17

АНОНИМНА

преди 5 години

Прав е куку, защото според последно проучване мъжете искат да се женят чак на 60 /някой да ги отглежда тогава/, докато при жените съвсем не е така, тъй, че не пишете глупости!

16

куку

преди 5 години

я стига сте плюли жените, били еди - какви си, известно ли ви е, че мъжете бягат като дявол от тамян от женитби и обвързване, и едно дете не искат дори, аз познавам доста такива, тъй, че спрете с този феминизъм!

15

Ива

преди 5 години

До Анонимен Абсолютни глупости, изречени от ниско образован и също толкова интелигентен човек, достоен за съжаление.

14

Анонимен

преди 5 години

И 5 милиона минуса да ми сложите, не можете промените факрта, че възрастните родилки увеличават вероятността в рода да има наследствено обременяване с генетично заболяване, което да се прояви във формата на реална болест. И за това са виновни САМО феминистките. А, и *** също. От тея, дето се изживяват за красавици и след 25 годишна възраст и "мечтаят" да "дарят" "желания" портфейл с детенце...

13

Анонимен

преди 5 години

Станала на 36 и иска да има дете. Нека има. Нека си роди едно даунче. А ако не, то вероятноп някой от внуците и - дете на това дете, ще е с някакво наследствено заболяване. Или може би след няколко поколения това, че е родина над 35 ще се отрази по крайно негативен начин на някоя невинна душица. ИЗБОРИТЕ, КОИТО ПРАВИТЕ, ПОМАГАТ ИЛИ ВРЕДЯТ НА ДЕЦАТА ВИ, драги жени. Бъдете отговорни, не бъдете егоистични феминистки!

12

Анонимен

преди 5 години

Искам да отправя критика към медиите!Вие малко или много формирате обществено мнение.Защо пускате статии за пропаднали мъже и жени?Не осъзнавате ли че по този начин формирате модели на поведение в децата които четат тук?По добре пускайте статии за хора, трудещи се, успели, хора със ценности!П.С. :))

11

поправям се

преди 5 години

Аудиторията ...

10

Анонимен

преди 5 години

Житието и битието човек сам си го определя.Сега какво се обяснява тази жена?Да обясни на дъщерятя на Блатечки защо се е напъхала между родителите и , и на сина си след време същото.Аодиторията не я интересуват сърбежите и.

9

Анонимен

преди 5 години

Българската Камерън Диас.

8

питанката

преди 5 години

Тая е *** или прави другите на ***? Чака житейски съвети от дете на 4 години и толкова си е повярвала: " Много се вслушвам в Борил. Понякога дори за важни, житейски неща....Той ме учи да оценявам всеки момент, да живея сега". И аз имам внучка на тази възраст, но чак такива "гениални напътствия" не ми дава. Явно на *** *** децата са уникално умни, защото тя самата има два грама мозък.

7

Борис

преди 5 години

Моята любимка. Най красивата жена в БГ

6

Една

преди 5 години

Ами нали ти си го поръча този "тежък " момент,Дилянке,с 5 мутри излизаше,от женения Блатечки роди,защото си била искала да си "самотна майка".Обаче проблема е,че контингента мъже,с които си се събирала не иска да отглежда чужди децааа. И така от много "моделстване" ти се наложи да сиотговаряш за решенията??

5

Анонимен

преди 5 години

Не мога да съчувствам на "нещастието" на някоя, която се е хванала с женен мъж и не е успяла да го разведе. Пък и той е един набеден секс-символ, пълна мижитурка.

4

Клара

преди 5 години

Една истинска красавица!!!

3

Анонимен

преди 5 години

И тази остаря - вече е почти на 37 години.

2

Анонимен

преди 5 години

ка нема да и помогна фиросала шуша

1

Пешо Мързела

преди 5 години

"След сина си Борил - дете и на Асен Блатечки, тя иска още" Айде бе, що за хора сте! Помогнете на жената!