35

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Учителя ми по физика казваше - "око да види,ръка да пипне".Нашият по физическо така казваше. И го правеше с момичетата в час, като станахме 9-токласници. Помагаше им да усвояват сложните упражнения. :)

34

Стоил Чавдаров

преди 5 години

Ицо Ангелов беше много широко скроен пич, много готин. Не мога да повярвам че това е истина, но това е живота. Както казваха бабите едно време: Опичай си акъла момче. Живейте ако можете здравословно и не му мислете за останалото. Каквото е писано - това е. Но е адски тъжно когато такива хубави хора си заминават толкова рано. Ял съм и съм пил с Ицо - беше слънчев човек, много приятен. Ех Ице Ицее, все някога всички ние ще се срещнем някъде там-старите приятели, колеги , роднини. Почивай в мир!

33

Анонимен

преди 5 години

За съжаление Христо Ангелов е починал от инфаркт в автобус в Лондон.Съболезнования към семейството за загубата :(

32

Анонимен

преди 5 години

Човека е починал от инфаркт на път за Лондон, пише го в профила на сина му във Facebook

31

Анонимен

преди 5 години

Това пише във фейса му(ако не е фалшив профил ,разбира се) - "С огромна скръб искам да уведомя всички съпричастни със случая,че татко е починал от инфаркт в автобуса за Лондон. Благодаря на всички отзовали се."Този случай трябва да се разследва!

30

az

преди 5 години

Да викнат хеликоптер и няколко шерпи.

29

Анонимен

преди 5 години

До Мария Павлова--първдМоля да се изнася точна и не подвеждаща информация.Телефона е изключен още от неделя,а не от понеделник.Аз съм му първа братовчедка и не желая да чета подвеждаща информация.----Тъй ли,*** Марче?А ако ти си точно този който иска да подведе хората?Хм?Учителя ми по физика казваше - "око да види,ръка да пипне".

28

Една проста истина

преди 5 години

Ако си беше стоял в Родината щеше да е още жив

27

Мор за емигрантите,

преди 5 години

които там се правят на англичани- вече са го заклали и разфасовали за органи в ислямска джамахирия англия

26

Сандо

преди 5 години

аз обикновенно изчезвам след като кацна в Амстердам

25

Анонимен

преди 5 години

Списък на хората,които са били в самолета и "приятеля" му,списък на хората от автобуса,кадри от камерите на летището и извън него,понякога и автобусите имат камери.И частна фирма да го търси!Много хора изчезнаха в последните около 5 години,много!

24

LONDONAH

преди 5 години

obqva za rabota v LONDO-- tyrsim mlad ambicionen stagant i obsht rabotnik-- RE..-isiskvaniq-- PERFEKTNo vladeene na INDUS-IVRIT i ARABSKi po vazmognost I MANDARIN s ANGLIISKi ezik ne priemame

23

Анонимен

преди 5 години

Много българи и българки изчезнаха напоследък.Да потърсят този "приятел" който последно е бил с него,също и хората в автобуса и да засечат мястото на телефона по време на обаждането и след това.Да платят на частна служба да го потърсят.

22

Анонимен

преди 5 години

До отговора на лъжата Текст: Наталья Козлова Российская газета - Федеральный выпуск 4781 (0)

21

шиша пангма

преди 5 години

веднага да се открие Фейсбук страница за откриването му, преведете моля по 10 лева всеки, който се чувства българин, за сформиране на отряд търсачи, владеещи добре арабски и хинди, защото в Лондон това са актуалните езици! Сполай!

20

отговора на лъжата

преди 5 години

До Российская газета - ами просто не е така, просто си *** и заблуждаваш хората. хибридчик на козяшка служба. срамота!

19

Анонимен

преди 5 години

По "Стани богат" имаше един въпрос, нещо от сорта на... за коя съвременна личност се твърди, че е пряк наследник на Пророка Мохамед? (Поправете, ако някой го помни по-точно!) И верният отговор беше, Кралица Елизабет II.

18

Российская газета

преди 5 години

Почему в России каждый день пропадают без вести свыше 300 человек? За несколько лет количество пропавших без вести почти удвоилось и превысило астрономическую цифру в 120 тысяч человек. Так, за один только год уходит в никуда население немалого города НЕ ГО ТРИИТЕ!!!

17

Анонимен

преди 5 години

"Той е работел на Острова, прибрал се е при съпругата си в България за няколко дни...---...и тези НЯКОЛКО ДНИ СЪС СЪПРУГАТА са били достатъчни да вземе окончателно решение ... Чашата преляла. :)

16

Анонимен

преди 5 години

Аз сериозно говоря да се обадите в Лондонската полиция