42

Ели

преди 5 години

Злобен и завистлив народ. Не почитаме успелите. Едва ли за него има значение. Момчето тренира, играе, пълни банковата си сметка и целува хубави жени. А ВИЕ *** КЪДЕ СТЕ А.......

41

Анонимен

преди 5 години

Фъфлещия льольовци да научи български език и стига сте ни занимавали с него.

40

Анонимен

преди 5 години

До Клара 40Той ти благодари и успя .... да хване автобуса за Хасково.

39

...

преди 5 години

Жив и здрав

38

Клара

преди 5 години

Ч. Р. Ден Гришо! Успех на турнира в Рим!

37

Анонимен

преди 5 години

Винаги някои искат все повече и повече от нашия Гришо, а това е много погрешно. Даже и първи да стане и да спечели всички турнири в годината, пак ще се намерят едни мърльовци, дето ще искат сет да не губи, гейм да не губи и т.н. В последните години Гришо е сред най-силните в тениса, което е невероятно постижение. Даже и да не успее да постигне още по-голями успехи, това си е напълно достатъчно да се гордеем с такъв българин.

36

Анонимен

преди 5 години

Историята на пакпадналов. Умря ви другия медиен герой и се присетихте за лузера

35

Шарапова ЗНАЕ

преди 5 години

Хотели с плъхове, мазни сандвичи, лоукост компании и червеният потник с който излезе на официален мач за да впечатли "гаджето" с "баници".Смешника който все още мечтае да е Батман, Джеймс Бонд и Майкъл ДЖаксъни прави с тялото си разни неща...........ХА-ХА-ХАСМЕШНИК!

34

Анонимен

преди 5 години

Преди години ви казах че младежа от Асково освен за спаринг на ЗВЕЗДИТЕ и пълнеж в АТП за друго не става. Тогава масово плюхте и подскачахте на такива коментари.Е, времето показа кой крив кой прав.Благодаря.П.П. Целият зор в Бг медиите е именно за това. Понеже Фернандел от Асково с тенис НЯМА да изкара големи пари та ако може "да захлеби" от рекламки на бг пазарЯ.А и от Найк ще отпунат някоЙ ойтУ в повече .....може би ако Трътльо е постоянно в бг медиите.

33

1

преди 5 години

МАЧКАЙ КОБРА!

32

Анонимен

преди 5 години

Гришо имя блясково настояще - да си трети, четвърти, пети,...,осми, десети в тениса е бляскаво постижение. В този смисъл предсказанията за бляскаво бъдеще на Гришо се сбъднаха.

31

Анонимен

преди 5 години

Одъртя а НИЩО не постиугна.Изпариха се големите "оредсказания" за бляскаво бъдеще."Бейби Федерер", "Бъдещият номер1" и т.н.Празни приказки и въздух под налягане.Но само с приказки н ядене не става, трябва и акъл.А там хич го няма "Виж мЪ как сЪ Фърлям-как сЪ мятЪм".

30

Shark

преди 5 години

До 18. А ти с какво си полезен на обществото? Не знам дали си за себе си дори полезен.

29

Варан

преди 5 години

Господа, бъдете реалисти,а не максималисти.Григор е в десятката на световния тенис,това е прекрасно! Вярно, супер щеше да е номер едно,ни за момента това явно е невъзможно.Не може всеки да играе като Федерер,Надал или Джокович.Въпреки всичко успехи Гришо и да си ни жив и здрав!

28

Пич

преди 5 години

За съжаление дълго чаканата "феноменалност" така и не се случи, няма и да се случи. Не ме разбирайте погрешно, Гришо и утре да се откаже, пак си остава голям спортист. Голям, но не е феноменален. Феноменален е Джокович, Надал, Федерер, Гришо е просто добър тенисист. Казвам го със съжаление, защото много ми се искаше да го видя този момък на върха. Склонен съм да приема, че и късмета му изневери, просто това поколение е изключително силно, и той просто не можа да се пребори за върха. Жалко ...

27

Discovery

преди 5 години

Писал съм го преди и пак ще го напиша. Григор Димитров е един от спортистите, които много харесвам, като спортист, като човек, като начин на говорене и изобщо. Човек за пример на младите. Той заедно с Митко Бербатов, Мартин и Стилян Петров"и", Йордан Йовчев, Цвети Пиронкова и още някои, които в момента не се сещам са хора за пример, представителни, сдържани, възпитани!!! Знаещи и можещи, малко говорене и много действия и резултати...

26

Arsenal

преди 5 години

Честит рожден ден Гришо,бъди здрав и вече е време да вземеш турнир от големия шлем, успех!

25

Анонимен

преди 5 години

"В момента той е заедно с певицата Никол Щерцингер..."Не знам колко е с нея, ама на турнирите все майка му дават в трибуните и нито веднъж не съм видял никаква Никол! А останалите тенисисти са придружавани винаги от красивите си съпруги и приятелки! Според медиите въпросната Никол винаги е "заета" да се чекне по снимки, а в много случаи и близо до кортовете на някои турнири, в които участва, но... все "няма време" да отиде да го гледа! Странно!

24

Макенроу

преди 5 години

грегорис е мухел..Когато Барис Бекер спечели уимбелдон през 1985 г. беше на 17 години и половина..Майкъл Ченг (роден 1973 г.) спечели Роланд Гаррос- май 1989 на 16 години..Пиит Сампрас (1971 роден) спечели Ю ЕС Оупен 1990 г. на 18 години......а този е клоун и мухел .

23

Истината

преди 5 години

Към момента няколко тенисисти са върха в мъжкия тенис - дел Потро, Доминик Тийм, нашия Гришо, А.Зверев, Чилич, Надал и Федерер. До името на нашият Гришо стои България и Гришо е много повече българин, отколкото тези, които го оплюват и така оплюват и България.