62

Анонимен

преди 6 години

Браво на ГРОБ и техния вожд! Искаме още по - високи цени и да не забравите да ни намалите заплатите, че със сегашните сме отпуснали коланите.

61

11

преди 6 години

Някой може ли да обясни каква е връзката между ядрената програма на Иран и цените на газа?

60

юбералес

преди 6 години

На 01.01.2019г. изтича договора на Газпром с Украйна за транзит на руски газ по цени ''Янукович-Путин''. След тази дата Украйна ще определя цената на газа за ЕС и Турция.

59

А бе

преди 6 години

До АнонименСпециално за големите консуматори единствения посредник е Булгаргаз,който е държавна собственост.Виж тия дето купуват от Овергаз са много зле.Проблемът започва на държавно ниво,ВСИЧКИ управляващи досега не направиха НИЩО за да постигнат ниска цена.Южен Поток беше добра възможност,но докато БСП,ДПС и ГЕРБ се разберат за комисионните всичко изтече в канала.Впрочем сега пак се отваря възможност за поправяне на положението,но и тя 100% ще бъде изпусната....

58

Факт

преди 6 години

До АнонименРусия доказа,че може да печели и при 30$ за барел без фатални последици,обаче шистаците в САЩ клекнаха,а в С.Арабия се случиха немислими преди неща!Очевидно американците се отказаха да бутат Русия чрез нефта и търсят други начини,по-малко болезнени за самите тях.Нека опитат,може пък да успеят случайно,кой знае?Иначе с оглед на инфлацията,60-70$ е нормална цена,80$ е малко в повече.Ама нали трябва да се избият загубите от 30 доларовата авантюра!Абе чи.фу*т*ски номера....

57

Анонимен

преди 6 години

До49 ТИЯ "български" посредници са руски мекерета.Напиши им адресите и да ги изметеме.

56

Анонимен

преди 6 години

До 27 ***, цените са с ДДС и в Германия /20%/ и цената е същата като тук.и гаста е с ДДС но е по евтина. Защото Русия не смее да дава скъпа газ на европа.

55

Пол Уидиот

преди 6 години

Какъв скъп петрол ви гони бе господа управляващи? Петрола беше скъп преди 5-6 години когато стигна 150 долара за барел, а сега е 78 долара за барел (почти наполовина), което ще рече че цените на енерго носителите трябва да са наполовина от тогавашните. Да ама не, живеем в абсурден свят и трябва да се дерат кожи.

54

Анонимен

преди 6 години

До 27Глупакоо нз от русия или СА купуваш. Горивата се продават според цените на международната борса. Факт е и че тука се завишават поради конкретни причини - акциз и ддс .

53

Анонимен

преди 6 години

Почват да вдигат цените. Изместили са датата за изплащане на заплатите на държавните служители. Правете си изводите.

52

Анонимен

преди 6 години

Ще вдигат цените защото сте склонни да купуватеи на 10 лв литъра. Малко ви е.

51

Активист на БКП

преди 6 години

Ама ша са вдига и артериалното налягане на ОНЯ !!!

50

Анонимен

преди 6 години

УжасТ!

49

Козлудуй

преди 6 години

Имаме Козлудуй, какво скача автоматично ток?Перките и слънцето още преди 5 г. си върнаха инвестициите, защо не намалят цената?Само 24% увеличение на парно, означава - ако си плащал 120 лв., сега 150 лв +ДДС -180 лв.Разбирате ли, къде е 120, къде е 180.С камъни трябва да ги гоним. В същото време готови реактори лежат на склад.Купуваме задължително скъп ток.По-голяма диктатура от тази в БГ -НЯМА.Щом изкарвате на площада хора с хиляда лв. заплата, мислете какво става?Камъни ще летят по КЕВР

48

антиджендар

преди 6 години

Някои рано надрусали се джендари веднага обвиняват Русия. Русия не продава директно газа на България , той минава през български посредници и цената му е висока именно заради тях.

47

Анонимен

преди 6 години

А не е лиПо точно : газта поскъпва защото ще я копуваме от Турция заради решението на пъдаря !???

46

Анонимен

преди 6 години

Каква връзка има цената на петрола с цената на газа ? Тя и свързана май само за ба лъ ци те в БГ.

45

Анонимен

преди 6 години

Да кажем с други думиТръмп спаси ПутинСкъп ток и газ са изходни само за Русия

44

Анонимен

преди 6 години

Половината ТЕЦове у нас са на газ, а ценатй на газа следва цената на петрола. Затова логично и токът скача.

43

Кембридж АНАЛитика

преди 6 години

Цената на петрола опредеделя около 20% от цената на горивата. Останалото са производствени разходи и акциз. Избори идат, касата е празна...