21

Марая

преди 3 години

Те тези от 2ро,не са никакви полицаи,а комплексирани плъхове в униформи , да вземат малко да слязат на земята,и нвкоя институция да отиде да провери ареста им и условията,с да не говорим за отношението им,затварят те е мизерията на железните "легла" без храна и вода и се държат с тебе все едно си най-долната ***... Това го няма никъде другаде

20

Сашо

преди 6 години

Да не излезе че са юзъри само :)

19

Роб на влаЗта

преди 6 години

Милиционерите са си друг род ....Полицаите са ново поколение което като всеки управляваш смята че щом имаш власт над нещо е твое...Двамата на бесилката и другите да се замислят.

18

а сега бардак...

преди 6 години

До Анонимен 14Не обиждайте милицията когато те бяха имаше ред спокойствие и сигурност.

17

това е

преди 6 години

До НикоЦялата система на МВР е проядена от корупция и престъпления не очаквайте от тях нищо,те прикриват всичко.Защо мислите че там няма реформи и промени?

16

ACAB!!!

преди 6 години

Полицаите повечето са дилъри, пазят проститут.ките, другите дилъри, козируват на мутрите и тормозят нормалните хора. В България няма полиция, има простит.утки в униформи на МВР. ACAB!!!

15

Анонимен

преди 6 години

Какви полицаи. Това е седемдесет хилядна орда потомствени крадци, бандити и измамници. Като тези въшкари по улиците, рекетират, отчитат се на началника, той нагоре и така до баш суджука.

14

Нико

преди 6 години

А за варненските полицаи от СИГМА да сте чували? Бандюгани от класа но с протекции от началника им - трето поколение полицай колко жалби и нищо пазят си го като златна кокошка .

13

Анонимен

преди 6 години

1/3 от МВР е за арестуване дари без да се питат. Кой наркумунде, кой пази *** и сотиньори, кой далаверка , кой бачка на по неколко места, земеделчета, трактористчета, и пр. Що за МВР е това.

12

Анонимен

преди 6 години

Всички милиционери са за затвора!

11

ясно

преди 6 години

До АнонименТова е от години уважаеми не е от днес и ли от вчера.

10

истината

преди 6 години

До НовТези лъжи с малките заплати вече не минават,оказа се че хич не са им малки заплатите заедно с привилегиите.

9

Нов

преди 6 години

С тез малки заплати вече им се налага да събират на дилърите вересиите :)По рано само ги пазеха, ама сиромашията като те подгони ...

8

Анонимен

преди 6 години

Ееее, и това ли доживяхме.

7

и аз

преди 6 години

Лъвов мост,централна гара,бул. Сливница ,бул.Мария Луйза, ,***,сутеньори,дилъри,бежанци златните мини на второ районно ......всеки ден хората ги виждат.

6

горкия той

преди 6 години

До ИванЯвно падаш от луната.

5

Иван

преди 6 години

До нищо новоОт какво пазят наркоманите, че и проститутките бе, ***? :D :DТи сигурно си най-големия наркоман, наливащ се с ракия и цигари всеки ден...Хората, които са решили да използват наркотици, си имат глава на раменете. Престъпниците са дилърите, чийто пазар е осигурен от законите - подкрепяни от *** като теб.А проститутките в повечето слулчаи са жертви. Престъпниците са сводниците, които им взимат парите и ги бият. Ако една жена реши да проституира това не трябва да е забранено

4

Анонимен

преди 6 години

Родната полиция ни пази

3

нищо ново

преди 6 години

Само двама ли,2 РПУ е символ на корупцията и бандитизма там пазят *** и наркомани от години,това е обществена тайна но само в МВР не го знаят.

2

Анонимен

преди 6 години

Mnogo sa isnudva4i vatreschnia minister da ne spi a disziplinarno marsch ot mvr pone 3 g satvor i isvinenie na 4oveka koito poliaja go e tormosil ne vi li e sram polizai vie teabva da ste sa primer a ne banduti kradzi i poboinizi