40

Анонимен

преди 5 години

Болен здрав носи! Болен здрав носи! Болен здрав нози................................

39

За Европа, против ЕС

преди 5 години

Знаете ли, че всеки брюкселски тарикат, идващ в България, получава, отделно към заплатата си, по 304 евро (с думи - триста и четири евро) безотчетни пари на ден! Това са 608 лева на ден! Които плащаме ние, данъкоплатците! 608 лева, това е една българска месечна заплата! А каква работа вършат евро-бюрократите? Освен да мерят колко са криви краставиците? Никаква!

38

погр ебален агент

преди 5 години

Welcome to Hell, драги брюк.селски тарикати!

37

хаха

преди 5 години

едва ли има българин който да им завижда за яденето...С тези празни чинии, ще си останат гладни и ще трябва да си дояждат с баница с боза и айрян

36

Анонимен

преди 5 години

Да си носат нещо от дОма че като гледам порцийките гладни ссиУмрат,егати изг,,ците нелепи.

35

men

преди 5 години

а така ли станало? шо не им сложиха малко сиренце от палмово масло, колбасче от ензимна каша, найлонена салатка от оландия и домашняка на цар киро. това е истинската диетка на българина. да видят цио-малаците до къде ни докараха. затова и рекордните нива на рак и лудост . за това и 2та милиона българи под 30 години дето повече нема да се вестнат тука. пир по време на чума е това. прокълнати да са всички дето са се гощавали на тази трапеза и децата ви до девето коляно.

34

Анонимен

преди 5 години

ако беше истински български готвач,щеше да ги нагости с пържен салам-НАРОДЕН и кремвирши с месо.Нали такива неща ядем ние обикновените хора.

33

Анонимен

преди 5 години

Гозби с повечко наса или раундъп за евромемеретата !

32

Янчева

преди 5 години

Баницата с трюфели в коя готварски тефтер сте я прочели,бря? На Вазов,Славейков,Черноризец Храбър...,че ще ми я представят за българска гозба?Я им спретнете по една шкембе чорба с чесън,а на вегетарианците по една копривена супа. За десерт-сютляш. Розите в козунака дано са повечко,че да им подейства слабително.

31

ето затова

преди 5 години

живеят българите по над 100г.само какви неща ядат,храна като за богове,нали за такива се имат

30

Анонимен

преди 5 години

Баница с трюфел, ай сиктир... Я викнете един майстор баничар (още познат, като РОМ) да им врътне едни 2 метрови кори намазани със свинска мас ,да ги повърти пред тях над главата си, па да им сложи от "истинското" сирене и още по-истинското масло, та да хапнат от истинската Българска храна тия готовани. Разбира се да има и големи количества Айрян, направен от "истинско" БГ кисело мляко, произведено от възстановено Австралийско сухо мляко и малко палмова мазнина. Може и пазарски кИфтета да има..

29

Анонимен

преди 5 години

Един завършил ученик от ТОХ щеше да се справи по-добре.

28

Анонимен

преди 5 години

Подробности за гощавката за дейноста и за решенията без иформация. Е затова копате дъното . Все на интересни се правите някой журналисти.

27

Измишльотини

преди 5 години

Ле-ле, какво меню? Хич не ми харесва. Абсолютни измишльотини. Предпочитам си чисто българската кухня - най-вкусната. Тук майстор готвачът нещо я е извратил. Може би, за да е по-впечатляващо???

26

Владислав

преди 5 години

Изключително грозна презентация на мострите, а какво ще стане когато се прави за няколкостотин човека?Самото меню само имената на ястиятата имат нещо българско, но не и рецептата, поевропейчена с трюфели и подобни глупости. Балкантурист щяха да се справят по-добре!

25

младен

преди 5 години

Божичко, цветът на чиниите е ужасен. Язък за труда по украсяването и декорацията.А и верно, нали щяха ГМО-та и Е-та от веригите да им сервират, к'ва стана ся.

24

Анонимен

преди 5 години

Абе,защо не им поднесат на еврогейовете от всички тези 28 държави,една местна еврогейска ценност с манджи от продукти от техните търговски вериги,че веднъж и ние да бъдем равни с висшата клЯста,набухана с такива ценности,с каквито ни бухат по "главите" непрекъснато?!

23

Анонимен

преди 5 години

Стават за смях тия момчета:))))Баници с трюфели,ох ,не мога....това традиционно бг национално ястие...ей,*** народ сме ,да нямаме грам самоуважение...а нашата кухня е вкусна ,не говоря за кебапчетата,по 0.28 ст

22

Анонимен

преди 5 години

Де да можеше и нещастният, поробен и подложен на комунистически геноцид български народ да си позволи и 1/10 от тези блюда. Страшно нещо е комунистическото робство!

21

магданоз

преди 5 години

От 1 юли се вдига цена на ток, парно, топла вода, газ. А тия клати***ци ще маат баница с трюфели. Ай, сиктир.