански и нищо чудно и той както и Струга да остане в албанската половина!За българщината ще е по-добре!Брат кръвен брат ни звергва зарадиМАЙКОПРОДАВСТВО И КРАЖБА НА ИМОТ та ние ли да простим и ЗАЩО?!АРЕ....

10

Анонимен

преди 5 години

Стига бе! Аборт! Убийство! ако искаш аборт до трети месец! после унищожаваш живот!

9

Корнелия

преди 5 години

религията е хубаво нещо, стига да не се прекалява...В Полша и Италия,, много жени са унижавани с отказа за аборт... Манипулиране на масите... Да не забравяме, че сме покръстени, а сме били езичници или друга религия... Светия синод е длъжник на народа от доста време...

8

Анонимен

преди 5 години

Правилно. Макетата отново се опитват да крадат история и подлъгват неразумний врабчовски и други *** врабчета. Ще кажат: Ние сме Охридската архиепископия, вие нали ни признахте. Макетата имат право да празнуват 45 години сръбска църква.

7

Ἰ&#951

преди 5 години

Скрии се дявол с келимявка!! Предател на българските интереси! бойкот на църквата !!!!!ЩЕ ГНИЕТЕ В АДА, СЛУГИ НА ДЯВОЛА!!! АМИН!

6

Koko

преди 6 години

Отказвам се от т.нар. "Българска православна църква" БОД. БОД означава Дружество Без Отговорност ...

5

Анонимен

преди 6 години

Попът е прав! Истината е, че в Македония нищо не се променило - антибългарската кампания си върви, свалят се паметници, добросъседството на този етап е мит. Всичките тези постъпки от тяхна страна са лукави опити да признаем техните извратени тези и исторически измишльотини. Предлагат и правят неща по начин, който им е пределно ясно каква реакция ще предизвика, а след това раздухват нещата по медиите и допълнително ни обругават - видите ли, бугарите нечат добрососедски односи.

4

СвЕти Жоре

преди 6 години

Това попчетата винаги са били много коварни типчета.....уж смирени, достойни и честни, а всъщност душичките им са тотално прогнили от поквара и грехове...Нищо не може да очаква от институция, която векове се е кланяла ниЗко на земните си господари , но никога на Бога- от турските султани, та до Тодор Живков.....жалки, жалки, жалки.

3

Анонимен

преди 6 години

kakachankata njama li da vika I popover v kazarmata?

2

Анонимен

преди 6 години

А са отишли, а руския и вселенския патриарх са им издърпали ушите. Страх лозе пази...

1

аман

преди 6 години

Тия само с простотии се занимават. Имат уникалната дарба вместо с проблемите в обществото-***,***,неморалност,чалга,атеизъм и прочие-да се занимават с глупости! И на всичкото отгоре много държат крадливите ни политици да ги удостояват с почести и награди! И като почнат едни простотии заучени да ръсят...ужас!