44

Анонимен

преди 5 години

Деца с нарисувани на телата свастики... Голяма работа.*** ежедневно изнасилват, убиват и тероризират българите тотално безнаказано, но нашите плужести политичета мълчат и си ги отглеждат за електорат. На сребърните лъжички от великата Европа явно не им е ясно, че ако продължават да подлагат на геноцид бялото християнско население, тия свастики ще ги гледат все по-често и то навсякъде. Навряхте най-големия човешки *** от Африка в Европа, сега гледайте как се възправя новия ред.

43

само казвам, че

преди 5 години

доколкото знам: Свастиката даже не е на Хитлер ( ми не я е измислил той ) и не знам защо така свързвате това деяние на тия малчугани с неговите деяния. Значението на свастиката е точната противоположност на Хитлер и неговия замисъл...този знак носи КЪСМЕТ и означава БЛАГОСЛОВИЯ. Ако вземем фактa под внимание, посерковците не са направили нищо лошо...АСАВ ... ми за това нямам какво да кажа - пълна простащина ... като ги набие някой иначе , търсят чичко полицай да му се оплачат ...

42

До 41

преди 5 години

Не е ли по-лесно да се претупва отгоре отгоре, да се пишат ялови закончета вместо да се задълбае навътре да се изчисти причината за упадъка? Да ама не-трябва да изчистят държавата първо от себе си.

41

Ми

преди 5 години

После деца убиват деца...

40

Анонимен

преди 5 години

До МимиТук не става въпрос за защита на дадено явление, а за необходимостта да се направи анализ и да се види каква е причината за това явление.

39

Анонимен

преди 5 години

На стената и пата-пата...

38

Анонимен

преди 5 години

34 - Е бал па толкоз.... Ай ся, стига с глупсоти.

37

Анонимен

преди 5 години

За наказание, предлагам, да не ги пращат една седмица на училище !!!!

36

Анонимен

преди 5 години

*** провокация. Ще зачестят такива по Европа за да се отклони вниманието от зверствата в Газа.

35

Гробокопач

преди 5 години

До добре де,Абсолютно нищо нямаше да им направят, дори щяха да ги привикат в близката синагога, за да ги наградят финансово с кипа на главата. А Максим Бенвенисти, щеше да дръпне едно хвалебствено слово, за това как, младите като тях трябв ад аим пдоражават с "давидовата звезда".

34

Вуйчо Ваньо

преди 5 години

Изисканите господа го *** пак носят от девет кладенеца вода, за да оправдаят тази простотия в редиците си. Явно и тях са ги възпитавали така като малки. Една свастика, ACAB, татуси, hooliganкво толкова...ценности.

33

Мими

преди 5 години

***,подкрепвайте ги още.Само след някой ден ще ревете от такива на тяхната възраст.Търанари......

32

добре де,

преди 5 години

Ако бяха изрисувани със звездата на Давид, пак ли щеше да е проблем, или щяха да получат стипендия за някой от университетите на дедо Дьорд? Питам за един приятел, който твърди, че след днешните събития в Газа не вижда абсолютно никаква разлика между двете идеологии.

31

безпартиен

преди 5 години

Ако бяха нарисували сърп и чук и петолъчка-може даже е желателно!Но със свастики не!Забранено!

30

Анонимен

преди 5 години

ЦЯЛ; СВЯТ Е ПОТРЕСЕН ОТ ЕВРЕЙСКИТЕ ЗВЕРСТВА ТЕЗИ ДНИ В ОКУПОРАНИТЕ ОТ ИЗРАЕЛ ПАЛЕСТИНСКИ ТЕРИТОРИИ,КЪДЕТО ИЗРАЕЛСКИ ВОЕННИ ИЗБИВАТ НЕВЪОРЪЖЕНИ ПРОТЕСТИРАЩИ ПАЛЕСТИНЦИ,А ТУК В ТОЗИ САЙТ НА БЛУМБЪРГ НИ ЗАНИМАВАТ С ТАЗИ ГЛУПОСТ С ТЕЗИ ДЕЦА И НЯКАКВА БЕЗОБИДНА СВАСТИКА.

29

Дам

преди 5 години

Много точно написано... И?

28

наблюдател

преди 5 години

Родителите също били покрити със свастики. И?

27

Анонимен

преди 5 години

МВР да открие кой пише по стените "Мразя България" и "Смърт на българите". Има го по стените на едни блокове, в които живеят представители на една общност.После законотворците ни да се съберат и да принудят тези писачи и родителите им да върнат всички пари, които хазната им е дала даром, за да отгледат мразещите България!Ако се действа така, няма да виждаме българчета със свастики. Ако пък на онези писачи и подобните на тях все им се разминава, тогава свастиките ще стават все повече и повече.

26

Анонимен

преди 5 години

А Венци Стефанов (зрял и с претенции мъж) как се облече за награждаването? Да не бе да е има някаква разлика?Децата са деца , а Венци?

25

Анонимен

преди 5 години

осакатени детски тела