25

Анонимен

преди 5 години

В СЪРБИЯ СЕ ЖИВЕЕ ДОБре и в плескавиците няма евробоклуци

24

Анонимен

преди 5 години

Сърбите се въоръжават като луди, обаче се правят на миролюбиви. Никой няма да се хване на сръбските лъжи

23

Сърбоман

преди 5 години

И да тичате пак не можете да ни стигнете. На нас ЕС не ни е нужен. Сърбия > България. Вие се продадохте на САЩ, никой не уважава продажниците. Винаги сте били в съюз с най-гадните народи, които винаги са били против славяните. Косово е Сърбия, Македония също. Казах!

22

Анонимен

преди 5 години

Сърбия се е вкопчила в *** като слепец за тояжката си и вече се очертава сал Београдскиот санджак.....

21

Анонимен

преди 5 години

До Polska....Косово е Сърбия!...Друг път, Сърбия го е владяла около 50-60г. през средновековието. След това го "получава" по линия на Югославия - някъде 45-46г., но оттогава до създаването на държавата, Косово е в режим на постепенно засилваща се автономия, особено след 1974г.

20

информирай се

преди 5 години

По време на Покръстване през 866 г. разбунтувалите се биват наказани със смърт , тоест тези които отказвали да приемат Християнтвото пише точно и ясно за Борис 1 под Покръстването в Уикипедия , приятно четене и информиране

19

Владок

преди 5 години

Юстинианчо,нещо си се объркал.България граничи отвсякъде със себе.Тези земи,дето си ги изброил никога не са били гръцки.Я потърси на картите държавата Гърция преди 19век.Ще я намериш на куково лято.Май я бъркаш с Източната Римска империя.Даже името, което си избрал не е на грък,а на тракиец.Да-имало е императори траки,не всички са били гърци.

18

Анонимен

преди 5 години

Айде стига сте се карали тука , не ви стана ясно че между Покръстването през 866 г. и Възродителен Процес 1986 г. няма разлика и 2-те са едно също нещо само дето 2-то не успя

17

до Авторката

преди 5 години

Александър Вучич. Снимка: архив, Reuters ....................ясно...............А от къде копира Текста понеже ти не пишеш а само крадеш наготово от други сайтове

16

да ама не

преди 5 години

Колко косовари се биха в Сирия за Идил. Сега са се прибрали заедно с аверчетата.

15

ктк

преди 5 години

Има разлика между българските стари земи и Косово. Сега по Беломорието през 3-4 месеца от годината има в пъти повече българи, отколкото е имало преди 100 години,а който може си купува и имоти там. В Косово сърбин не може да припари,местното население гледа на кръв и няма да се промени никога. Не виждам какъв интерес има Европа да приобщи изкуствена малка държавица,с население подвластно на средновековни вендети и експортиращо престъпност. Но ако чичо Сам нареди...

14

Анонимен

преди 5 години

Русия има интерес да има замразени конфликти на Балканите - факт. Така, ЕС ще избягва приемането на държавите с тлеещи конфликти, също и НАТО. Това е целта на руската политикаСърбите са руската маша на Балканите.Следователно - сръбските политици ще работят упорито и в Босна и в Косово, и в Македония хората да се трепят и да се мразят

13

Polska

преди 5 години

Косово е Сърбия! Да създадеш мюсюлманска държавица в сърцето на Балканите е престъпление спрямо всички нас. Нека всички Централно-източноевропейски народи сме солидарни един с друг и нека се обединим за да сме силни срещу войните на исляма и срещу диктатът на лицемерите на Запад. Кармата вече им го връща с "бежанците"!

12

Анонимен

преди 5 години

Сърбите имат същата демографска катастрофа, като нас. При това без да са в ЕС.

11

Анонимен

преди 5 години

Върти и суче по езуитски, но на кой му пука. Целта на ЕС е да бъде заобиколена Сърбия от натовски държави, за да не създават проблеми. В съюза скоро няма да влязат, т.нар. преговори ще се влачат във времето, но това няма значение, важното е да висят на куката и да вървят транспортните проекти. Това отговаря и на българските национални интереси - получаваме време да излезем от блатото и да ребългаризираме македонците и западните покрайнини..

10

Анонимен

преди 5 години

Няма да съм многослоен, бил съм в Косово, няма по-гадно място от Косовои по-отвратителни от косовари и албанци.Има - умопобъркани от беднотия и мизерия българи!

9

Анонимен

преди 5 години

Имате и никога няма да спрете! Омразата един спрямо друг е толкова голяма и непримирима,най-вече от последните събития в Косово, че НИКОГА! Нито Господ,нито Аллах, а Европа - ХА-ХА-ХА !

8

до 7

преди 5 години

Всъщност населението на Албания намалява. Вече е под 3 млн. (2,8 млн. ако не се лъжа). Албанците може и да имат висока раждаемост като ромите, но имат и още по-висока емиграция. Те се изселват в Южна Италия и З. Европа.

7

xy

преди 5 години

Сърбите може да нямат хора за война,ние също но това не важи за албанците.Те имат по 3-4 деца в Албания и по 6-7 че и повече деца,в Македония и Косово.Над 60% от албанците са под 30 г. и те са най-младата нация не само в Европа но и във всички бели държави по света.Така че най-подлите врагове на България-сърбите,нямат никакъв шанс срещу албанците.Това ,че са прости и слабокултурни е верно, но няма да попречи сърбите да издухат супата, както и в Хърватия преди това.

6

Юстиниан Велики

преди 5 години

на Гърция и взеха Родопите и Северна Тракия. и река Дунава..И цляла Анатолия. И Епирос,.и Сицилия и Южна Италия...Гърция е единствената держава. заедно с ГЕРМАНИЯ, която Граничи навсякаде само със свои изконни земи.