63

Turk

преди 5 години

ЕрДоган, вижте какво по дяволите се случва във вашата страна! 1 долар е 4,50 турска лира, 1 евро е 5,35 турска лира! 1 литър бензин е 6,30 лира! ще просиш в Обединеното кралство, а сега даваш на Англия Кипър, точно както си го направили родителите преди 120 години!

62

Питай Хитлер

преди 5 години

Който се е опънал срещу Евреите хаир не видял!

61

Политически пророк

преди 5 години

Маниерите и лицимерието на Реджепа Ердоганя е като на комунистите.Тоя да не би да е карал висша партийна школа в АОНСУ ? Реджепа да не се пали толкова,а да каже кога ще се изтегли от Кипър,кога ще спре да избива кюрдите и до кога ще се втътка от ханша ту към Путин или към Тръмп ?Според мен Реджепа има неконстатирана диагноза.

60

ЕМ

преди 5 години

Извинете, не става ли дума за тоя същия Ердоган, дето си разтроми интелигенцията? Колко стотин хиляди военни, полицаи, журналисти, учители, професори, учени... Тия дето се разминаха само с уволнение благодаря да кажат. А колко курди изби? И свои, и сирийски? Велик демкрат и хуманист.. Имаше прикаязка за сламката и гредата..

59

Ottoman

преди 5 години

Какви Евреи какви 5 лева. Нито имат земя,нито държава. Хабят кислорода на Палестина. Още във вашата книга Библия пише, че евреите нямат държава..... Бог ги е наказал алабала.... Всичките добри намерения на Турция , на празно. Против тайпи,против бойко, против съм и към тези българи - дето си мислят че са чистокръвни след 5 века... Обаче за първи път искам да Покрепям Тайпи, че тези *** наречени евреи, всеки дъх им е грях.... Не трябва да има такава нация и дъжава. МАЙ ИМА БОГ САМО ЗА НАС ??!

58

Анонимен

преди 5 години

за съжаление е прав , но поне излиза и го казва с чиста съвест без заобикалки

57

Анонимен

преди 6 години

ерджолан първо да каже как мачкат кюрдите вече 50 години...

56

Анонимен

преди 6 години

Ердоган няма ли да обяви траур за избитите кюрди?

55

Анонимен

преди 6 години

Евреите управляват света. Те са причина за двете световни войни, те организираха големите революции във Франция, Германия и Русия. Те създадоха комунизма. Те управляват САЩ и виждаме какъв е резултатът.

54

ПЕНКО

преди 6 години

АЗ ОБИЧАМ ЕВРЕЙСКИЯ НАРОД . ТЕ СА ГЕНИИТЕ НА ЧАВЕЧЕСТВОТО ! И САМЮЕЛ КЛЕМЪНС / МАРК ТВЕН-АТЕИСТ КАТО МЕН / Е ЕВРЕИН!!! ЦИОНИСТИТЕ И ТЕЗИ СЕМИТИ ,КОИТО ВЛАДЕЯТ ДОЛАРА ,ОБАЧЕ, СА МИ ПРОТИВНИЦИ!!! ТЯХНАТА ЦЕЛ Е ДА ВЛАДЕЯТ СВЕТА И ДА РОБЯТ ДРУГИТЕ НАРОДИ /ГЛАВНО ЧРЕЗ ПОЛУУМРЯЛАТА ФИНАНСОВА ЕДИНИЦА - ВСЕ ОЩЕ ЕКВИВАЛЕНТ/ !!! ТОВА Е И ПРИЧИНАТА ЗА ЖЕЛАНИЕТО ИМ ЗА "ГЛОБАЛИЗАЦИЯ " !?!?

53

Анонимен

преди 6 години

ПОДЛАГАТ ПАЛЕСТИНЦИТЕ НА ГЕНОЦИД. АКО ИМА ТОЛКОВА ЗЛОСТНИ АНТИСЕМИТИ НА СВЕТА, ТОВА СА ИЗРАЕЛЦИТЕ, ЗАЩОТО АРАБИТЕ СЪЩО СА СЕМИТИ КАТО ТЯХ.

52

Крали Марко

преди 6 години

Абстрахирайки се от всичко , това което прави Израел е нечовешко. Те които са били избивани като плъхове сега правят същото което са правили с тях. Това трябва да спре незабавно. Сини каски трябва да следят за мира и реда. Дърпат дяволите за опашките.

51

Анонимен

преди 6 години

Добре че са Тайпито и Тръмп, че да приключат с Турция и САЩ като държави в сегашният им вид...

50

Анонимен

преди 6 години

Едната страна на монетата протестира срещу другата.

49

ЕРДО

преди 6 години

ШОЙЛЕ БЬОЙЛЕ

48

ОМГ

преди 6 години

Да и евреите си го преместиха в левия крачол за ердогановия призив хахахаха

47

Анадолец

преди 6 години

"АКО НЯКОЙ ДЕН ЗАПОЧНЕ ТРЕТА СВЕТОВНА ДА ЗНАЕТЕ ЧЕ ПРИЧИНАТА ЩЕ Е ИЗРАЕЛ...100 %"Че първите две светотовни заради кои бяха!???

46

Анонимен

преди 6 години

"Етнически ......... не не си. Етник, си тогава, когато си роден в една страна и отиваш да живееш за постоянно в друга. Ти, не си, нито едното, нито другото."На оня българин дет детето му е роден в Дойчланд, Холанд, орда бурда къв е... Споделете моля... :-) нима е някому пичеще... Никакъв????

45

Разбрахте ли поуката

преди 6 години

Един Арменец,всяка сутрин удрял шамар на сина си,с думите да пазиш евреите.Един ден сина рекъл на баща си.тате но аз ги пазя а ти продължаваш,с шамарите,защо.Защото, свършат ли с евреите рекъл бащата,ще започнат с нас.

44

Анонимен

преди 6 години

"Израел не знам да е мачкал някои 500 години. Израел си пази границата. Като се опитваш да е предкочиш, ще стреля. За това е граница. Вината е на тези които ги провокират."Ако ва бяха смачкали сега нямаше да те има...