30

Прилича

преди 6 години

Прилича на филма Изгубени

29

Анонимен

преди 6 години

до 24парчето от крило което беше намерено се оказа че не е от тоя самолет

28

пак холандеца

преди 6 години

До 21. И на теб ти е промит мозъка бро.

27

холандец

преди 6 години

До 25. Познавах хора, които летяха за от AMS за KUL с MH. Не знам дали го свалиха Руснаците или Украинците , с БУК , но трябва да си с много промит мозък, за да вярваш, че са Американците.

26

Popa

преди 6 години

ОСНОВНО ПРАВИЛО В АВИАЦИЯТА - ЗАПОМНЕТЕ ГО - АКО НЕ ОБВИНИШ ПИЛОТА, ЩЕ ОБВИНИШ ЦЯЛАТА АВИАЦИОННА ИНДУСТРИЯ! И след смъртта си, пилотите работят за авиацията...

25

Анонимен

преди 6 години

ЦРУ взриви самолета в Украйна на същата авиокомпания. Сигурен съм, че пак ЦРУ е замесено в изчезването и на този. Явно на американците компанията нещо им е пречела.

24

Пет

преди 6 години

Не е вярно че няма отломки от самолета. Още преди година и повече се показа по тв парче от крило на самолет от същия тип излязло на брега на остров в Индийския океан.забравих му името.наблизо до Мавриций.френска колония. Вижте в интернета. А че по този маршрут е имало американска военна база..на някъкав остров..и може да е свален..и с изключени радари ще го засичат ам.сателити.

23

Анонимен

преди 6 години

Като ви следя коментарите, и за да бъда в тон с тях, ще ви кажа истината: пилота три дена е пил ракия в с.Комущица. Тогава дошли и извънземните. И те пили от домашната ракия. И като отлетял пилота, те са си го върнали на масата, но самолета паднал. Ако не вярвате, отидете до с.Комущица. Още си пият.

22

Анонимен

преди 6 години

Като си следя коментарите, и за да бъда в тон с тях, ще си кажа истината: пилота три дена е пил ракия в с.Комущица. Тогава дошли и извънземните. И те пили от домашната ракия. И като отлетял пилота, те са си го върнали на масата, но самолета паднал. Ако не вярвате, отидете до с.Комущица. Още си пият.

21

Анонимен

преди 6 години

Руснаците тестваха психотропно оръжие, това стана!Точно по това време стана серия от инциденти, а също така множество хора не бяха на себе си.Тестовеъе спряха в момента, в който руснаците се уплашиха, че може да ги хванат. Сега ги продължават само в казарми зад Урал, върху техни си войници.

20

Анонимен

преди 6 години

това са глупости,версиите са няколко , едната е че е отвлечен от цру , другата е че е попаднал в друго измерение , и има още една коята също се тълкува много че е отвлечен от извънземни , другите неща са ала бала , за да се разбие такъв самолет в океана трябваше да има стотици отломки а те не откриха нито една / факт

19

Анонимен

преди 6 години

Мда, не откриха нищо и най-удобната версия е, че пилота се бил разбил нарочно. ОК, може и така да е, но това пак не обяснява факта, че не откриха нищо. Малко като измиване на ръцете звучи тази версия.

18

к

преди 6 години

хайде още един пилот самоубиец ...и този сигурно е бил с разлепена ретина, страдал е от депресия и приятелката му го е напуснала ........

17

Анонимен

преди 6 години

Просто са му дошли в повече дозите ислям и не е могъл да ги понесе. Религията на "мира" сее "мир" навсякъде, където стъпи.

16

шматка

преди 6 години

А шамана от Бразилия какво каза.

15

Анонимен

преди 6 години

Тая версия я изказаха от Нешънъл джиографик още няколко месеца след катастрофата...Пилота просто е искал да изчезне, изключил е сателитната система за навигация, която няма как да спре по друг начин, и се е насочил образно казано към Антарктида... т.е. в нищото на югоизток от ИндонезияЯвно е успял в намеренията си да изчезне - сред огромната площ на Тихия океан едва ли ще бъде открит някога

14

Анонимен

преди 6 години

Просто самолетът е возил прекалено много неправоверни. Пилотът е отишал в рая при 300-е убавици.

13

lol до 11

преди 6 години

не е свален, или поне не е паднал веднага, след като е бил уцелен. проследиха доста сложен маршрут на самолета, чак докато е паднал, след като му е свършило горивото. най-вероятната версия е разхерметизация, при която всички са изгубили съзнание и самолетът се е движил сам...има подобен случай на гръцки самолет Helios - мисля, че заглавието беше Tho Ghost Flight. въпросът тук обаче е, ако наистина всички са били в безсъзнание, защо самолетът се е въртял толкова, а не по маршрута на автопилота?

12

Диди

преди 6 години

Не съм психолог, и не знам какво протича в главата на повечето сомоубийци, но винаги има изключение от правилото.на този етап от разследването това ми се струва най правдоподобната теория в сравнение с (отвличане от извънземни и американски военни бази )Дано някой ден доживеем да разберем истината

11

Анонимен

преди 6 години

А може и някоя държава да го е свалила, знам ли? Кой има военни кораби в този район?