30

Анонимен

преди 6 години

Do 22.Loshoto e che I obrazovanieto se kopira it tyah.

29

Това не са българи,

преди 6 години

а безродна аморфна биомаса за интегриране в ислямска чрна индиско - арабска Великобритания.Имиграцията убива

28

Анонимен

преди 6 години

До до номер 3, 6 и 10Кой е работил по специалността си в Русия бе ***?

27

Анонимен

преди 6 години

До Мнение 22Ех, къде да имахме английската здравна система.

26

Анонимен

преди 6 години

В петък кацнах на Лутън от Атина,имаше ремонт някакъв и всички самолети се събираха на една и съща контрола,докато мина ми се скъсаха нервите 2 часа по тези лентички.Един служител даже се опита на два пъти да ме пренасочи с бг лична карта в лента за всички останали от не европейския съюз,а пък аз му казах да си гледа работата.Дано човечеца кацнал на следващия ден,да не му е повлиял скапания трафик.Моите съболезнования на семейството,лека му пръст.

25

Анонимен

преди 6 години

Тоя човек не са го и погледнали. В странство да не ти се случва, мани.Каквито и здравни карти и застраховки да прави човек, за-е-би.

24

Анонимен

преди 6 години

Бедна Българийо.Така умират някои българи в чужбина...Аз също съм емигрант, но по неволя. И ми е винаги мъчно да чета как умират наши българи в чужбина. Независимо, че живея в чужбина, дърпа ме към България. Каквато и да е, наша страна е. Отношението към чужденец си остава, кой каквото и да говори.

23

Анонимен

преди 6 години

Този човек като гледам е спортен тип, съвсем прилично телосложение, странно. но... кой знае, понякога дявола си няма работа.

22

Мнение

преди 6 години

Ако някой в България почине от инфаркт в автобус в София.... ще гърмят медиите къде е била спешната помощ, колко ти е кофти здравната система и т.н. А в Лондон си е нещо в реда на нещата. Занова и нашата здравна система реорганизирана по английски модел стигна до тук. Жалко само за хората....

21

Анонимен

преди 6 години

След автобус и фуста не се тича, запомнете

20

Анонимен

преди 6 години

Бог да прости човека! Съболезнования на близките му!

19

Fck

преди 6 години

Хората са казали след жена и автобус не се тича. Винаги има следващ . Ама човека ,като не я знае тая мъдрост и те...ти на.

18

Анонимен

преди 6 години

До сакиА инфаркт получават и в България.

17

До Фаскин

преди 6 години

Платено списваче, Сърбия ще влезе в ЕС, за да предлага стоките, които произвежда!Същите стоки изнасят и за Русия!България какво произвежда и какво изнася?!И хайде отговори ми на въпроса - как Сърбия строи пътища без ЕС, а България с ЕС не може!Магистрала Хемус - кога?!

16

Фаскин

преди 6 години

До 15,Ало шапшал, ква Сърбия, ква Русия ве, геврек продажен. Пенсио фатмашка. Затова се натиска Сърбия кога по скоро ще влезе в ЕС.

15

до номер 3, 6 и 10

преди 6 години

Какво е виновно правителството - правителството КРАДЕ!Всички, приближени до правителството - КРАДАТ!Европейски съюз - КРАЖБА на милиарди евро!Върви в Сърбия - страна след война, която не е в Европейския съюз!Виж какви магистрали се строят в момента и как живеят хората!Колкото до Русия - преди години доста хора направиха пари, работейки там по специалността си, а не чистейки тоалетни, каквито правят българите на запад!

14

до 13

преди 6 години

Не изпадайте в буквализъм драги.

13

Анонимен

преди 6 години

До сакиКаква пенсийка на 48 години бе ***

12

саки

преди 6 години

Стреса не прощава. От Англия на тия години идват тук в хубавите планински села и си купуват хубава голяма къща. По цял ден пият на чист въздух и си чакат пенсийката от Англия. А нашите отиват в Англия, да тичат по рейсове в 5 сутринта, без език ,да превиват яко гръб ,да живеят в мизерни квартири и по цял ден да търпят унижения.

11

Анонимен

преди 6 години

Чак не мога да повярвам, че наглите англета още не са обвинили Русия за предизвикване на инфаркта с някакво вещество.