6

Анонимен

преди 5 години

Вместо да ползвате ръцете, за да въртите волана, ползвайте кратката за ходене, а с ръцете яжте повече зеленчуци.

5

Перверзен Квестор

преди 5 години

Любимото ми:"Ще ям по 800 калории на ден, ще ходя да бягам по 1 час и ще отслабна"Смъква 10-15 кила за месец и половина. После почва пак - Дюнер меню за закуска (картофките са много важни) пред офиса. Мъфини в офиса. Пие се редбул, все е дно е вода. Преди обяд "бисквитки". На обяд е нещо като ребърца с барбекю сос. После в къщи за закуска се ядът три принцеси, а може и да се поръча една пица. На вечеря, на ресторат с пържоли пържени в масло. А после "Тъпите йо йо диети за нищо не стават!".

4

Презвитер Квестор

преди 5 години

До Анонимен 1Звучи грубичко, но половината им зъби са изкапали и почти никой не се възстановил физически напълно, от това преживяване.

3

Анонимен

преди 5 години

В Аушвиц и Треблинка всички се хранеха правилно. Дебелаци нямаше и такива с бавен метаболизъм също.

2

Анонимен

преди 5 години

Разликата между храненията трябва да е 4-5 часа,а вечер да се хапва лека храна или да не се хапва нищо,да се избягват животински мазнини и да не се прекалява със захарта!Закуската и обяда за задължителна.И храната да е разнообразна.Ходене пеша миниум 3 километра на ден,ако може на чист въздух.

1

Анонимен

преди 5 години

Грубичко звучи, но в концлагерите не е имало дебели хора след няколко месеца престой. Докато мапипат правилното хранене, повечето хора постят след ядене: )