14

Анонимен

преди 6 години

bjala slatina gi e klatilo neshto drugo...

13

ggg

преди 6 години

Снимките са от Плевен, не от Б. Слатина-оправете си заглавието или сложете други снимки!

12

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

статия за градушка, и ни занимават с избушените тъпани и менте усилвателите на дедве. дайте да дадеме и за тех? а, ако толко немате кадри от там, да ви продам, като за алтънчо тънка поста :)

11

2

преди 6 години

От 2011година правителство закри министерството за бедствия и аварии ..Бял ден не сме видели -комари във Видин ,които хората плащат ,градушка по селата,- бълхи ,плъхове, кучета . Просто хората от ПБЗН да си изградят стратегия 2019-2020 година да е по безаварийна. По лапане ,повече любов драги депутати.

10

1

преди 6 години

Една ракетна площадка за целия северозапад.

9

До 8

преди 6 години

Не знам дали са пуснали 20 ракети, но явно не са си свършили работата. Щом 20 ракети не помагат, да изстрелят 120 или 220 ракети.

8

xfb

преди 6 години

По последна информация се знае, че са изстреляни над 20 ракети срещу фронта на бурята!! Смятайте какво щеше да стане, ако не бяха пуснали ни една ракета.......погром.

7

???

преди 6 години

Градушка с големина на орех, от време на време с големина на яйце. А къде са ракетите против градушките? Вятъра си е вятър, но и градушките нанасят големи щети. Кой от ГЕРБ открадна парите за ракетите?

6

до торнадо спецовете

преди 6 години

точно тези ракети променят структурата на градоносния облак , получава се размиване на облака и освен че пречи да се образуват градоносни ядра размива и силата на фронта. А отнисно дали е имало градушка ела в Долна Митрополия и виж какво е останало от градини и лозя, *** градски...

5

xcn

преди 6 години

Стига с тези ракети бе, разбирачи нещастни!! Може ли ракета за градушка да укроти ураганен вятър?!?! Градушката беше примесена с дъжд и не нанесе поражения, но торнадото извило се преди това-беше страшно! Няма ракети срещу ураганен вятър, затова стига пискахте без да знаете!! Друг е въпроса, че оядените земеделци вместо да си плащат по 2-3 хиляди лева на година да поддържат системата за борба с градушки-си купуват коли за по 2-3 милиона....

4

До 1

преди 6 години

Досега не съм чувал с ракети да се бори облак, родил торнадо, тА таковам в капацитета невеж! Почети малко къв облак е бил тоя вчера и дали ракети могат да му окажат влияние.

3

:):)

преди 6 години

и вчера го написах, колкото и безродно да звучи, по добре е май северна България да е част от Румъния и Букурещ е по близо и шанса да се обърне внимание на тази територия е по голяма...

2

Анонимен

преди 6 години

нема пари за ракети, всичките пари са усвоени от наши фирми по измислени проекти

1

гого

преди 6 години

алоо кмета на Плевен , къде са ти ракетите против градушки, имаш такъв център на 10 км по права линия до Плевен ( Долни Дъбник).Няма държава анархия...