48

Петър

преди 5 години

Чистотата на реките се проверява през сезона, когато има хора, а не, когато е празно и няма какво да се излива.И да ви имам проблемът с незаконното къмпингуване.Пълно е с хотели, на които тръбите се изливат в морето и в реките.Всичко при вас е популизъм! Око да види, ръка да пипне. Докато истинските проблеми остават удобно незабелязани!

47

Цирк

преди 5 години

Държавата цирк

46

Анонимен

преди 5 години

Глоба за тези клошари и бездомници, които замърсяват нашето море. Да отиват в хотелите при Бай Мутри Хотелиеро.

45

Мен

преди 5 години

До АнонименСамо че тия дето харчим пари навън сме инвестирали спестяванията си на пазари също извън Бг точно защото знаем че пенсии няма да видим от държавата, както и сегашните пенсионери не виждат. Ако искаш хубава пенсия трябва сам да се погрижиш за нея.

44

българейшани

преди 5 години

Така ни наричаха в близкото минало персонала защото не им носехме валута.Сега и Добре дошли да ни викат всичко избята навън заедно с персонала.Всичко беше дефицитно и снабдяването трудно.....

43

Анонимен

преди 5 години

Колкото повече пръскате пари нанвън, толкова по-малко работа и пари има вътре. Колкото пп-малко работа има вътре, толкова повече заминават на Запад да живеят. Когато остареете, което ще е скоро ...Няма да има кой да работи за пенсията ви. Всичко е просто :)) Другото са фантазии за мутри, схеми , мръсотия и тн. Бумеранга един ден се връща.

42

истината

преди 5 години

Стига сме живеели на стара слава и ходим на това мръсно черно море! Има и бяло море!

41

поминакът

преди 5 години

До АнонименНощувката на морето е крайно необходима след запой и изтощително слънце!!Няма местен жител на морето, който да не е построил къща на 3 ката с много стаи

40

Анонимен

преди 5 години

Защо триете коментари, мижитурки такива?

39

минало-заминало

преди 5 години

До черноморски "раМина онова време когато, Господ ходеше по морето и носеше радост и печалби.Кой днес ще ходи там на солената вода да сменя валута и прави бройки мацки?Днес изборът е голям. Има и други курорти във съседство и даже по-добри!Няма алчни келнери, спасители и местни наемодатели - рибари. Няма ги туристите дошли от любопитство и заминали разочаровани....

38

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 36И ако си дам парите в България, какво? Даже к'во? Както каза вчера премиерът, за здравеопазване е дал 5 000 000 000 и няма пари за заплати на хората! Ако си оставя парите на тебе, ще си купиш яхта, а за България няма да има и един кварк полза.

37

Анонимен

преди 5 години

Ти за България нямаш пари в Църция го чакали :)) хахахха Тука има такива хотели , че Гърците в Кавала могат само да сънуват. Отделно българския туризъм няма нужда от такива охльови като вас...Има нужда от валута в хиляди , ползване на самолети , храна и пиене. Сектори, които движат икономика. Вие сте дребни играчи с багажник пълен с храна и пиене.

36

Анонимен

преди 5 години

До Хазяйка до 29Ти преди време не ми ли отказа квартира, защото "чакаше чужденци". В Гърция съм чужденец и не ми отказват.

35

Анонимен

преди 5 години

До 25Ние го местим, че си даваш парите в гърция. То на твоя гръб идва после, Като изтичат пари от държавата :) Пък това че всичкия бизнес в БГ е на некво мистично същество наречено "мутра" даже няма да го коментирам. Това само пълен левакк може да го каже .

34

Men

преди 5 години

До АнонименНа арапя явно няма проблем с всичките хотели изливащи отпадни води в залива. Реките може да се видят спокойно през лятото, обаче 15-те палатки замъсявали...мдааа

33

черноморски "ра

преди 5 години

Хотели, бетони, кичозен интериор и екстериор... Стая с изглед към морето=стая с изглед към фасадата на отсрещния хотел. Стая и сизглед към брега=стая с изглед към вонящите контейнери и рампите за доставки... Ол инклузив с евтини манджи и алкохол с неясен произход, неквалифициран персонал, къпане в басейн, щото в морето плуват акита и интелигентни форми на живот. Германски старци, шавливи рускини и друсани англичанчета..СтРойте си и си стойте на Черноморието!На море - у комшиите ;)

32

Анонимен

преди 5 години

От репортажа ясно се вижда, че всички палатки, тенти и др. са опънати върху дюни с растения, като някои от тях може би са защитени. Огънят е пален върху дюната. Не съм против "дивото им къмпингуване", но не по този начин. Идете лятото на Арапя да видите каква е мръсотия и прахоляк. Опънати изпрани *** покрай пътя. Това не е къмпинг.

31

Анонимен

преди 5 години

При квартирите стаите са по 40 лв. Апартамента за 4-*** 60-70 лв.

30

Хазяйка до 29

преди 5 години

Квартири има и не скъпи. Но не ги рекламират в букинг. В Черноморец двойна стая със собствен санитарен възел върви от 20 до 30 лв. Същите цени са в Крайморие, Китен и т.н.аз предлагам дори единична стая 12 кв.м. + коридор и баня към нея за 18-20 лв, като за по-дълъг период наемът е по-нисък.

29

от Черноморец

преди 5 години

Идващите за две нощувки от петък-неделя са много мръсни. Идват с пълни багажници, тенджери, котлони и за два дни оставят невероятна ***. С багер да ринеш след тях. В същото време къмпингуващите за по-дълъг период поддържат района чист, чистят *** и след другите туристи и би било добре да ги има.