19

гражданин

преди 6 години

Навярно МВР е най не реформираното и ренесансът за пенсионери .Докато офицеално полицаи държавни служители и по трудово правоотношения официялно са около 5о-53 хиледи души отделно извън щата преди година назначиха 490 души предимно пенсионери за БТГ сътрудник по ОХРАНАТА .Австрия 19 хиляди полиция 9млн.население Швеция 28 хиляди при 10млн .населениеВбЪЛГАРИЯ 6-7 млн .население 53 хиляди по щат личен състав .Онези са на светлинни години пред нас в сектор Сигурност по ефективност.

18

мито бандито

преди 6 години

Маска на главата и *** на номера на колата. Като няма кой да реагира на камерата веднага, на другия ден ще ми хванете опинците

17

Анонимен

преди 6 години

До Ликвидация на МВРсе си мислих ,че има серсеми ,ама явно има и уникални случаи .седи си в къщи и няма да те филмират ,фотографират и следят !!! ама простотия ..ама .....Това е обществено място бе - да не би да е спалнята у вас ?!!!!!!!!!

16

Анонимен

преди 6 години

Само дето това не е снимка от Перник , а от Централна гара Пловдив от центъра за видеонаблюдение на полицията ,където беше въпросния министър в събота на откриването на реновираната гара !!!!!!!!

15

наблюдател

преди 6 години

То и да искате жива сила, не остана такава. Виж мека сила - бол.

14

Анонимен

преди 6 години

Сега вече очаквам и изявление на министъра за съкращения на личния състав от там следва по малко заплати т.е. по малък бюджет на МВР ето и повече пари за образование и култура. Ха дано ама на дали

13

Анонимен

преди 6 години

Камерите ли ще ни пазят или БГ-полиция???

12

след дъжд качулка

преди 6 години

Най после и МВР проумяха истината че полицаите са негодни и не стават за работа.

11

Анонимен

преди 6 години

Българската полиция ни пази...................голям смях!!!

10

Анонимен

преди 6 години

До 2 за това, последното може според да има, особено ако хората са като Митьо Очите и някаква крава.

9

Роб на влаЗта

преди 6 години

Хайде купете камери и го закрийте най-накрая туй гнило МВР .Бойко не можа .Цветанов не можа .Бъчварова не можа .Свършете някоя работа де ..

8

Реалист

преди 6 години

Много ми е интерено, кой и как ще следи тези камери. Дори в момента са толкова много, че реално са само за украса. Няма толкова хора да следят какво се случва.

7

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 8Скоро,скоро колко скоро? След около 1000 години,евентуално,щото технологично Китай е толкова напред а ние сме в каменната ера.

6

Анонимен

преди 6 години

В Китай вече разпознават лица по улиците, с камери, скоро и тук.

5

Анонимен

преди 6 години

Тоест камерите да вършат работата на полицаите (ако това изобщо е възможно на практика) а те да протестират за по високи заплати. Е как чакате хората да ви подкрепят за каквото и да било бе с...и?

4

Анонимен

преди 6 години

Няма проблеми, ще купуваме прашки

3

Божията майка

преди 6 години

Да се ликвидират терористите внедряващи камери вкл министри министър председатели и други ..

2

Ликвидация на МВР

преди 6 години

л. 32. (1) Личният живот на гражданите е неприкосновен. Всеки има право на защита срещу незаконна намеса в личния и семейния му живот и срещу посегателство върху неговата чест, достойнство и добро име.(2) Никой не може да бъде следен, фотографиран, филмиран, записван или подлаган на други подобни действия без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие освен в предвидените от закона случаи.Чл. 28. Всеки има право на живот. Посегателството върху човешкия живот се наказва като най-тежко престъпление.

1

Анонимен

преди 6 години

Набюдение, подслушване, цензура, технокрация, зверска система, нов световен ред..