204

АМАН ОТ КАТ

преди 4 години

Заради принуждаване на водачите да лепят холограми на предни стъкла вкл жестоковредни като тези лепени принудително в БЪлгария и карането с включени фарове вкл против мъгла денем над БЪлгария има огромни тежко нелечимо увредени обеми въздух.Наглите престъпници Вместо да спазват закона и да арестуват вносители на нагло престъпни законопроекти в парламента тероризират милиони водачи с недопустими глоби..Уврежданията на Климата над БЪлгария са най страшни в сравнение с другите тероризирани

203

Ликвидация на КАТ

преди 4 години

От 2006 година за всяка катастрофа са виновни престъпниците от КАТ>ТЕ принуждават водачите да НАРУШАВАТ ЗАКОНА ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪтищата който ИЗРИЧНО ЗАБРАНЯВА ЛЕПЕНЕТО НА ПРЕДНИ СТЪКЛА НА ОТВЛИЧАЩИ ВНИМАНИЕТО НА ВОДАЧА лепенки вкл нагло вредни холограмни оръжия.

202

Стратиев в ЗАТВОРА

преди 4 години

Опасния престъпник Алекси Стратиев още е на свобода.С помоща на Стратиев нагли престъпници на власт в София принудиха милиони водачи на Автомобили да увреждат тежко нелечимо Земята и климата.НАй тежко увредена зона от Европа е България /столица София/показва проучване от самолети.Уврежданията са причинени предимно от автомобили принудени да облъчват Земята и въздуха с включени фарове денем вкл против мъгла и с налепени тежко терористични холограмни лепенки на предни стъкла.

201

Анонимен

преди 5 години

А кога ще видим пътища с нормална скоротстна проходимост, добра настилка, светлоотразителни колчета в банкета, котешки очи на маркировката ( то маркировка още няма на много места), боядсисани и маркирани със светлоотразители бетонни подпорни стени? Толкова много има да се работи по пътната безопастност,че не е истина просто. Кога ще се премахнат безумните ограничения 60км , 50 км и темподобни на безумни места, където можеш спокойно да караш с 90-100км/ч??

200

Васил

преди 5 години

Масово сте с ниска култура на шофиране, нямате грам преценка и усет за ситуацията, но си настъпвате яко. Колкото по-висока е скоростта-толкова по-малък шанс имаш за реакция и от там логично..за оцеляване.П.С. *** съграждани научете се на смирение.."кой съм аз" и какво карам, няма да ви спаси

199

Изключително...

преди 5 години

...ми е приятно да карам по околовръстното от Младост 4 посока Люлин и на километър от стационарната камера да ме засича банкомат за скорост, веднага след това ограничение за скорост 60 километра поради НЕДЪЩЕСТВУВАЩ ремонт, после стационарна камера за скорост до 80 км/ч и после патрулка за 50 км/ч. И всичко тва след 12 часа работен ден! Благодаря на МВР, че огладнях йтолкова че да добие желанието на обикновените работещи да остават в България.

198

Кат

преди 5 години

Глоби са необходими,но умерено,а не като у нас безцелни капани с камери,да се пълни бюджета и има за КАТ. Камери и радари да се поставят само на места с висока концентрация на тежки ПТП.

197

Заблуда

преди 5 години

Абе хора не се заблуждавайте че нещо ще се промени. Такива статии излизат през месец два и нищо. Запада го е измислил, има начин всичко да се оправи но в нашето блато нищо няма да се промени. Няма интерес, народа да го отнесе много важно.Стига с идей, стига с писане ... няма оправия в този цирк държава.

196

Todik

преди 5 години

Първо аз съм за заличаването на КАТ вярно е че много народ гине по пътищата но с неадекватни решения няма как да се преустанови тая черна статистика куките и техните началници са толкова кухи че няма повече накъде науката е НАПРЕДЪК господа куки Бан е правила проучване народопсигологията на Българите резултат може да има само ако ограничите възможностите на автомобилите да летят т.е.товарните ги ограничават софтуерно до 90 км.това може и с автомобил и по принцип войската трябва да защити народа

195

Тормоз+рекет 110%!!!

преди 5 години

Война е!Война по пътищата ни!Логично е войната да обхване всички участници в нея включително и рекетьорите на държавна хранилка.Спомням си за забита кирка в стационарна камера.Това трябва да стане традиция,а защо не и бити,прегазени и ebaни ушевци също...ВОЙНА Е!!!

194

Кон

преди 5 години

Знаците за ограничение на скоростта в огромната си част са необосновано ниски. На места са абсурдни - през 20 м 90-70-50. Три знака, вместо един - разхищение на държавни средства. Често се случва да сложат знак 40 в населено място, 50 им се виждат много. Въобще като сложат знак 40 на път, той се превръща в бавен път с макс. скорост 40, нищо че може да има и други знаци, например 70. Отново разхищение на средства, за строеж на бръз път. Милиционерите от ГЕРБ дадоха незаконни права на КАТ.

193

...

преди 5 години

Миналата седмица бях в Пловдив и след бурята не работиха половината светофари. На теи места преди светофарите имаше патрулки, които само снимаха. Никой не излезе на дъжда, за да започне да регулира кръстовището. Нали това им е работата, като има затруднения да помагат, а не да мошлят семки. Чаках почти 15 минути за ляв завой.

192

Анонимен

преди 5 години

Вече всеки трябва да се е убедил, нашенецът не търпи и не иска никакви промени! Няма значение в какъв сектор на живота. Където да се посегне за реформа, веднага истерично се скача! Въпреки това се реве, защо нищо не се променя! Обществото безнадеждно е обраснало плътно с корупция от най-ниските си слоеве!

191

Стамат

преди 5 години

След като това се случи, премахнат се глупавите ограничения (30 км.ч) при изход на отдавна забравен полски път и най-вече, като се ограничат ***, които си мислят, че са безсмъртни, е тогава, вече няма да има толкова жертви.

190

Стамат

преди 5 години

Аз се сеща за поне 200 пъти, в които е писана новина за водач с отнето свидетелсвто, който е направил произшествие и т.н.Отнемането на книжката не ги спира, не решение и няма да бъде, защото най-много 1% от тях спират да карат.Трябват пътища, ама пътища, а не като с теснолинейката, визирам магистрали, за да не се налага да се пътува по 6-7 часа от край до край, че понякога и повече и определено нямам предвид само Тракия и Хемус, а и от север на юг. След това правилна маркировка и пътни знаци !

189

Iceblast88

преди 5 години

След като органа които трябва да следи за спазване на закона го тъпче всеки ден най нагло и показно, как точно очакват гражданите да го спазват? Или законите важат само за данъкоплатеца пък държавния служител е по отделен параграф? Хайде първо те да погледнат себе си да прочетат целия закон и да започнат да го спазват и тогава вече да започнат да следят другите!Докато те спира някакъв партизанин изскочил от храсталаците с раздърпана униформа, мязащ на хипопотам и ти изгрухти за 20 лева ще е така

188

Iceblast88

преди 5 години

Колите на КАТ са масово без редовни документи и прегледи, нямат свинетки, нямат изправни пожарогасители, карат без светлини, спират където и както им падне, крият се по храсталаците въпреки, че по закон трябва да са на видимо място и с пуснати сигнални светлини (което се игнорира защото тогава няма да има нарушения=няма приходи в хазната) Да се започне от тези мерки и после ще мислим други!

187

анонимен

преди 5 години

Не оправдавам никой само ще дам един от стотиците примери които може да се дадат.Работното ти време е до 17:00 ,ама както се случва у нас шефа казва ,че трябва да останеш,градината работи до 18:00 ,ама ти казват ,че трябва да си вземеш детето до 17-17:15 най късно иначе детето го отнася.Проблема с превишена скорост при по-голямата част от хората идва от факта ,че за 24 часа трябва да свършиш ангажименти за 30 часа.Когато правата и законите важат извън колите,ще започнат да важат и в тях.

186

Iceblast88

преди 5 години

3. Докато целта на КАТ е да пълни бюджета, то няма да има промяна. Затова сега КАТ само стимулира нарушенията с цел повече приходи в хазната. Ако искаха да бяха оправили нещата до сега.4. Масови проверки на качеството на горивата (всички знаем, че е леш което води до по бавно ускорение при изпреварване и задимяване след МПС-то при рязко подаване на газ) 5. Катаджия с рушвет = конфискация на имуществото на целия екип+родата им6. КАТ да започнат и те да спазват закона!!! НАЙ ВАЖНОТО!!!!

185

Iceblast88

преди 5 години

Няколко неща са нужни:1. Пълна проверка на пътищата и премахване на дупките, липсващата маркировка, некоректно поставени знаци (като на изход на фабрика не съществуваща от 50 години -знак 40км/ч) да се провери съответствие между знаци и маркировка и да се очистят където е нужно храсти и дървета, за да има видимост.2. КАТ да започнат да вършат реална работа - при ПТП не да киснат до блъснатите коли, а да отиват и да регулират движението и да отбиват веднага към алтернативни маршрути.