22

Анонимен

преди 5 години

До ХахахаТрябва закона да важи за всяко нападение, без значение колко народ те напада.Нападнеш ли някого, ефективно се лишаваш от човешки права, докато трае нападението и точка.

21

Смърт на мангала

преди 5 години

Абсолютно съгласен с Redhorn.Петенце Славово,адски ми е интересно ако същата тая ,,,жертва'" зверски и с лек а на лен полъх те изнасилваше,ти каква песен щеше да пееш след това.

20

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

И какво е трябвало да направи ?Да се остави ромите да убият него, така ли ?Трябва да се приеме закон, ако бъде нападнат човек от двама и повече нападатели, да има право да се защити с оръжие.

19

Факт

преди 5 години

Стига сме спали всички.Време е да се събудим и подкрепим незаконно арестувания човек с каквото можем.Нека покажем на гади-ните които ни управляват,че не сме пушечно месо.Не е престъпление да защитиш живота си.Не е,не е било и никога НЯМА да бъде !Всеки които посегне на живота на друг човек си носи сам последствията.

18

Redhorn

преди 5 години

АБСОЛЮТНО ВСЕКИ има правото да защитава живота си независимо,че гадо-вете които ни управляват всячески се опитват да отнемат това ни рожденно право.Ако на авторката и изтърбушваха ваги-нката друг текст щеше тук да стои.А колко до *** и *******,тепърва ще им се види тясно в бг.!!!!!!

17

...където

преди 5 години

До тигъра Ти можеш, така ли?

16

тигъра

преди 5 години

Останаха само такива като теб,където не могат да пишат.

15

Кина

преди 5 години

Клипът е достатъчно показателен.

14

Анонимен

преди 5 години

Типична селска вечеринка като от едно време.

13

KOKO

преди 5 години

BALGARIJO-NAKADE SI TRAGNALA? KAKVI SA TIJA UZASI V TAJA DARZAVA,NE SAMO SHTE BJAGAT MLADITE,AMI SHTE SE SPUKAT DA BJAGAT OT TOVA MJASTO V KOETO NJAMA ZAKONI.NIE SI GI IZBRAHME TIJA ,,GORE,,-HAK DA NI E.

12

sef

преди 5 години

Браво на човека, който е намалил вредната популация на мръсните ***!! Трябва да бъде награден за това, че при самоотбрана е дал отпор на ***!!!

11

Анонимен

преди 5 години

На препарат за миене !

10

Българина

преди 5 години

Протест пред прокуратурата за изтребването на бича за България плъховете и освобождаването на Монаха, защитил вярата а не питомниците на бхк сорос и америка срещу България! Същата история като с доктора. Ори 1 млн плъха всеки ден ще е така. Герб ги отглеждат като бойна антибългарска единица

9

Анонимен

преди 5 години

Така и така ще влезе за дълго в затвора, понеже докато се е защитавал е убил див човек със специален статут, поне да беше освободил България и от другия

8

Боливуд

преди 5 години

Ша напраим филм за ромалетата...

7

айде сега

преди 5 години

До истина еМи като му позволявате,така ще е!Между другото,проблема не е в Боко,а във вас!

6

Инфо

преди 5 години

На видеото се вижда как 2 диви човека със специален статут ритат и удрят с тухли паднал на земята човек.

5

Професор

преди 5 години

А как би се защитил срещу двама роми , а ?!?!????

4

Анонимен

преди 5 години

Нищо подобно няма на въпросната фейсбук страница, освен някакви селски "новини"

3

Отговор на отговора

преди 5 години

До ОтговорЗатова пък твоят мозъщк е убит от бойко тиквата и другите евроджендъри, което е видно от поста ти.