23

Анонимен

преди 5 години

До Градската десница 14и какво е геройството, да отидеш да си гледаш хобито да катериш с нечии спорнсорки пари... какво промяна прави за някого или света като си покатерил някъде, освен пустата слава?!

22

Джеки Ст.

преди 5 години

Всички ще умрем, рано или късно. Случаят "Боян Петров" ще се запомни от мислещите хора с нахалната претенция, че някой е по-специален от другите, че имал по-сойностен живот, и други подобни глупотевини, че който се дразни от празнословията, е злобен, а всъщност най- злобни са изобличителите на злобарите. Всичко е суета, пише в Еклисиаст, Боят умря в услуга на суетата си. Всички това ни чака, така че дайте да нищим други теми, тази е затворена.

21

Юлия Тодорова

преди 5 години

Ама наистина ли не му знаете името?!?!?! Проверявате ги тия работи, бе хора...

20

vlady

преди 5 години

Достоен последовател на Христо Проданов. Да почива в мир. Заслужава посмъртно орден "Умберто Нобиле" - ангажира много хора да го издирват.

19

Мариян

преди 5 години

Свирено е , лека му пръст.

18

диваци и варвари

преди 5 години

Българинът мрази жена си, кучето си, съседа, мрази дори себе си.Прилича ми на сатанизма описан от Достоевски в края на "Престъпление и наказание", където Достоевски пише, че ако няма Бог (ако хората отстъпят от Бога) всеки ще воюва срещу всеки и хората ще се избиват взаимно, и накрая ще останат само двама, и един от тях ще убие другият и накрая ще остане само един и той в злобата си, като няма кого да убива вече ще убие самият себе си.Това е положението в България.Малко се сдържайте за Бога!

17

Мен

преди 5 години

Да почива в мир. Очаквана развръзка, не зная защо толкова много хора мислеха, че след толкова време в подобни условия, има вероятност да бъде намерен жив. Или въобще намерен. И не, не съм хейтър, реалист съм и следвам пътя на логиката.

16

Анонимен

преди 5 години

Почивай в мир! иму изпишете фамилията в статията правилно - ПЕТРОВ, не Петков!!!!!!!!!

15

Анонимен

преди 5 години

ЕДНА СТАТИЯ ДВЕ СТАТИИ МАКСИМУМ 3 СТАТИИ НА ДЕН!!НО ПО ДЕСЕТ НИ БЕШЕ ВЕЧЕ МНОГО!!!

14

Градската десница

преди 5 години

Всеки, който не е с нас е против нас! Всеки, който не смята, че Боян е герой е хейтър!

13

пепи

преди 5 години

Спасителната акция за спасяването на алпиниста Боян Петков окончателно приключи, за съжаление - неуспешно.Не е ли Петров.

12

Сбогом, Бояне!

преди 5 години

Оставаш в сърцата ни!

11

АНОНИМЕН

преди 5 години

Почти винаги безрасъдството скъпо се заплаща в пряк и преносен смисъл. Какво му е пречило да покори върха в група с други алпинисти без телефон и кислороден апарат? Заплащането за евентуален такъв успех вероятно е много по-голямо.Поредният наш българин завинаги останал в Хималаите. Когато си и диабетик това безрасъдство няма измерение.Явно на Боян не му е писано да умре блъснат от автомобил. Каквото е търсил си го е намерил. Не го смятам това нито за спорт, нито за хоби.

10

Анонимен

преди 5 години

Колкото и да ми е мъчно, че не го откриха...Поклон пред светлата му памет! Да почива в мир!Достоен човек и българин, който винаги ще ме вдъхновява със смелостта си, целеустремеността си и борбеността си!

9

Мир на праха му

преди 5 години

Да почива мир и покой.Планината бе неговата голяма мечта, а сега е неговия вечен дом.Ако се бе върнал и прочел всички глупости изписани за него, пак щеше да умре.Дано всички хейтъри сега са спокойни и щастливи.

8

Анонимен

преди 5 години

Светла му памет на човека.Всяко нещо има край. И живота. И спасителните или издирвателни операции.

7

Факира Мити

преди 5 години

Вероятността да умреш горе е 1 към 100, но ако имаш 20 ходения, стават 20 към 100, Петров издърпа къса клечка.

6

123

преди 5 години

Мир на душата му! Имах надежда до последно, няма как тази новина да не ме натъжи...Сили на семейството и хората които го обичаха.Боян Петров е там където се е чувствал истински щастлив...той бе смел човек...

5

Анонимен

преди 5 години

В България няма нужда от гении.Има нужда народеца да си излива някъде злобата и завистта.Ако някой е над другите тежко му и горко му. А ако е някъде далеч над другите, то народецът няма и да го разбере, ще си умре в забвение и никой никога няма да разбере, че този човек въобще е съществувал. Затова всички народи имат гении, а тук няма. Затова и българите успяват, но само извън България.

4

Гнидю

преди 5 години

Бог да го прости !Операцията по издигването е прекратена, НО .... медиите ще продължат да чоплят