70

Болни глупаци

преди 5 години

Направо побеснявам, как е възмоно да съществуват такива ***, като тоя, който е наръгал момчето. Кой им е виновен на тия та да обвиняват всички в агресия.Всеки има място под слънцето, но не на гърба на някой друг. Да вреди на околните и прочие. Виновни са семесйтвото и самия престъпник. Ако са там ще им изртъгна душата през гърлото. *** ***.

69

иван

преди 5 години

ЗА ИЗВЪРШИТЕЛЯ САМО ДОЖИВОТНА КАТОРГА ДА КОПАЕ ТУНЕЛА под ПЕТРОХАНА, работа, бой, работа а не след два дни да е пак в тролея. САМО ТАКА ВСИЧКИ БРАЧЕДИ ЩЕ БЪДат помолени да бъдат по вежливи с ИЗХРАНВАЩОТО ги население в тая държава!!!

68

Анонимен

преди 5 години

В новините казаха,че престъпника е бил дрогиран.Либералното отношение на властта към употребяващите дрога е причина за много кървави произшествия като че ли сме на война.Да видим сега как ще го накажат и колко се дава за опит за убийство.

67

иван

преди 5 години

Ще люпят семки в тролея и ще разрастват мизерията, която и без това е навсякъде!!!!!!!АЗ също не мога да подмина и ще направя ,,забележка" като всеки уж нормално искаш да живее европеец и българин. АМА РАБОТАТА Е ИЗПУСНАТА СКОТОВЕТЕ са много и навсякъде. САМО ВИНКЕЛА и БОЛКАТА ще ги дисциплинира!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

66

Анонимен

преди 5 години

Следващия път като видя *** в тролея, ше ги залея със спрея, къде ми е в джоба, без предупреждение!

65

123

преди 5 години

До ПострадалДокато мислят и действат като роби. И докато не разберат, че "вратът на въка е дебел, защото сам си върши работата".

64

Пострадал

преди 5 години

Кога ще има "овладяване" на сиганската наглост??? Докога българите ще бъдат боксов чувал за неадерталците от Столипиново,Факултето,Максуда?

63

123

преди 5 години

Честит ви ден на победата. Лошият фашизъм като сте го победили нека ви е. После защо съм бил носил нож.

62

Анонимен

преди 5 години

Как такаса се осмелили журналистите да напишат етноса на нарушителите и нападателя?

61

Fallschirmspringer

преди 5 години

"""Вероятно извършителят е познат на полицията. Все още тече разпит на свидетелите на място."""Нещо ми подсказва ,че разпита ще завърши с неговото освобождаване и оневиняване.Даже да посмее да полицияда да го задържи в негова защита ще се изправят както БХК,но и различни други евролиберални,добре платени организации.Лично съм наблюдавал как задържани от гражданите джебчийки ,след идването на полицаи ,започват един задушевен разговор,а след най-близкия ъгъл биват пускани по живо и здраво

60

Анонимен

преди 5 години

Има електрошокови пистолети, които стрелят от разстояние. Само казвам.

59

Анонимен

преди 5 години

С тия не се преговаря, с тия трябва да се действа и както е казал номер 66, трябва да го елиминираш първи. Иначе е безмислено да му правиш забележки. Няма как да те разбере.

58

Анонимен

преди 5 години

Не, това е наистина жалко, така да крадете статии на в-к 24 часа. Вие сте едно ниво под 24 часа, братлета, толкова сте жалки. Долнопробни ***.

57

Анонимен

преди 5 години

Следващият път, когато се случи нещо подобно в автобуса, и към вас тръгне някакъв ром, презумпцията е, че ще се опита да ви заколи. И имате всички основания да го елиминирате първи.

56

Анонимен

преди 5 години

Питах твоята. И днеска. Питах и сестра ти и дъщеря ти и жена ти. Питах и леля ти и вуйна ти и учинайка ти. Няколко пъти. Утре искат пак да ги питам. Много им харесва. ЮПхахахаха

55

Гробокопач

преди 5 години

Гласоподавателите на Бойко, вилнеят....

54

браво

преди 5 години

Браво на момчето

53

ХоХо

преди 5 години

Тези са за ека рисажа... До кога ще ги търпим ?

52

Руди Хес

преди 5 години

Трепане на ***

51

Анонимен

преди 5 години

защо Днес не пише че евреите убиха 52 палестинеца днес в ивицата Газа ? Това явно не е новина ?? или така са наредили от Америка