46

Анонимен

преди 5 години

"Политическата и икономическата криза засили миграционната вълна, отвела около 3 млн. венецуелци в САЩ, Испания и латиноамериканските държави... от 1999 г."Ако съпоставим тези цифри с родна България - от 1999 г. са емигрирали повече от 1 млн. на 8 млн. тогава българи! Във Венецуела 3 млн. към 30 млн. население! Който може да смята - излиза че сме по-зле от венецуелците съгласно безпристрастните цифри!

45

Мнение

преди 5 години

Въпросната кака ходила ли е до Венецуела лично да се убеди в "мизерията" или е по-удобно да прави преразкази по разкази на опозиционери и НПО-та там? Явно в съседна доминирана от мафията Колумбия, всичко е ОК щом се подчиняват на който трябва.... Тези надминаха в пъти пропагандата на БКП навремето за "гнилия" запад!

44

xy

преди 5 години

По света има различни видове социализъм.Но там където се установи руския му вариант става страшно.Мизерия,тотална диктатура, пълно безправие на населението,липса на перспектива,липса на потребителски стоки,накрая токът и храните изчезват съвсем.Докато не обесят мъдуркото и комания все ще е така.

43

Дедо Йоцо гледа...

преди 5 години

Е па, нали досега строиха комунизъм ??? Явно при комунизма ставаш и лягаш гладен ! Ееее,това сме го изпитали на наш гръб! Да бяха ни питали когато си строиха комунизъм........,щехме да им кажем.

42

Анонимен

преди 5 години

Ама важното е, че ще построим комунизма! Ура, другарки и другари! И пак 99,9% да гласувате за другаря Мадуро.

41

Анонимен

преди 5 години

10 от 10 българи си лягат гладни, вие за венецуелците сте се притеснили

40

Анонимен

преди 5 години

И както сме най-бедната държава в ЕС, нашата минимална заплата е 2 пъти по-голяма от тази в любимата ви русия :)

39

Анонимен

преди 5 години

До ПукаКажете колко Български пенсионера ровят по кофите и си лягат гладни...Колко?Аз не познавам такива.Никога не съм виждал пенсионер да рови в кофа.За сметка на това с такива, които хвърлят пачки през терасите е пълно.

38

Анонимен

преди 5 години

До noFreemanдо преди 2-3 години бензина им беше символичните 0,03 центаЕ така беше, ама им отваряха границите периодично да отидат в съседна държава да си купят с.апун, тоалетна хартия, захар и брашно.

37

Че Гевара

преди 5 години

Девет от десет венецуелци си лягат гладни??? Важното е венсеремос да има. Никой не ви обещава че няма да сте гладни. При социализма/комунизма искаме да няма богати. Е, това за нас не важи, но други богати няма да има. Венсеремос, ще победим!!

36

Дрът Прозтаг

преди 5 години

Петрол гази гладен ходи! - диагноза

35

Анонимен

преди 5 години

Социализъм в действие.

34

t-rex

преди 5 години

Поредното доказателство, че комунизма и социализма не работят... Естествено винаги ще се намерят мързеливи и глу-пави люде дето ще го възхваляват защото комунизма е мечтата на мързеливия глу-пак.Естествено на тях всеки път са им виновни американците, европейците и извънземните!

33

Анонимен

преди 5 години

ето защо въртоглавите не трябва да се допускат да помиришат и да не идват на власт. Ще фалират държавата.

32

Анонимен

преди 5 години

Тези построиха социализма. Ние само се пънем.

31

Аспарух

преди 5 години

До 26: ХА,ХА,ХА, либерастче.

30

Отговор

преди 5 години

До Аспарух 24 Ами защото са болни от социализъм, за това ще гласуват за Мъдурко.А бозата е в главата ти.

29

Дядо Соци

преди 5 години

До Анонимен 15 000 % инфлация. Браво. А при Жан инфлацията беше само 3 000 %.И сега има хора които твърдят, че Жан няма вина. Виновно било международното положение , слънчевото затъмнение и разбира се Сорос.Сега да се сравнява България с Венецуела е лудост.Но лудостта не се лекува.У нас е по добре от Русия.

28

Отговор

преди 5 години

До Гатанка 7 Социализъм.

27

Така е

преди 5 години

Така е , социализма прави "чудеса".И ние още не можем да се отърсим.