97

Х

преди 5 години

Ето разбра се вече,че е починал човека.Сега вече легна ли ви сърце на място ??!!

96

Кики

преди 5 години

И за силните мишки пред клавиатурата !!! Мишоци....никой няма да разбере за вас

95

някоя си

преди 5 години

Почивай в мир шампионе!Поклон пред паметта ти!

94

Обективен

преди 5 години

Да тръгнеш да изкачваш 8 хиляден връх е равносилно на това да караш автомобил с 250 км. в час, т.е. пълна лудост и самоубийство. Бог да го прости и дано останалите се вразумят. Амин!

93

Dimitrina

преди 5 години

Какви ли помии не се изляха тези дни... Все сме нещастни, все не ни разбират, все "премерваме" несгодите на другите с нашите собствени несгоди. И, непременно, ние сме прекараните. Душички имаме ние, а не - души! Краят идва за всеки! Всички ще умрем. И няма значение как. Дали в Хималаите, дали в леглото - смъртта е до рамото ни от часа на нашето раждане. Разликата, обаче е, каква следа ще оставим. Като малки душици или герои...Поклон пред ГЕРОЯ БОЯН ПЕТРОВ!

92

Анонимен

преди 5 години

Целта може би е същата като на всички останали спортисти и откриватели!Развиваш уменията си, състезаваш се с останалите и себе си, виждаш и откриваш нови територии с тяхната флора и фауна и не на последно място защитаваш достойнството на родината си!

91

Анонимен

преди 5 години

Целта!!!! Каква е целта? Егото!!!!!

90

????

преди 5 години

Защо сте толкова злостни, дребнави, страхливи, скъпи ми сънародници!? Такива хора са достойни за уважение заради техния дух! Да правят невъзможното, да се борят с природата, при липса на нормални условия за живот, с воля да преодоляват препятствията за да достигнат целта! И точно такива хора са причината, човечеството да прогресира! И ако малко се поучите от тях, повярвайте, ще се преборите с житейските си несгоди, да дори и с ... престъпността, политици, корупция...Бог да прости човека!

89

Анонимен

преди 5 години

"Прекрасни и силни мъже". Разтегливи понятия.

88

Redhorn

преди 5 години

За такива хора трябва да пишат медиите.Не какво направила поредната бг.***-вра в Кан или малолетен леш-пер или проблемите на гери со-пол,дриско или оная гологлава бтв.***.Поклон пред паметта на Боян !

87

Анонимен

преди 5 години

"Високо, високо, високо, високо застани, над завист и обида, над дребните сплетни."Още на: https://textove/fsb-visoko-tekstБлагодариние на textove

86

сметкаджията

преди 5 години

До Анонимени какви изводи трябва да си правим? да не би да ги крадат парите? имат хората, дават, дали са от спонсори или лични пари това си е тяхна работа.

85

Анонимен

преди 5 години

Само за информация да ви кажа, че за едно изкачване на Еверест, алпинистите следва да си приготвят около 60 000 долара. Друг е въпросът ако искат и допълнителни шерпи, екипи и т.н. Правете си изводите.

84

Arsenal

преди 5 години

И двамата са силни и прекрасни мъже,пример за подражание на всички българи, поклон!

83

Анонимен

преди 5 години

До Личен изборПич дълбоко се потресох от казаното от теб. Има смисъл да се обадиш до единствените обективни телевизии " Алфа" или "Евроком" в предаването на Никола Колев и да кажеш тези неща на по-широка аудитория. Не може краварите и запада да обвиняват другите страни , а те самите да тровят народите с химическо оръжие.

82

Анонимен

преди 5 години

"Високо, високо, високо, високо застани, над завист и обида, над дребните сплетни."Поклон пред Боян Петров!

81

Земен ад

преди 5 години

Аз мисля че ада е тука на Земята. Ако Боян е починал значи не е в ада защото ада е на Земята. Ще ви кажа ада. Земя , хора , банки , дебитни слуги на банките , работим цял живот да плащаме сметки и да пълнем федералния резерв , изнасилвачи на жени , деца , педофилия , убийство на невинни хора , грабежи, секти , имотни измами , катастрофи , войни , вируси , корупция , злоба , рекет , наркотици , алкохол , нерви в къщи , бедност , завист , живот е ад на Земята защото хората и обществото е проблем.

80

питам героите

преди 5 години

Да ги видя тия левенти как биха живели в инвалидна количка, кой ще ги сваля по стълбите на блока, как ще си търсят работа, как ще търсят кой да ги обслужва и как ще живеят със 130 лева инвалидна пенсия. Големи герои, нема що- качили се някъде, трудно било. ЕИ?! На кого е помогнало тяхното хоби, какво създадоха, с какво допринесоха за развитието на цивилизацията?

79

Валя

преди 5 години

До АдрианаЗлоба,казваш!?Не знам каква е професията ти,но съм сигурна,че ежедневно извършваш по-голям подвиг,за да оцеляваш.Както повечето хора в България!Не злоба,а бунт към статуквото!Боян Петров-едва ли някой тук го познава лично,но се превърна в нарицателно за порочната система в страната ни-за едни може,за други-не!Избрал е своя път,както всички,но кое и как го превърна в герой?Защо денонощно ни се натрапва "героизма" му?За да ни втълпят колко сме жалки ние и сме заслужили съдбата си?

78

Анонимен

преди 5 години

Никой не го сравнява с Левски бе *** ,хората иронизират журналистите и водещите на предавания плюс цялата пасмина Харалановци в Бг.