66

Анонимен

преди 5 години

Тая стара песен,че щом съм си купил кола,трябва да ми се построи паркинг е много изтъркана! Купуваш,ако има по какво да караш и къде да оставиш! Това прави разумния! Утре може да почнете да искате летища,щото сте си купили вертолет!!!

65

Анонимен

преди 5 години

В цяла БГ с паркирането е хаос и безобразие! Манталитет,липса на отговорност,чувство за безнаказаност поради липса на превенция! В развитите страни има точно толкова коли колкото у нас! И също няма достатъчно паркинги,който е пътувал с кола може да признае! Е къде е проблема!

64

Анонимен

преди 5 години

Преди да дойдат всички селяни в София,пред всеки блок имаше място за паркиране на живущите.Във всеки квартал имаше училище и децата от квартала учеха там.Сега в един апартамент живеят по трима селяни с по една кола със селска регистрация,а малките селянчета ходят на другият край на София на градина и училище.Плащаш данъците в долно ***,но ползваш всички облаги на столицата.

63

Ценко

преди 5 години

Проблема на този, който е подал сигнала е, че на него не му е оставена възможност той да паркира там. След като няма място за него подава сигнала. Браво:)))

62

Кон

преди 5 години

Анонимният по-долу ми е взел думата от устата! Гражданите са поставени в условия, че да не могат да изпълнят елементарни битови задължения, без да нарушат правилата. И виновни за това са чиновниците първо, и второ, подобни недобросъвестни граждани, които скрито се радват, че могат допълнително да навредят на ближните си. Принудително нарушение при паркиране е обичайна ситуация в цялата страна.

61

Анонимен

преди 5 години

Снимката-сигнал и статията показват колко много булгаристанизмът Ви е пропил, защото са много грешно адресирани. Ако авторите имаха правилно мислене, щяха да адресират проблема към детската градина и Общината, защо не са осигурили начин за законно временно спиране на родителите, които си прибират децата. Много е лесно вечно да се плюе по гражданите, поставени в безизходица.

60

около_тепетата

преди 5 години

до 13 (-_-) Заради такива като теб трябва да има Полиция пред всяко учреждение (детска градина, болница, община и т.н.) и ще се оправи бюджета на държавата. А докато ти пишат акта/фиша те се позволява да обясняваш на полицая кой и с какво ти е длъжен, ОК?

59

До 31

преди 5 години

31 защо ръсиш обиди, погледни се в огледалото, как прецени че свички деца са дебели и с криви крата. Ти изобщо имаш ли деца-дано да е така, не е редно такива индивиди да се размножават!

58

Анонимен

преди 5 години

Тоя знак законен ли е? Всеки може да си купи една ламарина и да я постави където си иска! Всеки може да снима с телефона си и да пише глупости по разните там сайтове. Днес.бг, като правите реклама на сайта си, поне използвайте валидни сигнали!

57

Факт

преди 5 години

Според това, което се вижда с гугъл, входа към детската градина има парапет на тротоара до улицата, което прави паркирането на тротоара пред входа невъзможно. На снимките това е втори вход, който би трябвало да е само за влизане/излизане на коли снабдяващи с нещо детската градина или на ремонтни фирми. Защо родителите влизат от там, не е ясно. Знакът разбира се не е поставен правилно и на практика нищо не забранява. По закон не се паркира пред изходи, през които може да минават коли, но тук не е

56

шматка

преди 5 години

До 59Въпроса не е дали обичаш или не да ходиш с кола навсякъде.Просто са поставили хората без избор.С какво ще си заведеш детето когато градината е на другия край на града.Когато училището е през два квартала.Държавата поради некомпетентни(калинки)служители създаде хаос и сега реве че не се спазват правилата.

55

Анонимен

преди 5 години

До Янадори да е законен какво значи този знак , след знака до следващото кръстовище е забранено спирането и паркирането, поне така е по закон.А посоката на знака е вътрешен път.Не е на главния път. Поне от снимките не се вижда нарушение на знака , единственото нарушение е че колата е спряла на кръстовище и блокира кръстовището , но за това не можеш да бъдеш санкциониран, но ако паркираш по средата на кръстовището и отидеш да си пиеш кафе , това е друг случай.

54

Анонимен

преди 5 години

Има един вид хора-на тях всичко им пречи, задължително трябва да се снима, да се качи, във форума, фейса и т.н. са много смели, ама иначе снимат от далеч, на място нещата не са такива каквито се представят

53

Анонимен

преди 5 години

До шматкаНе позна за нито едно нещо, защото както казах- *** си и елементарен и простите и елементарните като теб прехвърлят собствените си несигурностти върху останалите. Така че става ясно на кой какво му е образованието. И изписването на думата погрешно не те направи супер оригинален, съжалявам. :(

52

шматка

преди 5 години

До 46Абе интелигента като ти чета обидите си ми ясен.Завършил си средно образУвание с 4,15 дал си 30 000лв в някой свободен университет и насреща си взел тоалетна хартия...ти си знаеш .Това не ме интересува.Интересува ме ако трябва да си оставиш детето в градината как точно ще го направиш.Общината не си е свършила работата и по този начин всички сме нарушители.

51

Анонимен

преди 5 години

До 53То само като се прочете това неграмотно излияние, в което пълен член няма, става ясно нивото и на майчето и на децата. На хора с незавършен трети клас не трябва да се позволява да се размножават. :(

50

Анонимен

преди 5 години

До 53Ах, как си личи кой си е платил за книжката

49

Анонимен

преди 5 години

Никой полицай не може да те глоби за това ,просто защото знака не в тяхна юрисдикция, знака е частен , единствено при специални обстоятелства можеш да бъдеш глобен и то за блокиране на изхода на частен имот, а специалното обстоятелство е блокиране на път.При спиране не паркиране няма как да се случи това, при паркиране вече е възможно да ти съставят акт.Иначе може да се разглежда че в територията на частния имот след знака важи правилото, но това си правила на частника, полицията няма власт

48

Яна

преди 5 години

Доколкото разбирам, въпросът не е дали знакът е правилно и законно поставен, а че има знак и той не се спазва. По този начин се възпитават и децата да не ги спазват. Всички се оплакваме, че не се спазват правилата, освен когато ние не ги спазваме

47

Анонимен

преди 5 години

До 49Като се почне с тия копи пейст простотии и си личи кой не е чел книга от 20 години..