84

Анонимен

преди 5 години

Пълен цирк, какво се прави ББ, че не знае, че са им спрели заплатите, като това им е поне третия протест от февруари насам. Искам да попитам ББ дава ли си сметка, че тези хора стоят трети месец без заплати, че те имат семейства, деца, които не се интересуват болницата в какви отношения е с НЗОК, а искат да ядат. Разбира ли ББ какво е да нямаш пари дори и за филия с мас?! И тези хора са си изразботили парите честно и почтено грижейки се за болни. Не те са виновни за управлението на болницата.

83

Ако ви стиска

преди 5 години

Тотална Реформа в здравеопазването г-н Борисов ! -Махате всички началници на големите болници обсебили всичко от поколения и техните - внуци,деца и сродници .- Студентите медицина остават в Бг мин 10г , или връщат в касата 60 000 лв за обучението си - Нова здравна каса -вземете готов модел от проспериращи държави- Австрия,Германия и тн,- и Къде са Парите от ВМА разследването с началника и кожната крлиника ? Какво стана с Парите от Медицинския университет , разледвания с Ваксини,Лекарства ?

82

До 70

преди 5 години

"На всички е ясно, че за този хал на държавата НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА Е ВИНОВЕН БОКО............ Нагло, безчовечно, отвратително същество." Ей затова го обичаме БОКО - прекрасно същество! Умирайте от яд!!! Мъчи се да се справи с хиляди проблеми и успява!!!

81

АНТИ

преди 5 години

Белите хора живеят в 21-вия век,тук за едната заплата трепери човек.Няма значение държавно и частно -всичко побългарява ***, е ясно !

80

Стига се прави бе

преди 5 години

Тоя не го понасям вече! В България пенсионерите *** от глад,малтретирани от ***,докторите парите не си получават,в малките градове заплатите са по 600 лв.а тиквенинов се не чул,не видял,Западните Балкани ще оправя! Направо изпитвам носталгия по бай Тошо!

79

Анонимен

преди 5 години

А защо, когато тези болници 20 години са били източвани тези лекари са си мълчали? Защо например при Орешарски не протестираха?

78

Анонимен

преди 5 години

Пише се Ощипан с О, а не Ущипан с *** 11

77

SCARECROW borisOFF

преди 5 години

toq kloun sho ne go slogat na nekoi bostan da palshi gargite- BOIkoFF , no mai i zatova ne stava- da plashi gargite po bostanite

76

Анонимен

преди 5 години

Театрото на Бойко и представлението НИ ЛУК ЯЛ НИ ЛУК МИРИСАЛ.

75

Анонимен

преди 5 години

Лекари и учители под 1500 лв. НЕ трябва да вземат.

74

РАН - ЪТ

преди 5 години

Трябва да останете към 4,5 милиона.

73

Анонимен

преди 5 години

Дяволите с бели престилки пак си уредиха.ТИЯ от Ловеч най хитри500 души 20 милиона затриха.Е ТИЯ от Мадан 50 мил. А ВА вече отлетяха

72

Анонимен

преди 5 години

Ами ако го нямаше Бойко,а?Няма заплати!Та заради това,ликувай народееее.........!

71

Анонимен

преди 5 години

В еврозоната няма как да влезем с фалирали болници.

70

Анонимен

преди 5 години

МВФ искаха още през 1995 г. приватизация и закриване на губещи болници.

69

Футуролог

преди 5 години

Османското и"зчадие Бойко Борисов бил бесенМутрата от СИК само да го ч"укат турците в дирника ставаЛично ще му дръпна гилотината на Боко Тиквата заедно със симеонхасанчета и зайчета от най-голямото проклятие за България наречено ВМРОИзвадили са късмет че Ердоган още живее в миналото на американския глобализъм но пък си построи паралелен Османски Балкански съюзПоклон пред туркофила Стефан Стамболов и съфамилника му Стамболийски обаче съм в час и и знам та СМЪРТ ЗА БОЙКО ЮДАТА И СИЕ

68

Анонимен

преди 5 години

Борисов пак се правиш на ущипана принцеса.

67

Бесен

преди 5 години

Боцане,кво се правиш на не разбрал?Набиха ти канчето полицаите,даскалите сега и докторите! Моли се да не дойдат обикновенните хорица,че тогава ще стане лошо! ***,намали заплатите на ония търtеи от парламента и остави 120 човека ,които наистина работят! Направи Дончев президент,а ти и Цеци физиката в пенсия ,като Ваньо Драгалевскк,най големия авантажия!

66

Анонимен

преди 5 години

Липса на здравна и социална политика! Това е резултатът - умиращи хора...

65

е, ясно е

преди 5 години

На всички е ясно, че за този хал на държавата НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА Е ВИНОВЕН БОКО............ Нагло, безчовечно, отвратително същество.