71

Анонимен

преди 5 години

xexe USA pojernikar gidi bandityt terorist kradec i ko li ne

70

ЕМ

преди 5 години

Имаше един пажарникар, миротворец, който гасеше пожарите, като бягаше от тях, заравяше си главата в пясъка и убеждаваше някои, че трябва да оставят пожара спокойно да ги изтори и всичко ще бъде наред. Получи Нобелова награда за мир. Е, и колко пожара потуши? Сирия, Ирак, Йемен, Иран, Хамас, Хизбала... Сага дойде истински мъж. Тропна с юмрук и рече: Тук се слуша мойта воля, аз съм капитан!. На някои не им харесва. Кой обича да го спипат пиян да шофира? Ама като те засекат, викаш Къде е полицията?

69

Щирлиц

преди 5 години

САЩ винаги са били подпалвач,не пишете глупости.

68

Анонимен

преди 5 години

"По традиция се опитвахме да играем в Близкия изток ролята на пожарникар."===================================От кого е призната така заявената традиция? Зад ролята на пожарникар се крие бандит, който подпалва държавите, за да ги ограби.

67

Анонимен

преди 5 години

Какво ли ще стане, ако има референдум и България тръгне да напуска НАТО. Ще ни избиват, като палестинците, но няма да ни разрешат.

66

Анонимен

преди 5 години

Не е вярно, сащ (и англия) винаги са били само подпалвачи, поддържащи огъня и никога пожарникари.

65

Анонимен

преди 5 години

Най-готината война е войната, водена за идеи. Религиозна война - ислям срещу християнство - това ни чака през 21 век...САЩ търсят смислен повод за война, за да решат трагичните си финансови проблеми.Тези херои имат само два пътя - или да обявят фалит, или да воюват някъде далеч ...Горките ние, горките ни деца!

64

Portugal

преди 5 години

САЩ представляват опасност за международния мир.

63

Анонимен

преди 5 години

Тези плюсчета на проруските коментари се слагат директно от редакцията на сайта.

62

Анонимен

преди 5 години

ДНВЕ.БГ,много сте наблюдателни!А защо не видяхте стотиците хиляди жени, деца, цивилни, сринатата до непознаваемостта Сирия от гадните руснаци, които всъщност ви плащат, а вие им лижeте задниците перманентно последните 10 години!Неещастници продажни!

61

ТHE Патриот

преди 5 години

ФАЩ световен тумор!

60

Polska

преди 5 години

Щатите забъркаха огромни каши в Близкия Изток. Влязоха там като слон в стъкларски магазин без да си имат на идея за сложните и многовековни вражди между тамошните мохамедани. Последиците са катострофални не само за БИ, но и за Европа, която е проядена от ляв либерализъм и наподобява изкукала старица. Вместо да вдигне огради, допусна милиони мохамедани да нахлуят и да гонят немкини пред катедрали и по площади. Накъде отива този свят?

59

Анонимен

преди 5 години

Ако разгърнем историята и погледнем пожарникарите в Ню Йорк как са възникнали, бих се съгласил със заглавието. Та въпросните убавци са си били чиста проба рекетьори - срещу заплащане НЕ СА палили определени квартали. В този смисъл, всичко е точно...

58

Я, па Я

преди 5 години

2. Този процес продължава до 30те години когато на ръководителите на Цион им светва, че няма как да накарат богатите и уредени евреи от западна Европа да се изселят в Палестина и да зарежат живота си заради една шепа камъни и пясък. 3. Финансираха Хитлер (евреин по произход) който се погрижи да им осигури мъченици и да изгони колкото се може повече. Само дето повечето забягнаха в САЩ а не в Палестина. 4. Но все пак успяха да откраднат по голямата част от Палестина с помощта на САЩ и Британия.

57

Я, па Я

преди 5 години

До аз1. Тази земя там е на палестинците. Евреите започват да купуват земя в палестина организирано от циониското движение. Целта е да се изкупи повечето земя и в един момент да се предявят претенции. Това става с много пари, подкупи на държавната администрация (британска) на която не и дреме особено и местните са абсолютно безправни и са принудени да си продават земята за да оцеляват. Колко познато нали?

56

Спеца

преди 5 години

"Умния " Тръмп , загуби целия арабски свят и Турция!Направо ги подари на Русия и Путин!Арабите ще последват примера на Ердоган и ще търсят сближаване във всяко отношение с Русия!Може би и военно!Играта на Тръмп , като подпалвач на безкрайни конфликти по света ще го отведе в задънена улица!Следващите приятели които ще загуби са ЕС!Ще си остане само с евреите и англичаните!

55

qwert

преди 5 години

Кога са били в ролята на пожарникар,някой да ме подсети,че ме е страх да не ме е хванала деменцията на млади години.

54

Анонимен

преди 5 години

МОЛЯЯЯЯ, КОГА САЩ СА БИЛИ ПОЖАРНИКАР?Като сметнем подкрепата им за талибаните от 80-те години, може спокойно да се счита, че САЩ са подпалвача на близкия изток вече близо 40 години!!!!

53

Анонимен

преди 5 години

Напротив, САЩ винаги са били подпалвач на войни и конфликти, естествено - винаги на чужди територии.

52

аз

преди 5 години

Хубаво - а я си представете, че римляните от Столипиново се съберат и щурмуват София и полицаите почнат да стрелят по тях. Пак ли ще сте против полицаите? Защотои римляните вече викат, че са местни и тази земя и тяхна и скоро ще почнат да правят като в Израел