22

Митева

преди 5 години

Този очилат съсел,ми идва в повече.Плюл,храцъл Борисов преди години,днес му мирише пръднята и го пита когато се изкашля,дали е добре.Това са хамелионите на BG.

21

1

преди 5 години

др.биков,както за палмовото масло,така и за превозвачите,твоето слънце сега чува.

20

Анонимен

преди 5 години

С намерението си утре да повика в Народното събрание министър-председателя по темата с превозвачите левицата за последен път доказва, че се интересува само "да събаря държавата", подчерта той................................НЕ МОГА ДА СИ ПРЕДСТАВЯ ТГЕРЕЗА МЕЙ ДА Я ПОВИКАТ В ПАРЛАМЕНТА ДА ОТГОВАРЯ И ТЯ ДА ОТКАЖЕ. НАЙ-НАПРЕД НЕЙНИТЕ ДЕПУТАТИ ЩЕ Я "СИДЕРОСАТ".Но тук нито Борисов е Тереза Мей, нито нашият парламент е истински парламент. И НЯМА КАК ДА СЕ СЪБОРИ ДЪРЖАВАТА, ЗАЩОТО ТО НЯМА ДЪРЖАВА.

19

Анонимен

преди 5 години

Този безличен мазньо, защо не се гръмне!!! Тиквата се съгласи с Макарона за промените и на преговорите се видя колко е неубедителен. Има начин превозвачите да победят като блокират София следващите два дни изцяло. За да не може еврогейовете да не могат да стигнат до НДК и хотелите. Тиквата ще ги излъже, бъдете сигурни, само и само да им угажда. Няма такъв предател!!

18

Анонимен

преди 5 години

и като ги е поставил - резултат има ли?

17

Анонимен

преди 5 години

Този на снимката, след като се провали като актьорче, учи там нещо в някакъв селски университет, пак се провали и накрая го направиха депутат в ГЕРБ.Те там нали ги събират по кръстопътищата и по околовръстното.

16

Анонимен

преди 5 години

КАТО ГО ПОХВАЛЯТ БОРИСОВ ДВА ПЪТИ И КАТО ГО ПОТУПАТ ПО РАМОТО, И КАТО МУ КАЖАГ, ЧЕ ПО-УСПЕШНО ПРЕДСЕДАТЕЛСТВО НИКОЙ НСЕ Е ПРАВИЛ, ВЕДНАГА ЩЕ ПОДКРЕПИ ЗАКОНА МАКРОН И ЩЕ ИЗПЕЕ И ЕДНА ПЕСЕН ДОРИ.

15

Анонимен

преди 5 години

И КАТО Е ПОСТАВИЛ ВЪПРОСА - КАКВО. НЯКОЙ ДА МУ ОБРЪЩА НЯКАКВО ВНИМАНИЕ?като му наредят макрон и меркел няма дори да посмее да гласува против.

14

Анонимен

преди 5 години

Борисов не поставя никакви въпроси. Той само слуша и изпълнява команди, разрушаващи България. Като спирането на потоците и аеците. Нямаме късмет с политиците.

13

Анонимен

преди 5 години

Ти ! , Другарю БОРИСОВ си най големия комунист , ограбил България .

12

Анонимен

преди 5 години

Ей Янето още ви държи топло дувгари!Втората смяна на Кутето ,май е на работа!Ама кажете на другарите, че топката се рита, а не мачът!

11

Анонимен

преди 5 години

Плазмодий Плазмодиев.Имам предвид плужека от снимката.

10

иванов

преди 5 години

точно така бе "боко бо "когато "падне от власт ще се разбере че взелите я са съвсем некадърни като виденов ,костов,орешарски или си мислиш че нинова е по добра аз лично мисля че е по зле и от изброените

9

Аз

преди 5 години

Обан постави въпроса за квотите и го реши, постави въпроса за сорос и го реши и така всички въпроси. ББ или не ги поставя на правилната маса или не ги поставя изобщо. И в двата случая вината е негова. Точка по дискусията....... Какво би било ако аз бих бил или не бил... Ей това му е управлението

8

ve

преди 5 години

ГЕРБ са специална селекция кундурджии.Кундурджия до кундурджия майнольо.

7

Анонимен

преди 5 години

Яне Янев 2Кой ги ражда такиваНямам думи

6

Долари и Марки

преди 5 години

Тикво ти риташе мач тогава и не си в час. Пак лъжеш. В Лондон ти избихме зъбите и сега фъфлиш и нищо не ти се разбира. Гнус ни е от теб..........ЧАО Мутро.....

5

Анонимен

преди 5 години

Какво смешно и жалко лакейче е този. Направо излъчва слуз на вълни. Отврат.

4

Анонимен

преди 5 години

Бобисов е типичен ком некадърник. Знае че е неспособен, знае крайният резултат и срок, но отлага. Пълен мишкар, при това неспособен. Като такива са всички нещастници, от 44 година до сега. Завзели властта с преврат и избили интелигенцията на страната, за да може такива колибари да са фактор.

3

Анонимен

преди 5 години

Тоест на боце пак някой му е виновен, така ли?