22

Василев

преди 6 години

Българина е роден измамник, в гените ни е да мамим, защото ни е трудно , да се борим и да бъдем конкуренти на другите народи и страни!!!За едни пари сме готови да предадем историята си, рода , езика и всичко българско!!!Боян Петров е просто един пример, как мошенниците се облагодетелстват вече 27 години!За едни пари от еврофондове сме готови на всичко, за едни застраховки колко имущество и заводи изгоряха!!!Боян Петров е един дребен селски тарикат и мога да го барна само за 72 часа!Тара!ЦРУ

21

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 19Мисля, че от нашия джоб се плаща. Защото той е работил в БАН.

20

Анонимен

преди 6 години

До ВасилевВасилев, явно никога не си ходил в планина, дори и българска. В България например, преходите се правят рано сутрин, ставаш в 4-5-6 часа сутринта, зависи от прехода. За да не те мори слънцето после. И лятото и зимата. Лятото да изпуснеш жегата, зимата заради по-лесно ходене в скован лед. Да си кажем, 4 часа сутринта за другите хора си е "през нощта". А в Хималаите е малко по-различно. Но виждам, че просто няма смисъл да ти обяснявам.

19

Булстрад

преди 6 години

До Анонимен - застрахователят

18

Анонимен

преди 6 години

Интересно кой плаща сметка за 100 шерпи и 5 въртолета?

17

Анонимен

преди 6 години

До бай ТъпчоИмето ти отива

16

Анонимен

преди 6 години

Още поне 128 години трябва да се търси! Може да е жив и тогава!

15

Saki

преди 6 години

Много странни обстоятелства има. Тръгнал е сам, инсулина и другите работи изглеждат ,като подхвърлени, няма телефон , майка му ,сестра му и приятелката му не изглеждат много притеснени, майка му се нахилила по телевизията. Има нещо планувано и както винаги е за пари най вероятно.

14

Жо

преди 6 години

НЕ ЗНАМ какво още търсят. По тези върхове има останали завинаги много хора със съдбата на Боян. Вече стои въпросът- ако пострада или загине някой от спасителите, на чия съвест ще тежи?

13

1

преди 6 години

За съжаление няма шанс да е жив, дори и първите дни да е бил и да е чакал помощ няма как 2 седмици да е изкарал при тези условия. Дано поне си е отишъл щастлив, там където винаги е знаел, че ще завърши земния си път. Съни, сърцето ми се къса за теб. Голям човек и българин.

12

Василев

преди 6 години

Много ми е интересно , как така си е оставил телефона, около 400 грама да не му тежи, единствената връзка със света, и той се намира на самия връх в лагер 3-палатката е на 10 метра от върха и се вижда всичко, ако има труп около върха , ще се види!!!Боян се оказа най-обикновен селски тарикат, който преминава в анонимност, заради пари!Това си е направо алпинист-зоолог-еколог--***, хем го няма, хем го има!!!Агент Ридли Паркър!ЦРУ!!!

11

бай Тъпчо

преди 6 години

А бе една жена ако не може да държи мъжа си до ней никаква жена не е бе, що са показва и са звери от телевизора ами не иде си го търси...наште жени редовно си прибират мъжете я от кръчмата, я от канавката покрай пътя, та дори една и при комшийката си го намери ама наште дестинаций са си тука близки де.Тоз човек като е отишъл да катери чукари, жена му трябваше с него да иде и тогаз да и речеш-харна жена е...пък сега сълзи крокодилски и току са провикне:Търсете го, не го търсете-женски акъл бе!

10

Анонимен

преди 6 години

Според мен още от 29 април е мъртъв.

9

Анонимен

преди 6 години

До ВасилевИзлез навън малко, разходи се. Изглежда имаш нужда.

8

Анонимен

преди 6 години

Ами ,обемът от материал е много и медиите създават благоприятни условия да си изявим гадателските способности.-7

7

Василев

преди 6 години

Естестрвено, че е жив, това е идеалният осемхилидник за застрахователна измама!!!Почти няма други алпинисти, може да се мушне в Непал и става незабелижим!Много ми е интересно, ако през нощта е правил преходите, кой ще го види и забележи???Агент Дейвид Джеймс!ЦРУ!!!

6

Анонимен

преди 6 години

Повръща ми се като ви чета коментарите. Как може да злорадствате над такава трагедия. Този човек е прославил България и е много по-българин от всички, интернет-мишки коментиращи тук.

5

Салих

преди 6 години

Не е жив, просто търсят къде се е превърнал в леден кочан.

4

Емилчо Лаков

преди 6 години

Жив или не, Боян ще бъде използван, защото си е дал задното трибуквие под наем като грантаджийски бенефициент, зеленюгите като вземат някой лев,и налягат на жълтите павета, и портрет Боянчов ще носят огромен.

3

Анибус

преди 6 години

Жив е! В другото измерение се пренесе.