4

anonim4o

преди 5 години

Nqma kakvo da ti kaje brat

3

Стамен

преди 5 години

Како Димитринке;аз ако съм на теб, цял ден ще пиша в форумите и ще правя забележки на хората пропуснали дори и без да искат някаква минимална грешка ,наричайки ги НЕГРАМОТНИ.Отделно бих вметнал ,че всъщност хората коЙто няма да разберат написаното са малко,включително и Ти.А това че тук има тема на разговор ,която ти не си засегнала по никакъв начин,а само си решила да се заяждаш за една буква не го виждаш.Ами ето заради такива като теб биват провокирани хората като мен.А ти коя зодия си?

2

Dimitrina

преди 5 години

Стамен, най-напред добре помисли какво ще пишеш, напиши го ясно, за да разберем какво точно искаш да кажеш, и чак тогава пиши. Не е лошо да научиш и правописа. ЗодиИ. А не зодиЙ. ОК?

1

Стамен

преди 5 години

Госпожице Анна Дантева ,когато пишеш за зодийте,позовавай се на сигурни източници,а не само да копирате и да давате препратка към друг сайт.Що се отнася до Лъва;пригоден да се адаптира и напасва във всяка една ситуация,независимо дали става по неговият начин или не.Аз съм тази зодия и повярвай ми пишат глупости на поразия.Намери хора от следните зодий опознай ги и ще разбереш,че нещата които пишат не са адекватни.