18

Реалист

преди 6 години

Гърците вече се пенсионнират на 67. И пенсиите им намаляват с 3% годишно.Българските се качват с 6% годишно, а и се пенсионират по-рано.Бългаската пенсия в момента е 170 евро, гръцката е 720.В Атина е над 2 пъти по-скъпо от София. Демек стандарта им е 2 пъти по-висок.Дай им още 3-4 години и ще ни ядат праха..

17

Анонимен

преди 6 години

Е,па в България строителите на "зрелия" социализъм и номенклатурни кадри на БКП,БСП нали вземат тавана на пенсията,че и по някое хотелче и акцийки си имат.А за земеделска земя да не говорим.

16

до "ракийката т

преди 6 години

А бе комунистическо изчадие.Иван Костов нали и той е комунист,учил в Масквьl, с жена партиен секретар.Той е внедрен от комунистите с цел чрез него да ограбят народа,както и да си имат опозиция за пред света,но ръководена от техен човек.След като си свърши работата,Костов започна да разтурва СДС.

15

дядо Пенс

преди 6 години

Мене 100 ? ми стигат ! Благодарим ти ,Баце ! Благодарим ти ЦК на ГЕРБ !!!

14

Анонимен

преди 6 години

Миналата година гръцки пенсионер плака , че му намалили пенсията от 1600 евро на 1200. Не се издържало и тн. Плаках и аз за страданията му , защото си спомних,че тъща ми с 38 г стаж като учителка получава 180 леваааааааааааааааааааааааааа........92 евро

13

Анонимен

преди 6 години

съжалявам гръцките пенсионери с техните пенсии от минимум 800евро живеят нездравословен начин на живот тъпчат се ежедневно с разни луканки филета задръстват си организма докато нашите пенсионери за като кози пазят си здравето консумират наи много двапъти на ден не знам причината хранят се предимно в зависимост от сезона с лапад копприва и пият много вода а зимно време за силват имунната си система като стоят на студено

12

До 14

преди 6 години

Брат, ти на Миконос ли живееш или в някоя друга милионерска дестинация в Гърция? Кафе 6 лв.? Сирене 20? Намали малко дpoгата, че тия дози са си опасни!

11

бай Иван

преди 6 години

Другари комунисти,върнете откраднатите ни пари,спечелени от трудът ни,внесени в НОИ за достойни старини.

10

До 10

преди 6 години

Ти знаеш ли колко струва кило сирене,кило месо,пиле и колбас вГърция.Колко е едно кафе,бира и цигарите.А бензин,билет за транспорт.Данъците и ,,режийните ток,вода,смет"Поживей със 600евро/или провери и прочети/ и тогава говори за ритане на камбаната.Само като ти кажат дай 6лева за едно кафеили 20 лева за кило сирене ище разбереш защо пискат пенсионерите. А ако знаеш колко е таксата за детска градина на месец/но това е друга бира/Да идеш на почивка за две седмици в северна Гърция може но за живот

9

Реалист

преди 6 години

Хората си търсят правата,и ще се борят за тях.Иначе се превръщат в стадо.Така се прави.

8

Анонимен

преди 6 години

Гърция е бедна страна. Трябва да гладуват, както са били преди. Нормално е.

7

Анонимен

преди 6 години

Горките гръцки пенсионери.Как ли се живее с 800 евро пенсия?Като свършат с протестите на техна територия,да минат и към нас да спретнат някое протестче,че нашите пенсионери са доста заспали.

6

Протести

преди 6 години

Граждански права се отвоюват! Даже ромите следващият месец протестурват ае се събудим БЪЛГАРИЯ!!!

5

Анонимен

преди 6 години

До 6ГЛЕДАЙТЕ ДА НЕ ИЗПАДНЕМ ДО ПОЛОЖЕНИЕТО НА ГЪРЦИТЕ.ще стане, не бой се - тия лихви няма кой да ги плаща и това се знае

4

Анонимен

преди 6 години

Ципурата ви прецака още след референдума- казхате му да разкара лихварите, а той ви се изплю в лицето ище повече ви закопа!

3

ined

преди 6 години

Гърците може и да ги мързи да работят, но за това пък знаят как да протестират. Докато ние като волове ще опъваме хомота и ще лапаме мазната опашка.

2

Анонимен

преди 6 години

Да *** скапаните комунисти-фашисти в бг, като са подкрепяли тези човеконенавистни режими това им се пада. А на гръцките пенсионери желая късмет и крепко здраве!

1

боко

преди 6 години

За нашите не се притеснявам ,защото *** като *** !!