8

Питащ

преди 5 години

До ИвчоОнзи мазник Порожанов да дойде в Плевен, да види как можем да псуваме по коньовски.

7

да да да

преди 5 години

ХАРП Как точно на празника на Плевен стана такава буря и градушка Ще го разберете ама късно Хората казват че срущу природата не можем да се борим Е как ще се бориш като всичко става нарочно Пловдив Варна сега Плевен

6

Мейстър Емон

преди 5 години

Как може 2018 да ни тормозят проблеми които преди 30 години са били решени. Следващата градушка трябва да е по главата на бате Бойко, друг начин да се оправят нещата явно няма. Само като му запари под диррника.

5

Do Ivcho

преди 5 години

До Ивчо-Защо се притесняваш моето момче комшиятати Иван двора му е пълен а и ти нали си Ivchobarovcheto защо се притесняваш че реколтата ти е преебана ???

4

Анонимен

преди 5 години

Ния за борба с градушките имат бюджет колкото за заплати - има служба, похарчени са пари, от тях полза няма освен, че се водят.

3

гого

преди 5 години

така е ,по добре в Румъния да е северна България една провинция и без това е по лесно до Букурещ да идеш отколкото до София...

2

Ивчо

преди 5 години

анти държава ,като в 18 век, ако госпид се смили. Вчера уби Враца днес Плевен от град. И една ракета не изстреляха, бай ти Бойко ли ще ми възстснови всичко коети е унищожено по дворове и градини, пак ще ми излезе с рекетьирски призиви за застраховане. А тично до Плевен има такъв комплекс против градушки в Долни Дъбник на 7 км до Долна Митрополия смляна от градушката..

1

аз

преди 5 години

както винаги северна България незащитена, Румъния ни чака!