14

Митко

преди 6 години

Транспортните фирми в България се управляват от мафията. Те са некоректни със своите служители.Тези работодатели НЕ биват наказвани от държавата, затова нека Европа ги накаже.Проверете в интернет фирмата "Ем Джи 05" ЕООД и Куултранс. Тази фирма НЕ изплаща заплатите на своите служители. Нещо повече, тя ги осъжда след като напуснат. Чрез схема, превежда командировъчните като депозит. След напускане на служителите, Куултранс ги осъжда за да вземе тези пари обратно.Мафия няма място в Европа!

13

Анонимен

преди 6 години

НЕ ПРЪСКАЙТЕ ПРОТЕСТА ИЗ ЦЯЛАТА СТРАНА.ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА СЕ СЪБЕРАТ В СОФИЯ, ПОД ПРОЗОРЦИТЕ НА КОМУНИСТА БОРИСОВ.

12

Наблюдател

преди 6 години

Идеята не е лоша ако в водена от чисти мотиви, но това не е така. Говоря за директивата, не за протеста. Значи да обобщя, по паркинги спят не само изтоноееропеици, всички спят по паркинги. Най малкото защото хотели няма навсякъде по магистралата. Нововъведение то е с основна цел, саботаж на по евтините източноевропейски тарифи. Няма хляб за западняците.лошото, е че решат ли веднъж трудно ще върнат назад без компромис от източноевропейските

11

Петърчо

преди 6 години

Да протестират колкото си искат но без камиони и автобуси. Не може заради "шефчетата" които не искат да плащат на шофьорите да пострадат улиците на София. Ако толкова пък държат да е с камиони и автобуси да си протестират по техните си градове. Познавам лично шофьор на камион който спи по паркинги в кабината на камиона и не съм го чул да се оплаква. *** европейска му работа дай да развалим това което работи за да ни мислят че сме майстори. А бай *** бизнесмен пари няма. Шофьорите ще го духинг.

10

Митко

преди 6 години

Трябва да затворят повечето транспортни фирми в България, защото са некоректни със своите служители.Тези работодатели НЕ биват наказвани от държавата. Затова, трябва да бъдат наказани от Европа.Проверете в интернет фирмата "Ем Джи 05" ЕООД и Куултранс. Тази фирма НЕ изплаща заплатите на своите служители. Нещо повече, тя ги осъжда след като напуснат. Чрез схема, превежда командировъчните като депозит. След напускане на служителите, Куултранс ги осъжда за да вземе тези пари обратно.Мафия!

9

селянинът с колелото

преди 6 години

Абе те превозвачите/шофьорите/ не са недоволни.Недоволни са техните шефчета-''бизнесмени''.

8

Анонимен

преди 6 години

Ако КАТ допусне ТИРОВЕ в града, ще е грубо погазване на законите им и неуважение към всеки данъкоплатец. Тези машини могат да повредят сериозно настилките в града. Абсолютно несериозно поведение. Чудят се как 10 години да оправят улиците сега просто така...някой искал да протестира. Хората в София да си защитят града.

7

един

преди 6 години

Значи Макрон предлага българските шофьори да работят по 8 часа пет дни,да спят в хотели,да не готвят в *** по паркингите да са при семейството си на 3 седмици.Да получават европейски заплати,осигуровки и пенсии. Обаче началниците на българските шофьори-до един десари,не искат зашото не искат да плащат.И затова карат българските шофьори да блокират пътища.Ама като сте толкова ербап вървете да блокирате Париж бе,какво блокирате София.

6

Анонимен

преди 6 години

.... каза Ангел Траков, председател на УС... Не е траков, а е Трайков. Там дето синчето, пияно и дрогирано, с ауди, уби хората. И до момента не е осъдено. Щото тати храни държавните мършлячи. Първо траков да си демонтира устройствата за манипулация на тахографа, после да спре да храни изпълнителна и съдебна власт, и чак тогава да кара шофьорите му да протестират. Малката перука пиян уби хора, пак тати го оправи. Еди и същи *** са.

5

обективен

преди 6 години

Блокада и на границите ,до дупка !! Разни бабое...ци измислят *** правила.Да си гледа бабата и да не се бърка , защото сит на гладен вяра не хваща .

4

Тираджията

преди 6 години

Разбира се че трябва да се преравняваме със западните стандарти,а не запада да се преравнява с нас.Грозна и неприятна гледка да гледаш какво правят Българските и Румънски тираджии по паркингите на Унгария,Австрия,Германия-това е отврат.

3

Анонимен

преди 6 години

НЯМА ЛИ ДА МИНАТ ПРЕЗ ПАРЛАМЕНТА?

2

House M.D.

преди 6 години

Отново не стана ясно на кой връх ще се срещат. Шиша Пангма или Нанга Парбат?

1

Хм

преди 6 години

София Утре - 17 май, ако добре познавам числата и календара утре е 16?!