50

Анонимен

преди 5 години

А НИЕ ВНАСЯМЕ ЛИ РЕДОВНО ОСИГУРОВКИТЕ НА ОНЕЗИ ГЕРМАНКИ, КОИТО ИДВАТ В БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ГРИЖАТ ЗА БОЛНИ ПЕНСИОНЕРИ?

49

Анонимен

преди 5 години

Няма срамна работа. Има срамна заплата. Лошото в случая е че са ги експлоатирали да им слугуват само за 1000 евро, което за германците са джобни пари и не са им плащали осигуровки.

48

Анонимен

преди 5 години

До гунчоГуньо, бий си камшика към Ню Пакистан и не ни занимавай със себе си. Не липсваш на никого.

47

hristovbh

преди 5 години

До Анонимен #52пробвай с уикипедиахърватите бяха трети през 98-***. СССР имат едно 4-то място през 66-та, а 1 път са шампиони и 3 пъти са втори на европейско

46

гунчо

преди 5 години

До БобчоИ аз така. Работих точно като болногледач в Англия. Работодателите коректни, държат се уважително, за всяко свършено нещо-плащат.В България искат да им работиш за без пари и се държат просташки с теб.Е, що да го търпя това?

45

Анонимен

преди 5 години

тази сутрин гледах по новините как медиците във Враца замеряха зам.министърката с яйца която беше дошла за пореден път да ги баламосва как щели да изплатят февруарските заплати а една я покани да живее 4 месеца у тях с неполучените 540 лв на месец.

44

****

преди 5 години

Никой да не ми казва,че робството е премахнато,от край време си съществува,но се е видоизменило,бившите колонизаторски държави никога не са се отказвали от него и го практикуват и днес,само,че в по мек вариянт.

43

Анонимен

преди 5 години

България е силна във всички спортовр, Хърватска и Русия не са били четвърти в света и никога няма да бъдат!

42

12

преди 5 години

Всеки втори лекар в Бг заплашва как щял да иде в германия а ние тук без него да изчезнем. Като предпочитате да сте поми.....яри в немско вместо уважавани в Бг- прав ви път. Тук едни лекари ограбиха болниците и оставиха без препитание други лекари, а после гражданите виновни че нямат пари да направят всички богати.

41

Анонимен

преди 5 години

Който ходи да се подлага на чужденци е така. Реално в България има много работа и то добре платена.

40

Анонимен

преди 5 години

Каквото и да се говори, губещи в крайна сметка ще са западните държави. Няма значение, че сега плащали повече,уредени били, само така изглежда. Те потъват бавно,но сигурно

39

Бобчо

преди 5 години

Ако си балъкк, неграмотен и не знаеш езика, където и да отидеш все ще те....! И агенциите за персонал плащат добре, стига да си вършиш работата и да си знаеш правата. Казвам го от собствен опит. Бях в Англия и сам си намерих работа чрез агенция, след като уговорената от БГ излезе пълен таш***к. Пратиха ме на 4 работни места за 3 месеца и накрая ми дадоха наистина добра и постоянна работа в завод за автомобили Хонда и Ягуар. Но усетят ли те, че си смотан ще ти скъсат дупа от работа без да ти платя

38

Сетихме се

преди 5 години

Германия отдавна се превърна на клоака..Турци и югомюсулмани са завзели почти всички сфери на услугите и тормозят источноевропейските работници. Всеизвестен факт на всеки, пробвал късмета си в германия. На немската полиция и държавни инстанции не им пука.

37

6 цифрена заплата

преди 5 години

зимам на година. Работил съм в западна европа след като звърших. Магистърче инженерче съм и Зап. Европа беше яко до преди финансовата криза имаше капитали по всички вертикали, проекти за кво ли не. Нищо не остана, само хубавите ми спомени и приятели с които се чувам и до днес. Това което беше и след 70 години няма се върне, нямам 3 живота да чакам и ви я оставям на вас Западна Европа. Беше яко, видях го живях и работих, живеех висок стандарт, но само спомени останаха.Поздрави отСидней.Ав$траля

36

Анонимен

преди 5 години

И в Англия е същото. Умират за колониалната си *** - прости, мързеливи и мазни като говорят, но хората от Източна Европа са експлоотирани, защото вършат работа.Иначе филипинци, ***, индийци... все са с предимство, защото са циркаджии и създават някакво чувство за напрежение, все "много работа" вършат, а се въртят като мухи без глава.Всяка ниско квалифицирана сфера в болниците, или до ниво сестра е превзета от тях. Иначе все ширико-скроени и социални, типично за хора с малко умствен багаж

35

Анонимен

преди 5 години

Някои са силни на футбол - ХърватскаДруги са силни във всичко - САЩТрети са корави и не се дават на никой - РусияСамо българите не са силни в нищо

34

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

до българинТи, не си българин, ти, си гербераст !За вас са правата и възможностите в България.За нас останалите са само задълженията.Ако е толкова хубаво в България защо за последните 10 години ваше управление българите се стопиха с 450 000 ?Не го казвам аз, казва го Евростат.Защо младите продължават да напускат България ?

33

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Западът превърна Източна Европа в *** !Българите в роби.България в Мангалия !И за всичко това е виновен предателят Горбачов.

32

С какво го заслужих

преди 5 години

Какво толкова съм направил че заслужих да се родя в България? Сигурно в предишния си живот съм бил много долен, по-голямо наказание от това да се родиш българин няма. На футбол - падаме, в политиката - пълни лузъри, заплатите - най-ниските, инфраструктурата - най-разбитата. Правя всичко възможно да избягам от тая *** и да стана американец/канадец/австралиец.

31

Анонимен

преди 5 години

До Готиния-Ти кучешки клефук точно ти да се смееш та ти не знаеш кой ти е баща женати те заряза,брат ти е хомо...